Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Transferi u evropskoj košarci
Slazem se, mislim da verovatno imaju i izlazne klauzule za otkup ugovora ali je to sigurno veca suma nego sto je bila do proslog leta.
Jaime Pradilla i Valensija produzili saradnju do leta 2027-me.
Lorenzo Brown navodno na listi zelja Reala.
- Irriducibili
Mislim da jeste, cini mi se da je bilo na 3 sezone ali ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je ta duzina ugovora.
Rodney McGruder i Armani posle kratke saradnje sporazumno raskinuli ugovor.
- Irriducibili
E sad, Makabi je u velikom problemu, presušili prihodi, a rashodi čak znatno povecani. Ne normalizuju li se uslovi u Izraelu, vrlo je izvesna rasprodaja
non mollare mai
Informacije (ne znam koliko su pouzdane) danas po netu kazu da je to oko novca verovatan razlog za moguci rastanak Brown-a i Makabija, a s obzirom da on ima Spanski pasos i jos igra i za reprezentaciju Spanije onda nije cudo ako Real zeli da iskoristi situaciju.Irriducibili wrote: ↑Wed Mar 13, 2024. 2:31 pm
E sad, Makabi je u velikom problemu, presušili prihodi, a rashodi čak znatno povecani. Ne normalizuju li se uslovi u Izraelu, vrlo je izvesna rasprodaja
Brady Manek i Zalgiris navodno blizu dogovora oko produzenja ugovora.
Moustapha Fall i Moses Wright navodno produzili saradnju sa Olimpijakosom do leta 2027-me.
Josh Nebo navodno interesantan Realu i Armaniju uz Makabi koji bi zeleo da produzi saradnju sa njim.
Doskorasnji igrac Sidney Kings-a Denzel Valentine je novi igrac Armanija sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.
Rokas Jokubaitis navodno napusta Barselonu na kraju sezone, igrace u medjusezoni Letnju ligu da bi se izborio za NBA ugovor.
Ukoliko ostane u Evropi navodno je Zalgiris favorit za njegov potpis.
Alex Poythress navodno "na meti" Zalgirisa za narednu sezonu.
Ukoliko ostane u Evropi navodno je Zalgiris favorit za njegov potpis.
Alex Poythress navodno "na meti" Zalgirisa za narednu sezonu.