Filmovi
Moderator: Moderator
Re: Filmovi
Gledao sam ovaj film, dosta je dobar. Preporučujem ga i ja.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
The Counterfeiters
https://www.imdb.com/title/tt0813547/?r ... f_=nv_sr_2
Odgledah i ovaj. Po ko zna koji jevrejski film na koji naletim tako sto ne proverim uopste o cemu se radi u filmu, poceli su da smaraju vise
Sta znam, vidim da je cak uspeo da uzme i oskara za najbolji strani film ali mene i nije nesto odusevio. Gluma jeste dobra, pogotovo glavni lik, lepo je docarana situacija povlascenih zatvorenika u koncentracionim logorima ali sem toga nista vise. Ko gotivi te naci holokaust price neka pogleda obavezno
Ustvari sam pustio ovaj film jer sam mislio da se radi o falsifikovanju neceg drugog ali sam se ocigledno prevario...
https://www.imdb.com/title/tt0813547/?r ... f_=nv_sr_2
Odgledah i ovaj. Po ko zna koji jevrejski film na koji naletim tako sto ne proverim uopste o cemu se radi u filmu, poceli su da smaraju vise
Sta znam, vidim da je cak uspeo da uzme i oskara za najbolji strani film ali mene i nije nesto odusevio. Gluma jeste dobra, pogotovo glavni lik, lepo je docarana situacija povlascenih zatvorenika u koncentracionim logorima ali sem toga nista vise. Ko gotivi te naci holokaust price neka pogleda obavezno
Ustvari sam pustio ovaj film jer sam mislio da se radi o falsifikovanju neceg drugog ali sam se ocigledno prevario...
Glengarry Glen Ross
https://www.imdb.com/title/tt0104348/
Au kakva gluma Al Pacina i Dzeka Lemona. Ispratili maestralno Alan Arkin i Ed Heris. Cak je i Kevin Spejsi poprilicno dobro odglumio. I fantasticna rola od par minuta Aleka Boldvina.
Jednostavno klasik 8/10
https://www.imdb.com/title/tt0104348/
Au kakva gluma Al Pacina i Dzeka Lemona. Ispratili maestralno Alan Arkin i Ed Heris. Cak je i Kevin Spejsi poprilicno dobro odglumio. I fantasticna rola od par minuta Aleka Boldvina.
Jednostavno klasik 8/10
Munich ako nisi gledao od Spilberga,odličan.
Kad spomenu jevreje pa sam se setio
Kad spomenu jevreje pa sam se setio
Ma gledao, to sam znao sta je ali nisam ocekivao da je tolika propaganda
preteruje stiven bas
- Brižni-ponovo napada
Je li gledao ko novog Jokera? Deluje brutalno, a ima dosta pohvala ovako.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Pre izvesnog vremena sam naleteo na listu vezano za kvalitet glume Jokera (filmovi, crtani filmovi, serije) i po svim ocenama gluma u ovom spada u prva 3 mesta pored Mračnog viteza i još nekog starijeg filma. Ja planiram posle dužeg vremena da odgledam film u bioskopu, a to će biti ovaj Joker.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Film je cist prosek. Klasicni one man show Zoakima Finiksa koji je na nivou Ledzera odradio ulogu. Ok, mozda i bolje, ali nikad to priznati necu 
"History has the name - Conor McGregor"
Danas se pojavio Breaking Bad movie na netflixu i predlazem svima da pogledaju ko ga poseduje. Prezadovoljan sam filmom. Svaka preporuka, ako ste voleli seriju, volecete i film.
jel ima fora bese netflix mesec dana dzabe ?
mislim da kasnije ne moras da placas ?
mislim da kasnije ne moras da placas ?
Nisam siguran jer sam korisnik piraterije mislim da je taj mesec free ako se obavežeš da ćeš platiti bar još mesec dana korišćenja
free je mesec bez daljih obaveza ako se ne navadis kao ja pa nastavis da placas 
Netflixov sadrzaj je na torentima 2-3 sata po izlasku necega.
Jedini razlog zasto placam pretplatu je 4k Ultra HD sadrzaj, kojeg nema da se skine (ima u malom broju i zauzima po 50 60 gigabajta).
Doduse, ja to cesto delim sa nekim pa me izadje 3 evra mesecno. Sto je smesna cifra.
Jedini razlog zasto placam pretplatu je 4k Ultra HD sadrzaj, kojeg nema da se skine (ima u malom broju i zauzima po 50 60 gigabajta).
Doduse, ja to cesto delim sa nekim pa me izadje 3 evra mesecno. Sto je smesna cifra.
ajde i ovde da odg 
hvala svima,samo sto mi treba i prevod ujedno , a sumnjam da ima srpski ovako brzo
hvala svima,samo sto mi treba i prevod ujedno , a sumnjam da ima srpski ovako brzo