FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: FK Partizan

Post by Irriducibili » Mon Mar 09, 2026. 1:46 pm

Tajler Darden wrote:
Mon Mar 09, 2026. 11:53 am
Posle današnjeg dana ne postoji razlog da iko iz uprave ostane u klubu.
Nije ga bilo ni pre današnjeg dana
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Mar 09, 2026. 2:28 pm

Dok bolesna budala ne padne sa vlasti ovo sportsko društvo neće dočekati mir.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Mar 17, 2026. 5:37 pm

Da mi je neko rekao da će Vukašin Đurđević dati jako dobar pas u prostor a zatim i nastaviti svoju kretnju, da će se ubaciti u završnicu iz drugog plana i da će čak postići i gol (još da ga je dao iz prve), zaista mu ne bih verovao. Elem, Đurđević ne bi bio to što jeste da par minuta posle nije izugbio duel 1v1 posle kojeg smo primili gol :D :D

I naravno u ponedeljak je Joksić krenuo sa naručenim tekstovima o Đurđeviću :lol: Taj čovek baš nema sramote. Ajde razumem kad piše naručene tekstove o Ugrešiću, ima nekog osnova. O Trifunoviću kad piše naručen tekst ajde i nekako, veći je osnov nego za Đurđevića. Ali o Đurđeviću, pa legendo moja čak i kad uzimaš pare pa nemoj ih uzimati za svašta, izgubićeš i ovo malo kredibiliteta. Još napisa čovek kako je Đurđević brz, tipa može da pomogne ekipi brzinom a za momka se posle prve utakmice protiv Napretka još tamo jula 2024. videlo da je spor za beka i da to neće ići.
Batica ubica wrote:
Mon Jul 22, 2024. 2:27 pm
Đurđević mi deluje sporo za beka. Videćemo na narednim utakmicama šta je istina, da li je ovo tek što je došao pa mu treba vremena. Nije poveden u Poljsku, i to nešto govori. Onaj ko je uveo ovo idiotsko pravilo treba da robija.
Problem sa povratkom Blagojevića je to što su ovi što su bili posle njega od Blagojevića napravili boljeg trenera nego što zapravo jeste. Istina, Blagojević je za razliku od Stojakovića i Čakara trener ali je prosečan trener koji ima svojih mana. Pre svega tvrdoglavost u smislu forsiranja igre iz zadnje linije i često kašnjenje sa izmenama i loše vršenje istih. Ali je za razliku od ovih je trener i to će doneti neki boljitak u smislu igre i rezultata.

Elem, ovo sve što se dešavalo dovoljno govori gde se klub nalazi. Kao što sam pisao i jesenas, ako nemaš boljeg ne smenjuješ Blagojevića. Ne prodaješ Golf 4 da bi kupio Citroen Sakso, ako nemaš para za bolje od Golfa 4 ne kupuješ lošiji ili isti auto.

Može u upravi da sedi i Naser Al Kelaifi ako nema para džabe je. To je ono što se događa ovde, para nema a bez para se ne može ništa u fudbalu. Može malo na neki entuzijazam nešto da se napravi, na oruk ali to je sve kratkog daha. Nema para nema ni rezultata. I to zna i Mijatović, to zna Lazović, to zna Rasim a to zna i Milka. I svaka druga priča je bacanje prašine u oči. Samo što niko ne sme da izađe i kaže klub je u kurcu ne očekujte ništa jer para nema.

A ovo nešto govori i o Blagojeviću. Posle 4-5 meseci se vraćaš u klub iz kojeg si isteran na način na koji si isteran. I opet nije imao drugu opciju nego je bilo bolje i crn kolač nego prazna torba, daj šta daš. Bolje i Partizan pa dokle bude nego ništa. Treba živeti, treba plaćati račune. I to razumem potpuno sa ljudske strane ali da je on imao bilo koju drugu ponudu jaču od Partizanove ne bi se vratio nikad. Kao i letos. Već je bio smenjen pa kad niko nije hteo bilo je ajde Srki nastavi. A on ni tad nije imao ponuda pa je bilo ajde može i to.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Apr 02, 2026. 7:48 pm

Da probam da udarim kratak rezime dešavanja.

Pod pritiskom neprolaska monitoringa, prodali su Kostića u Milan za 3.5 miliona € fiksno + 4.5 miliona € kroz bonuse. Cifra je manja u odnosu na ono koliko je moglo da se uzme ali je mart i takođe klubu se žurilo da uzmu bilo kakve pare. Not grejt, not teribl.

Onda se javlja Mijatović i ograđuje se od prodaje Kostića, kaže da ga niko ništa nije pitao kad su ga prodali i da je prodat za bagatelu.

Na to se oglašava klub koji kaže kako Mijatović nije učestvovao u prolasku monitoringa i kako se distancirao od rada kluba u zadnje vreme a kako je imao puno poverenje.

Pa čak ni prodaja Kostića nije bila dovoljna za monitoring već je opet morao da se moli sultan za milostinju (1.2 miliona €).

Pa onda opet klub izlazi sa saopštenjem kako Mijatović nije dovodio pojačanja u PRu i kako je hteo da u klub dovuče izvesni švedski font sa kojim bi se sklopio ugovor koji bi kršio pravila Uefe.

E sad opet Mijatović piše saopštenje kako je on zapravo doneo pare u klub zimus od Grimalda i Arijage, kao i to zašto se ostali pitaju oko sportskih pitanja kad nikad nisu to radili u životu.

Ovo se moglo naslutiti. Kad nema para džabe je sve, sve ostalo je bacanje prašine u oči. Sve da su upravi Morati i pokojni Berluskoni ako nema para džabe je. A klub koji duguje 40ak miliona € koliko Partizan duguje trenutno jednostavno ne može normalno da funkcioniše ko god bio u njegovoj upravi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Post Reply