FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Sun Sep 17, 2023. 9:46 pm

Jel hladno cigani?
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 17, 2023. 9:47 pm

Duljaj najsrećniji trener Partizana ikada. 😁
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 17, 2023. 9:48 pm

Mi imamo 19 a ne 9 života.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 17, 2023. 10:10 pm

Četvrti put gubimo 2:0 u nekoj utakmici, šest puta je protivnik prvi put poveo... Vratiće se ovo negde.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Sep 18, 2023. 1:32 am

Moram ponovo da istaknem voljni momenat kod ovih igrača Partizana. Ne znaju mnogo, šuplji su sa svih strana, ali se bore do poslednjeg atoma snage. Iako me iritira odsustvo fudbalskog umeca, ne mogu da ne poštujem nesklonost predaji. Imajuci u vidu da su skupljeni po sistemu da za njih ne mora ništa da se plati, realno nemam ni pravo da više od toga očekujem od njih. Krv, znoj i suze nisu dovoljne za iole pismenu evropsku ekipu, ali nas protiv livadara za sada vraca u život. Teraj dalje, pa dokle se stigne
non mollare mai

Max Liberman

Post by Max Liberman » Mon Sep 18, 2023. 4:45 am

Jovanović, Stojković, Belić, Natho, Zahid, Saldanja, Menig su legit igrači za PFK.

Kalulu, štoperi, Kanute Antić mogu igrati fudbal pod trenerom koji može njihove mane sakriti i izvući iz njih maksimum.

Kanute je toliko taktički nedisciplinovan da je to strašno i još na sve to slabo trči...
Svež primer, onaj Letić iz Sabaha koji nas je rastavio kad bi došao u ovu ekipu bi bio rang Antića, ali njihov trener je iz njega izvukao maksimum i taktički pripremio baš dobro.

Od titule znamo da nema ništa, ali ovako da pobeđujemo da skačemo po nervima ciganiji i da se diže malo histerija :)

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 18, 2023. 7:13 am

Menig i Severina su mnogo neodgovorni. Nisu se deset puta vratili nazaad da pomognu saigračima u celoj sezoni.

Šteta je što su okolnosti takve da ovi momci nemaju podršku tribine na domaćim utakmicama. Odnosom su je apsolutno zaslužili. Ipak, sem derbija za koji smatram da treba da dođu svi, bojkot mora ostati na snazi.

Čeka nas Pančevo, koje se mora rešiti sa dva gola razlike. No, morao se rešitii i Radnik. 😁

Kakva histerija Vučićevaca podno tenka. Sve i da imamo +10 na kraju sezone, oni će biti šampioni.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 18, 2023. 8:47 am

Menig je i kod Stanojevića izbegavao igru u odbrani, a zna se koliko Stanojević pridaje značaj tome. Ovde ga odbrana baš i ne zanima mnogo. Severini i njemu bi trebalo pustiti klipove Gorana Zakarića i Asana da vide kako krilo treba da igra u odbrani.

Nadam se da je Medina bolji od naših štopera. Ilić mora da igra jer je jedini bonus u timu. Njega su predstavljali kao tehnički dobrog štopera a on svaku utakmicu da po 2, 3 poprečne lopte u noge protivniku. Nisam oduševljen njime, kao uostalom nijednim "našim" štoperom još od Blekija.

Drago mi je da Pantića nema ni na klupi, a takođe i da su otišli Jović i Dijabate. Mislim da je Kalulu nepotrebno doveden, nekako mi deluje kao da je višak. Taki je odlična ispomoć sa klupe, doneo je tačno ono što se očekivalo od njega. Trebaće još vremena Duljaju da ovo posloži i odredi tačne uloge u timu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 18, 2023. 9:31 am

Pa imali smo posle Nikole Strahinju Pavlovića.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 18, 2023. 10:16 am

Nisam ja bio preterano oduševljen Kalabom, za zalaganje i stav na terenu :blue: tu nema nikakve dileme, ali problem je što kvalitet ne prati njegovu borbenost. On i dan danas ponavlja greške iz vremena kad je igrao kod nas a otišao je pre 3 godine. Čim štoper svaku utakmicu pravi više pukovnik il' pokojnik klizećih nešto tu nije u redu. Ne kažem da neće opet doći do liga 5 i da neće napraviti karijeru u nekoj od ekipa iz Bundeslige recimo, ali realno on je nivo ispod Blekija u gotovo svim karakteristikama.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 18, 2023. 1:07 pm

U međuvremenu otišao je Terzić i to u drugu ligu Izraela. Svaka čast onome ko je tu kombinaciju doveo.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 18, 2023. 1:28 pm

Imao je dobrih izdanja pretprošle sezone, solidan rotacijski igrač. Zalaganje nikad nije bilo upitno, imao je par golova i asistencija, dobar prekid, dobra leva noga. Mislim da je prošle sezone zaslužio veću minutažu kao rezervna opcija.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 18, 2023. 6:42 pm

Igrač IMT-a nema šta da traži u Partizanu. Zna se čiji je to klub i njihovi fudbaleri naš dres ne mogu nositi.

Dečko je kombinacija tog šljama iz navedenog kluba.

VPJTS

Max Liberman

Post by Max Liberman » Wed Sep 20, 2023. 6:10 pm

Dečko je grobarčina. Znamo se lično.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Sep 20, 2023. 8:37 pm

To nije parametar da neko nosi dres Partizana.

I Đole Tresač je tu svaku utakmicu, dobio je otkaz zbog Partizana, pa nije igrao za njega.

Zna se ko stoji iza smećarskog kluba iz kog je došao kod nas.

VPJTS

Post Reply