Evroliga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Evroliga
Moguće Asvel out, nemoguće da će Francuzi ugurati 3 ekipe u El...
Gianmarco Pozzecco navodno novi trener Asvela.
- Batica ubica
- Batica ubica
- Batica ubica
Čika Dimitris potvrdio dolazak Kendrika Nana u PAO. Mislim da ni u Panatinaikosu ne znaju koje je ovo pojačanje po redu ove sezone
Ataman još jedino Lebrona nije dobio

Nisam čiko, nisam čiko ja!
Klubovi i Evroliga postigli dogovor: Uvodi se seleri kep, biće drugačije u odnosu na NBA ligu
“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.
https://meridiansport.rs/kosarka/evroli ... ranicenje/
“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.
https://meridiansport.rs/kosarka/evroli ... ranicenje/
- Batica ubica
Luda glava
Jako bi me zanimala reakcija Obradovića da je Džejms kojim slučajem promašio

- Batica ubica
Pošto se duže zadržao u policiji nego na NBA parketima, Olimpijakos je potvrdio dolazak Petruševa

Sad mi još jače deluje izjava Nursa iz predsezone gde je rekao nešto u fazonu koristićemo Filipa ili značiće nam Filip
Možda ako su imali neki ugalj da utovare, Petrušev je veliki, ima ga, može da potegne lepo 

Sad mi još jače deluje izjava Nursa iz predsezone gde je rekao nešto u fazonu koristićemo Filipa ili značiće nam Filip

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Zar nije dobio on ugovor u Nba?
- Batica ubica
Čika Dimitris ponovo poliva"Objava za Petruševa je bila prilično uspešna. Skidam kapu. Nadam se da ćete promeniti raspoloženje, ali pošto smo raspoloženi za šale danas, reći ću sledeće: Zajedno sa trenerom Atamanom, preduzeli smo korake za dve promene u rosteru za narednu sezonu. Dva igrača, svaki vredan 3.000.000 evra. Neću reći ko su, ali dobrih ih znaju tamo u Pireju. Verujem da ćemo imati bolji roster nego 2009. To je to. Uživajte u kafi", poručio je Janakopulos.

Ettore Messina produzio ugovor sa Armanijem do 2026-te, uz trenersku poziciju obavljace i poziciju predsednika kosarkaskih operacija.
Efes ima novih problema sa povredama, Beaubois ce pauzirati 3, a Clyburn 6 nedelja.
Facundo Campazzo je MVP Evrolige za mesec Novembar.
Efes ima novih problema sa povredama, Beaubois ce pauzirati 3, a Clyburn 6 nedelja.
Facundo Campazzo je MVP Evrolige za mesec Novembar.