Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Mamadi Diakite i zvanicno novi igrac Dubaia, u pitanju je visegodisnji ugovor.
Willy Hernangomez i Unikaha navodno postigli dogovor o saradnji za narednu sezonu.
Sportando prenosi da su Dwane Casey i Roma SPQR navodno postigli dogovor o saradnji, a da ce klub iz Rima navodno ostati "kratkih rukava" sto se tice jednog pojacanja posto je Wendell Moore Jr. sada navodno blizu dogovora sa Virtusom.
Willy Hernangomez i Unikaha navodno postigli dogovor o saradnji za narednu sezonu.
Sportando prenosi da su Dwane Casey i Roma SPQR navodno postigli dogovor o saradnji, a da ce klub iz Rima navodno ostati "kratkih rukava" sto se tice jednog pojacanja posto je Wendell Moore Jr. sada navodno blizu dogovora sa Virtusom.
Wendell Moore Jr. i zvanicno novi igrac Virtusa, ugovor je potpisan za narednu sezonu.
Damien Inglis i zvanicno novi igrac Bahçeşehir-a.
Damien Inglis i zvanicno novi igrac Bahçeşehir-a.
-
OnlineBatica ubica
Eto bila je vest da se dogovorio sa Partizanom kako je to gotova stvar, ostali samo finalni detalji. Pa onda ide vest da ga Roma uzima i da je to gotova stvar i sad vest da ide u Virtus. Promeni čovek 3 kluba za 3 danaBorca wrote: ↑Tue Jul 28, 2026. 12:03 pmMamadi Diakite i zvanicno novi igrac Dubaia, u pitanju je visegodisnji ugovor.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ismaël Kamagate je novi igrac Varezea, u pitanju je visegodisnji ugovor.
Jacob Toppin i zvanicno novi igrac Hapoela iz Tel Aviva.
- Irriducibili
non mollare mai
- Tajler Darden
Biće mrtvih ako ne osvoje EL u sezoni pred nama.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Oko Franisco-a, Asvel ce dobiti kompenzaciju (pominje se 450 hiljada evra) za izlaz iz ugovora dok ce njegova plata u Atini biti navodno 10 miliona evra za 3 godine ugovora.
Weiler-Babb navodno "na radaru" Hapoela i Besiktasa posle informacija da bi i on (kao i jos neki drugi igraci) mogli da napuste Asvel usled budzetskih problema kluba iz Francuske.
Sportando prenosi da je Armoni Brooks "na radaru" Reala.
Miles Norris i zvanicno novi igrac Bajerna, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Weiler-Babb navodno "na radaru" Hapoela i Besiktasa posle informacija da bi i on (kao i jos neki drugi igraci) mogli da napuste Asvel usled budzetskih problema kluba iz Francuske.
Sportando prenosi da je Armoni Brooks "na radaru" Reala.
Miles Norris i zvanicno novi igrac Bajerna, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Tornike Shengelia i Dubai navodno dogovorili saradnju za naredne 2 sezone, a Barselona dobija otkup od 900 hiljada €.
Sportando prenosi informacije iz Izraela da su Daniel Theis i Makabi u pregovorima.
Sportando prenosi informacije iz Izraela da su Daniel Theis i Makabi u pregovorima.
-
OnlineBatica ubica
Puni su ko oko a opet to nije previše igrača. Mislim da će sad pokupiti i Bolomboja ako je istina da su ga hteli pre njegovog odlaska u Asvel.Irriducibili wrote: ↑Wed Jul 29, 2026. 11:31 pmFrancisco kod Zelimira. Još Curry i sezona može da počne
https://x.com/i/status/2082550793706631389
Sad može da izađe postava Fransisko, Nan, Bonga, Hejs-Dejvis i Lesor. I da sa klupe ulaze Slukas, Grent, Badio, Rogavopulos, Jabusele, Fal.
Ricky Rubio i Huventud produzili saradnju za narednu sezonu.
- Irriducibili
Pretera ga, Yabusele sigurno nece imati ulogu sa klupeBatica ubica wrote: ↑Thu Jul 30, 2026. 6:35 pmPuni su ko oko a opet to nije previše igrača. Mislim da će sad pokupiti i Bolomboja ako je istina da su ga hteli pre njegovog odlaska u Asvel.
Sad može da izađe postava Fransisko, Nan, Bonga, Hejs-Dejvis i Lesor. I da sa klupe ulaze Slukas, Grent, Badio, Rogavopulos, Jabusele, Fal.
Ali iskreno ne znam kako ce ih uklopiti, a samo jedna lopta je u opticaju. Francisco je zbog svog shvatanja sebe kao alfa mužjaka, imao problem i u reprezentaciji. A najbolje da ce ludi Nunn da mu prepusti tu ulogu
Izraziti individualni kvalitet, ali opet iza pirejskih cigana, koji imaju uhodan sistem, pa još dodatno pojačan. Nece Želimiru biti lako kako ljudi misle
non mollare mai
Chema de Lucas prenosi da je Damion Baugh blizu dogovora sa Baskonijom.
Sportando prenosi da su Nick Weiler-Babb i Dubai blizu dogovora o saradnji.
Sportando prenosi da su Nick Weiler-Babb i Dubai blizu dogovora o saradnji.
Shake Milton i zvanicno novi igrac Hapoela iz Jerusalima.
-
OnlineBatica ubica
Slažem se ali ne zaboravi da imaš i NHDa i Bongu kojeg Želimir izuzetno ceni. Neko od njih trojice će morati da ulazi sa klupe.Irriducibili wrote: ↑Fri Jul 31, 2026. 12:13 amPretera ga, Yabusele sigurno nece imati ulogu sa klupeBatica ubica wrote: ↑Thu Jul 30, 2026. 6:35 pmPuni su ko oko a opet to nije previše igrača. Mislim da će sad pokupiti i Bolomboja ako je istina da su ga hteli pre njegovog odlaska u Asvel.
Ali iskreno ne znam kako ce ih uklopiti, a samo jedna lopta je u opticaju. Francisco je zbog svog shvatanja sebe kao alfa mužjaka, imao problem i u reprezentaciji. A najbolje da ce ludi Nunn da mu prepusti tu ulogu
Izraziti individualni kvalitet, ali opet iza pirejskih cigana, koji imaju uhodan sistem, pa još dodatno pojačan. Nece Želimiru biti lako kako ljudi misle