Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Urbonas prenosi da Monako najverovatnije nece igrati Evroligu naredne sezone i da bi Besiktas mogao da bude zamena, a da se takodje ozbiljno razmatra i opcija da liga ima 19 klubova naredne sezone.
Evroliga navodno potvrdjuje odluku da ce umesto Monaka naredne sezone Evroligu igrati Besiktas dok ce klub iz Knezevine igrati Evrokup naredne sezone.
Evroliga objavila da ce se pocev od naredne sezone igrati SuperCup takmicenje pre pocetka sezone u Septembru. Takodje, F4 naredne sezone ce biti odrzan u Abu Dabiju u periodu 28-30 Maj.
Mike James navodno planira da tuzi Barselonu posto se klub predomislio oko saradnje iako je neka vrsta predugovora navodno i potpisana.
Sportando prenosi da je Dimitris Itoudis glavna "meta" Reala ukoliko Scariolo zavrsi svoj mandat na klupi kluba iz Madrida.
Anton Gavel i zvanicno novi trener Bajerna.
Encestando prenosi da Valensija razmislja da posle odlaska Martínez-a u Real Xavi Albert dobije sansu kao prvi trener, on je bio Martínez-ov asistent do sada, a pre 2 godine je i vodio tim na nekoliko utakmica.
-
OnlineBatica ubica
I to je Real platio milion € obeštećenja Valensiji za Martineza.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
BasketNews prenosi da je ovogodisnji budzet za plate u Valensiji bio 9.5 miliona €, a da se ocekuje da ce budzet za plate naredne sezone prvi put preci cifru od 10 miliona €.
- Tajler Darden
Amir Kofi u Hapoelu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Asvel navodno u mogucem problemu sa projektovanim budzetom posto ima problema sa novcem investitora iz Azije koji je trebao da obezbedi 35 miliona € od projektovanih 59 miliona € ukupnog budzeta.
Garancije koje su predstavljene Nacionalnom direktoratu za kontrolu od strane investitora iz Azije su odbijene pa je zbog toga Asvel za sada predstavio Plan B i prijavio da ce budzet biti 24 miliona €.
Garancije koje su predstavljene Nacionalnom direktoratu za kontrolu od strane investitora iz Azije su odbijene pa je zbog toga Asvel za sada predstavio Plan B i prijavio da ce budzet biti 24 miliona €.
Doskorasnji asistent u strucnom stabu Minesote (7 godina na toj pozicji) Maxime Lefèvre je novi trener Pariza.
Navodno bivsi trener Asvela Pierric Poupet ce mu biti asistent u strucnom stabu.
Aleksander Sekulic i zvanicno novi trener Barselone, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Navodno bivsi trener Asvela Pierric Poupet ce mu biti asistent u strucnom stabu.
Aleksander Sekulic i zvanicno novi trener Barselone, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Olimpijakos uputio zalbu Dubai-u oko ilegalnog mesanja vezano za slucaj Walkup-a, a takodje je istu zalbu uputio i kancelariji Evrolige.
-
OnlineBatica ubica
Evo Vokap je pisao BATu i žalio se kako Olimpijakos traži preveliko obeštećenje
Majstore potpisao si ugovor za koji primaš platu, ako klub neće da te pusti nema odlaska. A isto tako ako ti nećeš da napustiš klub opet ni tebe klub ne može da istera. Simpatična mi je ta kuknjava kao jao vidi oni su zli oni mi ne daju da idem itd. Kao da je zaboravio da je pod ugovorom, a da mu se duguje neka plata odmah bi se pozvao na isti.
Nisam čiko, nisam čiko ja!