Italijanska Serija A

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: Italijanska Serija A

Post by Tajler Darden » Sun Aug 25, 2024. 10:20 am

Kao plitak potok će Inter pregaziti Seriju A.

Niko Gonzales u Juventusu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Aug 26, 2024. 2:21 pm

non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 27, 2024. 3:47 pm

Evo jedne neočekivane vesti, Šćešni je završio karijeru. Mogao je još ima tek 34 godine nije to puno za golmana ali očigledno da se zasitio.

626 utakmica ukupno, na 242 je zadržao nulu što je jako dobrih 39% utakmica na kojima je zadržao nulu, skoro pa elitni % pogotovo kad se uzme u obzir da je većinu karijere proveo u PL i Seriji A. Velika karijera.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Sep 03, 2024. 3:38 am

https://x.com/RafaeLeao7/status/1830618 ... 80621?s=19

Leao se obračunava sa prošlim vremenima
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Sep 03, 2024. 3:06 pm

Idealan trenutak da pohvalim jednog pojedinca s obzirom da je napravio sranje u Napulju.

Zion Suzuki,kakav brutalan golman,tamnoputo-kosooki :D ....Sledeci transfer ce mu biti u neku krem de la krem ekipu...

Mocno zraci,pun samopouzdanja,opusten...a macka na golu :good:

Imam osecaj da ne moze primiti gol,bolesno nesto..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Sep 04, 2024. 12:00 pm

Čika Antonio se izvukao sa ove 2 pobede, sad mu je stigao Lukaku tako da tek treba očekivati da ih poveže. Ovih 6 bodova je jako bitno jer ne zaostaju u početku, a vremenom će biti sve bolje tako da ne moraju u startu da jure nešto. Došli su mu Mektominej i Gilmor, mislim da će obojici odgovarati Serija A jer dolaze iz fizički najzahtenvije lige na svetu, pogotovo Gilmoru koji je sitnije građe. Očekujem da Mektominej bude odlično pojačanje za Napoli.

Jako loš start sezone za Milan, vidim da već spominju otkaz za Fonseku. 2 boda iz 3 kola su loš učinak za Milan koji je solidno uložio u letnjem PRu. Kalaba je krenuo da igra, dao je i gol Laciju ali su se već ogolile njegove mane u igri a to su postavljanje, anticipacija i markiranje. Protiv Lacija je kod prvog gola bio loše postavljen, kod drugog je loše markirao igrača koji mu je pobegao u petercu. Protiv Parme kolo ranije je plivao po terenu, imao je onaj jedan pukovnik il' pokojnik klizeći gde je spasio gol ali je lako mogao da bude penal i karton. On gine na terenu tu nema spora (nikad nije ni bilo) ali čim on mora da ulazi u više takvih startova tokom utakmice znači da postoje problemi u igri. Kad to nadoknadi zalaganjem i stavom to izgleda vrlo atraktivno, ali kad ne uspe bude krivac. EP je odigrao odlično i vrlo disciplinovano pogotovo protiv Engleske, pomislio sam da je napredovao igrački ali vidim da i dalje iste mane postoje u igri koje su postojale još u Partizanu.

Ne vidim da ovde bilo ko sem Kontea, i to ako posloži svoje kerove, može da parira Interu. Najbolji tim i najduža klupa, kao i Inzagi na istoj koji je dokazao da može da dovede tim do titule.

Roma uložila skoro 100 miliona € u ovom PRu, i to kad je Murinjo otišao... Sad mogu i Humels i Hermoso kao slobodni a zimus nije mogao Bonući recimo. Mada rezultati za sad ne prate ulaganja, isto kao i Milan 2 boda iz 3 kola.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Sep 07, 2024. 11:59 pm

non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Sep 08, 2024. 9:25 pm

Irriducibili wrote:
Sat Sep 07, 2024. 11:59 pm
https://x.com/FinishedPlayers/status/18 ... 23818?s=19

Imao je Paolo svakave momente :clap:
Ja je ne bih uhvatio u ruke tačno da mi rođeni otac leži :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Sep 18, 2024. 11:40 am

Roma otpustila De Rosija.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Sep 18, 2024. 3:58 pm

Vlasnici Rome ne znaju gde su konja vezali. Daju čoveku 92 miliona € za PR i smene ga posle 4 utakmice :lol: :lol: A još je smešnije što su te pare za pojačanja dali početniku kojeg su smenili posle 4 utakmice umesto da daju Murinju kome su za 2. i 3. sezonu dali ukupno 19.3 miliona € i jedino su Sampodrija i Frozinone u tom periodu potrošili manje...

Fridkinovi nemaju pojma, to sada i definitivno dokazuju.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Sep 18, 2024. 4:08 pm

Ne bi ni Murinjo bio bolji.

Fenerbahče mu je mera trenutno.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Sep 18, 2024. 7:10 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Sep 18, 2024. 11:40 am
Roma otpustila De Rosija.
Najblaže rečeno sraman odnos prema legendi kluba, koji ih je pritom konsolidovao prošle sezone

Pioli ih odjebao, imenovali Jurica
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Sep 20, 2024. 12:43 am

Navijači Rome spremaju protest, videcemo kako ce to izgledati
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Sep 23, 2024. 4:03 pm

Hudinijevci potpuno bez energije u milanskom derbiju, potpuno zaslužena pobeda Milana. Kao da je placen danak mukotrpnoj odbrani u Mančesteru, Inter je bio neprepoznatljiv. Milano je s druge strane dokazao da ima jako dobre pojedince, koji ce svima biti opasan rival budu li nastavili da igraju kao tim

Drugi derbi je bio nešto najdosadnije što sam u zadnje vreme gledao, necu ga ni komentarisati
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Sep 23, 2024. 4:51 pm

Jeste Inter izgledao umorno ali je na Etihadu izašao bez Pavara, Dimarka, Damfrisa, Miktarijana i Lautara u prvoj postavi. Protiv Sitija je to izgledalo vrhunski, ne pamtim da sam video tim da onoliko puta na Etihadu iznese loptu protiv Sitijevog presinga, nekoliko dobrih kontri su istrčali. I branili su se odlično, Siti do pred kraj nije ništa uradio. Baš onako vrhunska utakmica Intera bez nekoliko igrača iz prve postave protiv najjačeg tima Sitija.

Sinoć kao da su malo potcenili Milan, tako mi je izgledalo od starta. Zalaganje i stav nisu bili na nivou, a naravno Milanovi igrači su izašli kao da se bore za goli život. Gabija je odigrao vrlo dobru utakmicu i to je krunisano golom za pobedu. Aćerbi je jedno od najboljih pojačanja Intera zadnjih godina, za male pare je doveden iskusan i vrlo kvalitetan igrač, konstantan.

Mislim da sam pisao i ranije o Leau i njegovom lenjom stavu na terenu, to ga sprečava da postane vrhunski igrač. Ima vrhunsko telo, visina, snaga, brzina, eksplozivnost, kad mu se igra i kad pusti korak retko ko može da ga čuva. Ali kad je u smorenom modu kao što je bio sinoć to ne liči na vrhunskog igrača. Još oni momenti kad igra odbranu pogledom... Već je u nekim godinama gde se odlučuje kako će mu teći karijera, sam talenat i fizikalije nisu dovoljni.

Što se tiče drugog derbija nisam gledao ali sam čuo da su ubili fudbal :D Juve 3 utakmice zaredom 0:0 u ligi, i posle naši stručni novinari polivaju govnima Alegrija a eto Mota je moderno-progresivan trener. Čika Antonio je uzeo bod na jednom od 2 najteža gostovanja, a zadržana je i nula.

Post Reply