Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Iz vise izvora (Eurohoops, Sportando, BasketNews) stizu informacije da je Kessler Edwards navodno blizu dogovora sa Hapoelom iz Tel Aviva.
Eurohoops prenosi da je Levi Randolph blizu dogovora sa Hapoelom iz Tel Aviva.
Spanski Encestando prenosi da su po njihovim saznanjima Sylvain Francisco i Barselona dogovorili 2-godisnju saradnju od naredne sezone.
Quinn Ellis koji je letos potpisao visegodisnji ugovor sa Armanijem navodno ima milionske ponude iz NCAA za narednu sezonu i vrlo je moguc njegov odlazak iz kluba.
Armani je navodno vec "naciljao" neke igrace kao potencijalne zamene.
Armani je navodno vec "naciljao" neke igrace kao potencijalne zamene.
- Batica ubica
Šta rade NIL ugovori... Momak koji će sledeće sezone imati 23 godine ide na koledž pre nego što će igrati EL.
Elem, Jurtseven je dobio pedalu u Panatinaikosu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Andreas Obst i Bajern navodno blizu dogovora o produzetku saradnje.
Chimezie Metu potpisao ugovor do kraja sezone sa Gran Kanarijom.
Chimezie Metu potpisao ugovor do kraja sezone sa Gran Kanarijom.
- Batica ubica
A bila je priča da je Dubai gotova stvar.
- Irriducibili
Potpuno nevezano od sadašnjih dogadjaja, čitav niz igrača odbija Dubai bez obzira na ponudu, jednostavno ne žele da žive u takvim klimatskim okolnostima
non mollare mai
Andreas Obst i Bajern zvanicno produzili saradnju do leta 2029-te.
- Batica ubica
Iskreno ne bih ni ja. Nije ni pola marta a tamo je već 25°C.Irriducibili wrote: ↑Wed Mar 04, 2026. 7:26 pmPotpuno nevezano od sadašnjih dogadjaja, čitav niz igrača odbija Dubai bez obzira na ponudu, jednostavno ne žele da žive u takvim klimatskim okolnostima
Ne sumnjam da su i pare i uslovi za rad vrhunski ali kad ti u martu/aprilu moraš da budeš pod klimom non stop onda ga jebi..
Centar Jesse Edwards je novi igrac Baskonije, proslo leto je potpisao ugovor u Australiji gde je igrao do skoro, a pre toga je igrao u razvojnoj ligi.
Vassilis Spanoulis i Monako zvanicno okoncali saradnju.
Sportando prenosi da su Momo Diouf i Virtus postigli dogovor oko produzetka ugovora za narednu sezonu.
BasketNews prenosi da je Moses Wright trenutno najblizi potpisu ugovora sa Barselonom.
BasketNews prenosi da je Moses Wright trenutno najblizi potpisu ugovora sa Barselonom.
Boogie Ellis koji je sezonu poceo u Albi pa tokom sezone presao u Dubai ce ostatak sezone provesti na pozajmici u Galatasaraju.