Fiba Liga šampiona
Moderator: Moderator
Re: Fiba Liga šampiona
Mornar izgubio u Letoniji 80:74 od Rige.
Neizvestan mec odigran i u Solunu gde je PAOK izgubio od Besiktasa 69:60 i to preokretom u poslednjoj cetvrtini.
Nisam gledao nijedan, pa ne mogu nista vise reci, ali deluje da ce LS biti dosta zanimljiva, bar ako se gledaju rezultati.
Neizvestan mec odigran i u Solunu gde je PAOK izgubio od Besiktasa 69:60 i to preokretom u poslednjoj cetvrtini.
Nisam gledao nijedan, pa ne mogu nista vise reci, ali deluje da ce LS biti dosta zanimljiva, bar ako se gledaju rezultati.
- Tajler Darden
Mornar samo Partizan neće pobediti. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Bandırma 69 - 73 Hapoel M. Jerusalem
Umor nakon pobede nad Efesom za vikend rekao bih.
Umor nakon pobede nad Efesom za vikend rekao bih.
Kakvo izivljavanje Nymburka danas na Bambergu. Tuzno bilo za gledati
"Sport je mesto gde je pravda najdostižnija" - Duško Vujišević
-
Dragan Mance
Kad izgubiš prvi period 19 razlike i primiš čak 30 poena ne možeš drugačiji ishod očekivati od debakla.
U dresu višestrukog češkog šampiona briljirao otkrovenje Knedlica na Mundobasketu Jirži Bohačik sa 24 poena.
U dresu višestrukog češkog šampiona briljirao otkrovenje Knedlica na Mundobasketu Jirži Bohačik sa 24 poena.
ACB dominira EL, EC, BCL.
Mnoooogoooo kvalitetnija kosarka se igra u acb nego bilo gde u Evropi.
Mnoooogoooo kvalitetnija kosarka se igra u acb nego bilo gde u Evropi.
Tenerife dobile Mornar u Baru, dominacija Spanaca se nastavlja, svi dobili i Saragosa, Burgos, Tenerife.
Ovde je Hapoel Holon must watch zbog Malachi Richardsona,taman da se privikne na evropu i sledece sezone u KKP...Treba baciti sapu vec polako...
Tu je i Marcus Foster iz Dongby Promy
Tu je i Marcus Foster iz Dongby Promy
Danas je Bandirma došla do velike pobede, savladan je verovatno prvi favorit grupe Burgos 84-81, uz dobro napadačko izdanje. Jaime je zatrpao koš Španaca sa 29 poena, pratio ga je zanimljivi tweener Omar Prewitt sa 16, a dobri su bili i Kalinoski i Hummer koji je energijom i prelomio meč, uz trojku Jaimea. Potpuno je podbacio Terry, sa 1/8 iz igre i generalno timska odbrana, kao i 1 na 1 odbrana, ali izvukla se pobeda nekako. Sad smo na skoru 1-2.
U Burgosu sam pomno pratio mog momka Jasiel Rivera, Kubanca koji može igrati sve od 3 do 5. Biće top top igrač. Danas 9 poena, 7 skokova protiv nas.
U Burgosu sam pomno pratio mog momka Jasiel Rivera, Kubanca koji može igrati sve od 3 do 5. Biće top top igrač. Danas 9 poena, 7 skokova protiv nas.
Debakl Mornara od Njiznjeg.
Cestitke za pobedu, Burgos je odlican na pocetku sezone i u ACB i BCL.
Cestitke za pobedu, Burgos je odlican na pocetku sezone i u ACB i BCL.
Hvala, Burgos je definitivno vrlo jak tim. Plus dodatna 2 stranca koristi samo u BCL, u Endesi nema pravo...
Vidim da su svi oduševljeni Mosley, a ja predlažem da pogledate Bandirminog centra Emanuel Terryja, pa bih voleo da neko da mišljenje i komparativnu analizu dva igrača.
Ili već pominjanog Jasiel Rivera...
Ili već pominjanog Jasiel Rivera...
Ja te pitah posle Efesa za njega, za njegov plafon. Meni deluje da ce vrlo brzo u EL, deluje vrlo zahvalno, deluje da moze da napravi karijeru u EL i da traje dugo poput Hantera, Gista, Bukera, Danstona, Tajusa, Evansa itd.
Verujem da bi npr KKP mnogo vise znacio nego Bircevic.
E. Terry je čista 5, mogao bi samo umesto Mosley ili Jankovića. Moje mišljenje je da, uprkos nekoliko velikih nedostataka u igri, bi Terry bio isto što i Mosley, samo sa 5x većim upsideom i da bi on bio još bolji.
A umesto Bircevica bi mogao samo Jasiel Rivero, on je toliko polivalentan igrač da bukvalno može i 5, i 5/4, 4/5, čak 4/3 isto.
A umesto Bircevica bi mogao samo Jasiel Rivero, on je toliko polivalentan igrač da bukvalno može i 5, i 5/4, 4/5, čak 4/3 isto.
Kako je David Holston resio PAOK sa 3/3 za 3 u poslednjih nekih 90 sekundi i to kakvim tricama,mali je ubica steta sto je mator a i kratak