Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Čekićar » Mon Dec 22, 2025. 4:48 am

Vila vezala 10 pobeda po prvi put za 100 godina,gosn Emery kuva…

Sledeca 2 kola gostuju u Londonu kod Chelsea i Arsenala i te tekme ce nam dati odgovor da li mogu da se ukljuce u trku za titulu,4 boda su potrebna…A to su tekme gde oni po pravilu padaju,na Villa Parku niko nije favorit,mnogo jak domaci teren…Na strani se protiv laksih rivala cesto vracaju iz minusa dok od jacih gube…

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Dec 23, 2025. 2:39 pm

Čekićar wrote:
Sun Dec 21, 2025. 3:07 am
Ispadanje sve izvesnije,Leeds igra previse dobro na domacem terenu da bi ispali iz lige a ne vidim koga drugog mozemo dohvatiti…

Eventualno neki epski raspad Brentforda ili Fulama ali sanse su minimalne za tako nesto…
Gledao sam utakmicu, baš ste izgledali loše. Energetski pre svega, delovalo je kao da su se pomirili sa porazom pre početka utakmice. Još Nuno kreće sa Kilmanom i Todiboomn bez Součeka. Biće teška muka za opstanak, Forest je već sad na +5 a oni neće ispasti sigurno, jedina šansa je raspad Lidsa koji igra odlično.

Kapa dole Emeriju kako je osetio Rodžersa još dok je ovaj bio u Midlzbrou, kad je pričao kako je Rodžers reprezentativni kalibar. I nije pogrešio, čovek stvarno igra vrhunski fudbal. Kontrola lopte, dribling, šut, završni pas i to sve sa ozbiljnom visinom, može da odigra kao 10, može levo čak i desno.

I protiv ovako osakaćenog Junajteda videlo se da Vili fali štoper i da ih štoper i centarfor dele od borbe za titulu. Teško je očekivati da će u januaru moći da dovedu štopera ili centarfora top klase, top igrači su u top klubovima a top klubovi ne prodaju najbolje igrače u januaru.

Odlična utakmica Njukasl-Čelsi za vikend, Čelsi kojeg je Kaisedo držao da ne potonu skroz i onda u 2. poluvremenu su se vratili potpuno, za malo i da pobede. Vrhunska utakmica Luisa Majlija u Njukaslu, momak koji ima 19 godina i po poziciji je centralni vezni ali je silom prilika morao na beka i odigrao je odlično, Garnaćo se nije video pored njega. Kako je odbranio 1v1 više puta, i to je u pitanju momak koji do pre 7 dana nikad pre nije bio bek.

Da parafraziram Milorada Kosanovića Voltemade je ozbiljna skalamerija. Igra dosta iznad očekivanja, po igri nikad ne bih rekao da ima skoro 2 m, nije trom, reakcije su mu brze, završnica dosta dobra.

Golčina Risa Džejmsa koji igra fudbal karijere iako igra van pozicije. Konačno je zdrav duži vremenski period. Na Palmera je pauza ostavila ozbiljan trag, trebaće mu vremena.

Kristijan Romero AKA tempirana bomba nikad neće naučiti. Mentalitet odličan, veliki fajter ali kvalitet ne prati. Prvo bez ikakvog pritiska daje loptu u noge Liverpulu čime otvara napad na nepostavljenu odbranu iz kojeg pada prvi gol, onda ne markira Ekitikea kod gola Liverpula, pustio ga da mu se ubaci iza leđa i još podleće pod loptu. I na kraju dobija crveni karton u situaciji gde Totenhem već ima igrača manje, namerno udara čoveka nogom dok je na zemlji u trenutku kad je prekinuta igra gde je bio faul za Totenhem koji je imao momentum i mogao je do izjednačenja. Još je na svu muku i kapiten. Možda je ružno reći ali deluje da ne razmišlja puno dok igra fudbal.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 01, 2026. 2:38 pm

Ovo rukovodstvo Čelsija pravi opet istu grešku. Tuhel, Poter, Poketino i sad Mareska.

Mareska više nije trener Čelsija, što se moglo pretpostaviti nakon one izjave da je bilo nikad burnijih 48 sati otkako je došao u klub.

Koliko sam shvatio razlog je sličan kao i kod Poketina, Mareska je hteo da se pita više oko transfera. I tu se Čelsi mimoilazi sa svojim trenerima, Čelsi gura svoje ali i trener ima svoje želje.

Navodno je hteo štopera nakon što se Kolvil povredio, jer realno ovde on nema štopera top kvaliteta. Fofana je dobar igrač ali usled povreda nije igrač top kvaliteta, Čaloba je dobar igrač, Badijašil i Adarabiojo su prosečni igrači. A već sam jednom pisao koga je sve Čelsi preplatio dolaskom Bolija u klub, i Kurtu i Murtu. I to uvek kupuju potencijal, nikad gotovo proizvod a troše ogromne količine novca. Čelsi je od leta 2022. potrošio 1.72 milijarde € na pojačanja i evo 4. sezonu zaredom nisu konkurentni za PL i LŠ.

Sigurno je bio iznerviran jer je evidentno hteo golmana, Čelsi je odbio da plati par dodatnih miliona € za Menjona koji je top golman. Ipak je ostao sa Sančezom koji je realno prosečan golman, sa njim se ne osvajaju PL i LŠ. A siguran sam da je hteo i centarfora top klase, a dobio je dva dobra igrača ali nijednog vrhunskog. Na kraju i dovođenje Garnaća, ne znam da li je iko realan očekivao da će Garnaćo da učini Čelsi kandidatom za PL ili LŠ. Momak je prosečan igrač i deluje da nema potencijal da bude top igrač.

Mareska se čak prilagodio, nije više toliko forsirao igru iz zadnje linije, izvukao je neke odlične rezultate kad su imali mnogo povreda. Čak i ovo mesto na tabeli nije toliko loše s obzirom da će PL verovatno opet imati 5 mesta u LŠ. A Čelsi igra i polufinale Liga kupa protiv Arsenala, što je prilika da se napadne još jedan trofej. A čovek je pokazao da može da osvaja, osvojio je LK pa potom i klupsko SP kakvo god da je ono, razbio je PSŽ u finalu.

Tuhel je dobio 300 miliona € za pojačanja u PRu i smenjen je posle 7 utakmica. Da ne spominjem šta je sve Tuhel uradio za 1.5 sezonu pre toga, od osvojene LŠ, finala kupova sve do stavljanja kluba na leđa po sankcijama i završavanja među top 4.

Kao Tuhelova zamena je došao Grejem Poter za kojeg je plaćeno 18.3 miliona € obeštećenja (16 miliona £), plus 5.5-6 miliona £ za njegov stručni štab. U zimskom PRu te sezone je potrošeno 329.5 miliona €. Poter je dobio otkaz posle 7 meseci.

Došao je Poketino koji je to malo podigao, vratio ih u Evropu, doveo do finala Liga kupa i polufinala FA kupa. Delovalo je da prave nešto i otkaz posle samo jedne sezone, jer je hteo da se više pita oko dovođenja igrača.

Najtužnije je od svega što gosn Boli ne žali pare. Niko u svetu za ove 3.5 sezone nije potrošio više od Čelsija, najbliži su PSŽ i Junajted sa po 950 miliona €. Ali i dalje nisu konkurentni za najveće trofeje, nemaju nikakav plan, kupuju samo potencijal a hoće vrhunski rezultat.

Takođe, i za Maresku je plaćeno obeštećenje Lesteru od 9.1 miliona €. Dakle Boli je oterao 2 trenera za koje je plaćao velika obeštećenja, zaista bizarno.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jan 02, 2026. 3:48 pm

Mislim da PL skoro nije bila više ujednačena, da razlika između prvih timova i timova iz donjeg dela tabele nije toliko velika, nema dominantne ekipe, svi su podložni prosipanju bodova.

Lids odlično igra, organizovano, čvrsto, vrlo fizikalno, fizički odlična ekipa, odlični trkači, dobar prekid. Farke je posle onog ekspresnog ispadanja sa Noričom gde je forsirao moderan fudbal izgleda shvatio da od toga nema leba u PL sa timovima sumnjivog kvaliteta. Pa je isto imao situaciju kad je ušao drugi put sa Noričom da su rezultati bili vrlo slabi pa je pre polusezone, kad je posle 11 kola imao 5 bodova.

I baš su dobro složeni. Štoper Strauk je izrastao u dobrog igrača, ovaj Slovenac Jaka Bijol isto solidan igrač njih dvojica su juče dobro odigrali. Levi bek Gudmundson je odigrao baš dobro defanzivno. Desni bek Džastin je podsetio na dane iz Lestera pre povreda. Takođe Bogl desni bek igra sezonu života verovatno, a pre toga je 2 puta ispadao iz lige sa Šefildom.

Ampadu koji je 3 puta ispadao iz lige u karijeri, sa Šefildom, sa Venecijom i sa Specijom i to u 3 uzastopne sezone. On je sad i kapiten i igra vrlo korektno. Kalvert-Luin je garancija golova kad je zdrav, za sad uspeju da ga održavaju zdravim.

Kod Liverpula Gravenberh igra dobro u poslednje vreme, odbrana izgleda bolje Konate se popravio mada to je kod njega nesigurno. Van Dajk nije više nivo kao pre ali igra dobro i dalje. Juče su se baš mučili da naprave nešto, teško je išlo. Ne znam koliko je Virc levo upotrebljiv, već sam o tome pisao.

Frimpong desno nije loša ideja jer je defanzivno ekipa bolja sa njim jer ne zanemaruje odbranu, mada je jednodimenzionalan u napadu, lak za predviđanje jer ima samo onaj dribling u desno.

Čvrsta utakmica je bila i Sanderlend-Siti, dosta fizikalno, Sanderlend je izašao vrlo nabrijano. Džaka koliko god da ga ne volim juče nije napravio pogrešan korak na terenu. Mora mu se priznati da je postao vrlo ozbiljan igrač tamo negde od 2022. godine.

Štoperi Sanderlenda Mukiele i Alderete su vrlo dobro odigrali protiv Halanda, dosta fizikalno, nisu bežali od duela. Jasno je koliko je Halanda teško čuvati, vrhunsko kretanje ima + njegove fizikalije. Pogotovo ovaj Alderete deluje zanimljivo, već je iskusan igrač, Paragvajac, vrela južnoamerička krv, fizikalno igra, nema pardona.

Brobi iz Sanderlenda je možda fizički i najjači centarfor u PL, on je svojevremeno igrao u Ajaksu kao veliki talenat sećam se da je sa 19 godina maltretirao štopere u nekim evropskim utakmicama, LE je bila u pitanju. Vrlo nezgodan za čuvanje pogotovo ako mu se priđe preblizu, ostavlja štopera na leđima slično kao Lukaku. Kako je samo juče otreso Rubena Dijaša koji je dosta jak fizički. Posle Dijaš više nije pravio istu grešku, odigrao je dobru utakmicu ali ga je tu Brobi baš namestio.

Ake je odigrao vrlo dobru utakmicu, malo i zaboravljen jer Gvardiol igra jako dobro. Ake je neko ko ima prosečne fizikalije ali igra na mozak, postavljanje, anticipacija. Gvardiol kad je ušao ofanzivno je pravio razliku, imao je 2 dobre situacije.

Sem Šerkija niko od ofanzivnih igrača Sitija nije pravio razliku. Šerki je top pojačanje to se mora reći, još ga je Siti platio 36.5 miliona € što je na ovom tržištu bagatela. A čovek koristi jednako obe noge, odličan dribler, pregled igre, završni pas. Ozbiljan ubod Sitija, ispravili su se za one PRove kad su većina igrača bili promašaji.

Doku je toliko fizički dominantan ali mu gotovo uvek završni potez, da li je to završnica, završni pas ili centaršut. Fizikalije su top tu nema dileme ali mora nešto i da se zna. Vinisijus je sa 18 godina bio sličan, napravi razliku fizikalijama ali ne ume da materijalizuje. A fudbal se igra za golove, ne za stvorene šanse.

Arsenal se malo odlepio ali 4 boda je ništa na pola lige do kraja.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jan 03, 2026. 4:21 pm

Prateći dosadašnji tok sezone zaključak mi je da ukoliko Mančester Junajted uspe da završi u top pet i izbori LŠ, PL je prosečno takmičenje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Jan 04, 2026. 6:13 pm

24 sata kasnije tvrdnja se potvrdila.

Dodao bih tu i Liverpul. Mrtva trka ko je veći putujući cirkus.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jan 04, 2026. 7:37 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Jan 04, 2026. 6:13 pm
24 sata kasnije tvrdnja se potvrdila.

Dodao bih tu i Liverpul. Mrtva trka ko je veći putujući cirkus.
Ne znam šta se potvrdilo kad im fali 4-5 standardnih igrača, među kojima i ubedljivo najbolji igrač ekipe Bruno. A fale im i neki igrači koji su bitan deo rotacije.

Još na svu muku Amorim je sa klupe mogao da ubaci 2 seniorska igrača iz polja Zirkzea i veselog Malasiju + Bajindira koji je golman. Ostalo sve omladinci. Na kraju je ubacio samo Zirkzea koji je i namestio gol.

Pogotovo što Lids uopšte nije loša ekipa pogotovo na Eland roudu, uopšte nije lako dobiti tamo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 06, 2026. 3:01 pm

Čelsi je za trenera postavio izvesnog Lijama Roseniora koji je do sad bio trener Čelsijeve filijale Strazbura. Čovek ovako fizički podseća na Galeba Nikačevića, taman su i sličnih godina.

Naravno Čelsi je doveo trenera iz svog sistema, čoveka koji se neće mnogo mešati u transfere i koji se neće buniti kad Čelsi krene da luduje sa trošenjem stotina miliona € na mlade igrače. On će biti srećan što je tu, upisaće treniranje Čelsija u CV a uvek će imati mesto u Čelsijevom sistemu ako ne bude talasao.

Samo mi nije jasan rezon kupovine mladih igrača za ogromne pare. Čelsi je mašina za osvajanje trofeja, Čelsi nikad nije bio Brajton, Bormut, Lajpcig ili ostali razvojni klubovi. Ne znam šta je cilj, da Čelsi razvije mladog igrača i proda ga konkurenciji? Jedno je kad Bormut kupi mladog igrača za 1 milion € i proda ga za 35 miliona €, a nešto potpuno drugo kad Čelsi plati mladog igrača 45 miliona €. Drugačije je očekivanje u nekom Bormutu a drugačije u Čelsiju.

Čelsi je za 3.5 sezone potrošio 1.72 MILIJARDE € i i dalje nije konkurent za PL i LŠ. Opet im nešto fali, opet su negde kratki. I stvarno mi nije jasan cilj vlasnika, potrošio si tolike pare a nisi nigde blizu trofeja a nikad nećeš izvući te pare koje si uložio u mlade igrače jer više niko nikad neće platiti Kaiseda 116 miliona € ili Enca 121 milion €. Čelsijeva priča gradimo za budućnost ne pije vodu, ne gradi se za neku daleku budućnost sa ubedljivo najviše potrošenih para za 3.5 sezone. Kad potrošiš pare koje su oni potrošili trofeji se očekuju sad i odmah, ne čeka se 2031. godina.

Sad je tu trener koji ih neće dovesti do trofeja jer nije taj kalibar. A poenta je samo da se ne meša u transfere, ili će proći kao Tuhe, Poketino i Mareska.

Junajted je smenio Amorima posle njegovih prozivki na račun rukovodstva. Lično Amorim mi je vrlo gotivan tip, brutalno iskren, uvek kaže šta misli. E sad, ne može se reći da nije podržan od strane kluba, samo za letnji PR klub je potrošio 250 miliona €.

Elem, Amorim nije pomogao sam sebi tvrdoglavošču što se tiče formacije. Kao što sam više puta pisao, on nema 2 krilna beka da bi igrao sa 3 pozadi. A treba mu 4 krilna beka zbog povreda i kartona tokom sezone.

Dalo i Mazrauji su klasični bekovi, nisu dovoljno dobri u napadu da budu krilni bekovi. Krilni bek mora da daje i širinu i dubinu ekipi, da zna da napada 1v1, da ima dobar centaršut, da se ubacuje u završnicu. Ni Dalo ni Mazrauji to nisu, oni su obojica više desni štoper u ovoj formaciji. Jedini krilni bek u Junajtedu je Dorgu.

Formacija 3-4-3 guši Bruna koji nije zadnji vezni, ekipa trpi defanzivno sa njim na terenu a ofanzivno ga nema koliko bi trebalo da ga bude kad je 10 i kad igra između linija. Praktično gubiš svog najboljeg igrača u napadu zbog svoje tvrdoglavosti, a u odbrani pate i on i ekipa.

Maunt nije levo krilo, čovek je 10 i kao levo krilo nema veliki uticaj na igru jer nije tip igrača koji napada dubinu a ni tip igrač koji igra 1v1, već je kao Bruno igrač koji igra između linija. Maunt može da defanzivno da ponudi nešto kao krilo jer je odgovoran što se tiče odbrane, ali to je dovoljno samo u određenim utakmicama ili u završnicama utakmica.

Dijalo kao krilni bek nije radio jer defanzivno nije to to, on je klasično desno krilo a kao krilni bek moraš da budeš u odbrani hteo ne hteo. Dijalo kao desni krilni bek a Mbeumo kao desno krilo guše jedan drugog jer su isti profil igrača, ulaze u sredinu i jedan i drugi a nema nikoga da im prolazi iza leđa.

U gotovo svakoj utakmici 3-4 igrača su igrala van pozicije i bili su žrtve Amorimove tvrdoglavosti da se drži ove formacije kao da je jedina na svetu. Mislim da bi sve ovo drugačije izgledalo da je promenio formaciju na 4 pozadi, na primer: Lamens - Mazrauji Megvajer De Liht Dorgu - Kazemiro Ugarte - Mbeumo Bruno Kunja - Šeško. Mislim da bi mu ekipa u ovoj formaciji izgledala mnogo bolje i sigurnije.

Vršliac dužnosti će biti Daren Flečer koji će trenirati dva svoja sina, blizance Tajlera i Džeka. Vrlo neobična situacija.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Jan 06, 2026. 3:49 pm

A sta reci o mucenom WHU,docekali i Vukovi da se omrse,nismo sutnuli u okvir gola 80min,tragikomedija...

WHU i UTD imaju izrazenu slicnost,misle da je do trenera....

Pisao sam jos na pocetku sezone kolika je rupa golman Lestera,Hermanson i tipovi ga dovedu za 20m....Igrao tvoju ligu,sve si mogao da vidis,kolika je kiksara....Kao neko da se sprda sa klubom....Ali do trenera je,daj da menjamo,eno ga Bilic ceka kiks veceras u Londonu da preuzme ekipu,i samo vrti vrti vrti...
Sad dovodis nekog spica sa dna kace Portugalske lige da te cupa,i opet pazaris spica u Italiji i to iz Lacija koji igra tvrd fudbal,na gol manje,tip za 3 sezone dao 16 golova,5 po sezoni al ce u PL da ti napravi razliku...Doveo si Skamaku koji je trpao kao lud u Italiji pa je bio promasaj i ti sad dovodis jos losijeg iz iste te lige...Mislim neverovatno sta rade dunsteri i direktno svojom transfer politikom vode tim u drugu ligu...
WHU ima 3 igraca na nivou PL,to su Paketa,Boven i Samervil...Ovo ostalo sve polovnjaci ili persektivni klinci....Svi smo vec i zaboravili Prowsea a ne mozes da sutnes Vulvsima na gol,dok igraju polovcine zestoke Magasa,Fernandes i ostala preplacena buranija...
Svaki prelazni rok se dovodi napadac a nisu pogodili napadaca evo ne pamtim,cak su i Antonija presaltali u sami spic sto dovoljno govori o transfer politici...I ogromna je steta sto je imao onaj udes,drzao bi nam on glavu iznad vode svojim izmisljenim golovima na cistu snagu...I to dovoljno govori o dunsterima koji vode klub koji ima top8 finansijski proracun u ligi a izvesno se sele u nizi rang....Mrtva je trka ko je veci dunster oni ili Marinakis i gle cuda bas ce se izmedju te 2 ekipe voditi bitka za opstanak,sve kako i treba da bude...I verovatno ce Forest ostati jer ipak dovode bolje igrace...

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Jan 12, 2026. 9:04 pm

Gallagher u Spursima na kraju,kakva steta,Villa dogovorila sve sa Atletikom i on izabere Spurse,verovatno zbog Londona…

Bio bi bas top pojacanje za Emerijevu underdog konjicu…

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 13, 2026. 1:06 pm

Čekićar wrote:
Mon Jan 12, 2026. 9:04 pm
Gallagher u Spursima na kraju,kakva steta,Villa dogovorila sve sa Atletikom i on izabere Spurse,verovatno zbog Londona…

Bio bi bas top pojacanje za Emerijevu underdog konjicu…
Totenhem ima igrače maltene istog profila, Palinju i Bentakura. Palinja i Galager zajedno na sredini, to je ozbiljna protekcija odbrane mada i puno kartona :D :D

Mislim da će Galager više igrati u Totenhemu nego što bi igrao u Vili jer Vila na sredini ima već tandem Kamara-Onana koji je jedan od najboljih tandema zadnjih veznih u PL, a plus je tu i Tilemans kome je zadnji vezni primarna pozicija a ekipa ne trpi defanzivno kad on igra. Jaka je konkurencija u Vili.

Galager je odličan igrač, agresivan, odličan fizikalac, jak, skočan, ozbiljan trkač. Defanzivno donosi dosta, dobro se postavlja, uvek je aktivan u odbrani ali nekad u velikoj želji ulazi preagresivno i dobija kartone, to mu je i najveća mana u igri. I što je vrlo važno kod njega znaš šta dobijaš sa njim svaku utakmicu, zalaganje je uvek maksimalno, uvek je fokusiran, uvek je nabrijan.

Ofanzivno zna da da gol, ubacivanje iz drugog plana to je radio još u Palasu kad je bio. U poslednjoj sezoni u Čelsiju je igrao više kao 10, izvodio je prekide i to vrlo dobro, pokazao da ima vrlo dobru dugu loptu. Može da odigra jedanko dobro i kao zadnji vezni ispred odbrane i kao BTB, a kod Čola je često igrao i po krilu.

Elem, gledao sam Arsenal-Liverpul prošle nedelje i Liverpul je defanzivno mnogo bolji sa Frimpongom na krilu. Kako čovek pokriva bok, uvek je dobro postavljen i onda je i drugim igračima lakše jer ne puca odbrana na boku.

Arsenal je propustio priliku da ode na +8 što bi već bila vrlo ozbiljna prednost s obzirom na to da Arsenal ima najdublji tim u PL.

Siti je doveo Semenja za 72 miiona €. Trebao im je još jedan krilni igrač, videćemo kako će se Semenjo snaći kod Gvardiole. Semenjo je fizički još jači od Dokua ali ima bolje donošenje odluka od Dokua. Videćemo kako će se uklopiti.

Ono što je najveći problem za Siti su povrede Dijaša i Gvardiola koji su ove sezone standardni štoperski par i obojica igraju dobro. Gvardiol je polomio tibiju protiv Čelsija i neće ga biti par meseci a Dijaš je povredio ložu i neće ga biti mesec dana minimum koliko sam video. A Stons je odavno povređen, tako da očekujem da Siti pojuri Guehija i da ga dovede. A očekujem da se tu umeša i Liverpul koji je imao završenog Guehija letos ali je Palas u poslednjem trenutku izašao iz posla jer nisu mogli da nađu zamenu a Glazner je pretio otkazom.

Kerik je novi trener Junajteda do kraja sezone. Verovatno najbolje rešenje u ovom trenutku ako niko ozbiljan nema da preuzme. Da odigra sezonu do kraja i proba da ih ugura u Evropu. Samo da im se ne desi ista greška kao sa Solskjerom, da to izgleda dobro par meseci i da mu onda na konto toga daju novi ugovor.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jan 15, 2026. 1:59 pm

Može se vec reci da se Semenjo uklopio :D

Pep je za, za današnje prilike relativno male pare, dobio baš ono što mu je potrebno, igrača stalno opasnog po gol, koji pritom bez problema pokriva oba krila
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jan 16, 2026. 11:45 pm

Posle Semenja i Guehi, Siti pokupio najvrednije sa tržišta
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Jan 17, 2026. 12:04 pm

Ode Malen u Rim,ne moze ova uprava Ville da isprati gosn Emerijeva cuda.....Sad se cilja Sebaljos iz Reala,kuva Emery bas jako za male pare,ispod radara cupa zaboravljene asove....

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jan 17, 2026. 2:30 pm

Irriducibili wrote:
Fri Jan 16, 2026. 11:45 pm
Posle Semenja i Guehi, Siti pokupio najvrednije sa tržišta
Odlični potpisi Sitija nema šta, baš kao što si rekao pokupili su najbolje što je bilo dostupno na tržištu.

Cenim da će Vila da pojuri nekog centarfora sad kad je Malen otišao pošto je Malen igrao skoro uvek kao cenatrfor ove sezone. A realno samo Votkins je malo da se izgura sezona u 3 takmičenja.

Post Reply