Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Isiaha Mike i zvanicno novi igrac Bahçeşehir-a.
Maozinha Pereira je novi igrac Pariza.
Brynton Lemar, Ismael Kamagate i Jonah Mathews vise nisu igraci Besiktasa.
Neno Dimitrijevic i zvanicno novi igrac Arisa.
Urbonas prenosi da T.J. Warren razmislja o dolasku u Evropu, a da je vise klubova iz Evrolige pokazalo interes za njega.
Urbonas prenosi da T.J. Warren razmislja o dolasku u Evropu, a da je vise klubova iz Evrolige pokazalo interes za njega.
- Batica ubica
Iskreno me je iznenadila informacija da on i dalje igra uopšte, sad vidim da je zadnje 2 sezone igrao G ligu. Što bi reko jedan do braće Pavićević G liga je najgora liga na svetuBorca wrote: ↑Wed Jul 01, 2026. 8:41 pmMaozinha Pereira je novi igrac Pariza.
Ne znam ko će od se od EL timova usuditi da dovede čoveka koji je 2 sezone igrao rekreativnu košarku a pritom ima 32 godine, dakle zanima ga samo i isključivo ugovor. Dok se on navikne na odbrane ovde, na intenzitet svake utakmice, na čvrstinu, na suđenje. Prođoše svi vozovi.
Iako je Pao recimo prošle sezone izvukao Farida koji je odradio solidan posao s obzirom na to gde je igrao godinama pre ali Farid je ker, on je svaku utakmicu ulazio sa 100%.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ja se plasim jednog kluba koji je slicno uradio proslo leto, doveo bivse NBA "ime" koje je 2 godine "igralo" kosarku u razvojnoj ligi, jedina razlika je sto je taj dosao sa 30 godina, a Warren ima 32.Batica ubica wrote: ↑Wed Jul 01, 2026. 9:27 pmIskreno me je iznenadila informacija da on i dalje igra uopšte, sad vidim da je zadnje 2 sezone igrao G ligu. Što bi reko jedan do braće Pavićević G liga je najgora liga na svetuBorca wrote: ↑Wed Jul 01, 2026. 8:41 pmMaozinha Pereira je novi igrac Pariza.
![]()
Ne znam ko će od se od EL timova usuditi da dovede čoveka koji je 2 sezone igrao rekreativnu košarku a pritom ima 32 godine, dakle zanima ga samo i isključivo ugovor. Dok se on navikne na odbrane ovde, na intenzitet svake utakmice, na čvrstinu, na suđenje. Prođoše svi vozovi.
Iako je Pao recimo prošle sezone izvukao Farida koji je odradio solidan posao s obzirom na to gde je igrao godinama pre ali Farid je ker, on je svaku utakmicu ulazio sa 100%.
U drugim transfer vestima/glasinama:
- Sportando prenosi da su Mady Sissoko i Besiktas blizu dogovora o saradnji.
- Urbonas prenosi da je Bobi Klintman novi igrac Virtusa, ugovor je potpisan na 1+1 sezonu, a da su McKinley Wright IV i Dubai produzili saradnju do leta 2029-te.
- Trent Frazier navodno "na meti" Valensije.
Gonzalo Corbalán i zvanicno novi igrac Valensije.
Scottie Wilbekin i Mady Sissoko i zvanicno novi igraci Besiktasa.
Rasheed Bello i zvanicno novi igrac Virtusa.
Urbonas prenosi da su Nate Sestina i Asvel blizu dogovora o saradnji.
Scottie Wilbekin i Mady Sissoko i zvanicno novi igraci Besiktasa.
Rasheed Bello i zvanicno novi igrac Virtusa.
Urbonas prenosi da su Nate Sestina i Asvel blizu dogovora o saradnji.
Trey Lyles se vraca u NBA posto je navodno dogovorio saradnju sa Minesotom.
Sergio De Larrea potpisao ugovor sa Dalasom.
Sergio De Larrea potpisao ugovor sa Dalasom.
- Irriducibili
Kralj, najzanimljivije je što mu kvalitet igre praktično ne pada
non mollare mai
- Batica ubica
Zanima me da li će naći ulogu tamo ili će proći kao Hejs-Dejvis. Amerima je NBA primaran pa makar bio finansijski lošiji od EL ponude kao što je bilo u slučaju Hejs-Dejvisa. On je sa Finiksom potpisao ugovor na 2 miliona $ bruto što je neto 1.2 miliona $ a u Panatinaikosu ima platu 4 miliona € po sezoni. Mada Lajls ima 10 sezona NBA staža a veteranski minimum je sledeće sezone 3.8 miliona $ bruto.
Bonga će u Panatinaikosu imati platu 10 miliona € za 3 sezone, dakle 3.3 miliona € po sezoni i izlazne klauzule za NBA svakog leta. Mišljenja sam da klub kad potpisuje igrača sa tolikom platom ne treba da pristane na NBA klauzulu, mislim da malo nije pošteno prema klubu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Urbonas prenosi da je Timothe Luwawu-Cabarrot blizu dogovora sa Realom.
Eurohoops prenosi da je Joel Bolomboy blizu dogovora sa Asvelom, a da je Barselona zainteresovana da vrati Nikolu Mirotica.
Nicola Akele je novi igrac Armanija, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.
Mfiondu Kabengele i Dubai produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Nicola Akele je novi igrac Armanija, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.
Mfiondu Kabengele i Dubai produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Eurohoops prenosi da su pregovori oko produzetka saradnje koje vode Olimpijakos i Thomas Walkup "kompleksni" posto reprezentativac Grcke ima i lukrativnu ponudu Dubai-a.
Marcus Carr je novi igrac Virtusa.
Marcus Carr je novi igrac Virtusa.
Johnny Juzang navodno "na radaru" Besiktasa.
Encestando prenosi da ce Tarik Biberovic napustiti Fenerbahce i potpisati ugovor sa Dalasom.
Fenerbahce ce dobiti kompenzaciju od 2 miliona dolara.
Urbonas prenosi da je Ishmail Wainright produzio ugovor sa Hapoelom za naredne 2 sezone.
Fenerbahce ce dobiti kompenzaciju od 2 miliona dolara.
Urbonas prenosi da je Ishmail Wainright produzio ugovor sa Hapoelom za naredne 2 sezone.
Darius Thompson i zvanicno novi igrac Armanija.
Sterling Brown i zvanicno novi igrac Zalgirisa.
Yves Pons i zvanicno novi igrac Asvela.
Xavi Albert i zvanicno novi trener Valensije.
Jerrick Harding i zvanicno novi igrac Turk Telekoma.
Sterling Brown i zvanicno novi igrac Zalgirisa.
Yves Pons i zvanicno novi igrac Asvela.
Xavi Albert i zvanicno novi trener Valensije.
Jerrick Harding i zvanicno novi igrac Turk Telekoma.
Jaime Pradilla i zvanicno novi igrac Reala, ugovor je potpisan za narednih 5 sezona.
Anthony Cowan i zvanicno novi igrac Cedevita Olimpije.
Anthony Cowan i zvanicno novi igrac Cedevita Olimpije.