Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Transferi u evropskoj košarci
Dimitris ce da nagura do €50m
Lessort ima loše rezultate, ogromnu grešku su lekari zelenih napravili što su ga pustili da igra F4
Holmes takodje nece skoro, tako da nemaju puno izbora, ili da nastave da ulažu pare, ili da otpišu sezonu. Što tek ne bi imalo smisla
Lessort ima loše rezultate, ogromnu grešku su lekari zelenih napravili što su ga pustili da igra F4
Holmes takodje nece skoro, tako da nemaju puno izbora, ili da nastave da ulažu pare, ili da otpišu sezonu. Što tek ne bi imalo smisla
non mollare mai
Ovo je bilo izvesno da ce uraditi tj da nece ostati bez reakcije na probleme koje imaju na poziciji 5-ce, ja sam ocekivao i neko "jace" ime tu (u smislu trenutne karijere i kvaliteta ne generalno gledano) ali izgleda da je trziste bas siromasno sto se kvalitetnih opcija tice.Irriducibili wrote: ↑Fri Nov 07, 2025. 2:22 pmDimitris ce da nagura do €50m
- Irriducibili
Bassey se i dalje pominje, pretpostavljam da pokušavaju njega da prelome
non mollare mai
Chema de Lucas prenosi da je Matt Ryan "na meti" Dubaia.
- Batica ubica
On je čak i dobio neke minute u Memfisu mada je na 10dnevnom ugovoru, videćemo da li će dobiti garantovani ugovor.Irriducibili wrote: ↑Sat Nov 08, 2025. 1:40 pmBassey se i dalje pominje, pretpostavljam da pokušavaju njega da prelome
Negde sam pročitao da će se Jurtseven i Holms uskoro vratiti, tako da ne verujem da će Pao nešto puno dovoditi. Pretpostavljam da je i Farid na nekom kratkotrajnom ugovoru, on odavno ne igra ozbiljnu košarku.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Koliko mi je poznato, istekao mu je ugovor i nije obnovljen. Da li ce i dalje čekati neki novi, ili ce uzeti pare izdašnog Dimitrisa, ostaje da se vidi. Svakako ne mislim da ce PAO odustati od novog potpisa, ozbiljan klub ne čeka oporavak povredjenih, dok gubi utakmice u nizu
non mollare mai
Ataman upravo na konferenciji za novinare posle utakmice domace lige potvrdio da su potpisali Farida i da se nada da ce se papirologija zavrsiti da bude registrovan odmah za Evroligu.
Takodje rece da dolazi brzo da bi se obavili i lekarski pregledi.
Takodje rece da dolazi brzo da bi se obavili i lekarski pregledi.
- Irriducibili
Baš nemam predstavu šta mogu dobiti od njega, bio bih baš iznenadjen da je sposoban da zaigra na EL nivou
non mollare mai
Ni ja ne znam da li mogu ista konkretno da dobiju od njega, videh negde i da je navodno ugovor na 2 meseca pa moguce da barem jedan od Jurceven/Holms kombinacije nece dugo biti van terena.Irriducibili wrote: ↑Sat Nov 08, 2025. 10:13 pmBaš nemam predstavu šta mogu dobiti od njega, bio bih baš iznenadjen da je sposoban da zaigra na EL nivou
Do tada Farid barem da "bije", a Mitoglu da "siri" spolja sa pozicije 5.
- Batica ubica
Anđušić u Arisu koji će preuzeti njegovu platu do kraja sezone ali neće plaćati obeštećenje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Sportando prenosi informacije iz Turske da je trenutni clan Varezea Olivier Nkamhoua "na meti" Fenerbahcea i navodno je klub iz Turske vec poslao ponudu.
Sportando prenosi da su Amar Alibegovic i Barselona u pregovorima.
Luka Mitrovic je navodno novi igrac CSKA iz Moskve.
Cory Joseph i Monako navodno blizu dogovora.
- Irriducibili