KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Sundjer Bob
Re: KK Partizan 2019/20
Zanis pise na Mocartu na pragu otkaza, znaci on out, Trifa in....A ovoliko cekanje centra neozbiljno bas, sto napisa neko gore u top 16 svaki je mec bitan, nama je januar kljucan za mnogo toga
Ova ekipa nema ni glavu, ni rep.
Jos jedna indijanska utakmica za Gordica.
Bircevic i Jankovic nekoliko utakmice za redom su od koristi, ali ne preterane, mada mogu da sluze u utakmicu protiv Krku, Megu i Cibonu.
Pejdz je napredovao bas, Mozli korektor, Tomas mi se ne svidja, Miletic nije za ozbiljnu kosarku, Redding je odavno odigrao svoje i je cist promasaj, Walden igra sa rezervom za sada, od mega-tandem Jare i Rade nema hleba.
Kombo bek, krilo i centar pa da razmisljamo o Aba naslovu.
Bircevic i Jankovic nekoliko utakmice za redom su od koristi, ali ne preterane, mada mogu da sluze u utakmicu protiv Krku, Megu i Cibonu.
Pejdz je napredovao bas, Mozli korektor, Tomas mi se ne svidja, Miletic nije za ozbiljnu kosarku, Redding je odavno odigrao svoje i je cist promasaj, Walden igra sa rezervom za sada, od mega-tandem Jare i Rade nema hleba.
Mislim da ne mozemo.Asterix wrote: ↑Sun Dec 15, 2019. 11:05 pmA evo ti kontra pitanje, smatras li ti da sa ovom nasom centarskom linijom mozemo da napravimo rezultat?CikaZika wrote: ↑Sun Dec 15, 2019. 10:55 pmPa ako je dobio otkaz u Kini, diskutabilno je sta igra. Ali, da kazemo da i ima, mislis da on moze na 100% da bude spreman 7-8 januara?
Podesicu prosle godine smo prvi mec izgubili u Litvaniji od Ritasa, gde nas je napution Saton, koji je posle toga vrlo brzo dobio otkaz. Tu je svaki mec bitan, nema mnogo vremena da se tu ceka.
Nema gabaritnosti, vrlo lako jaki centri mogu da nam prave probleme.
Opet sma misljenja da nam treba prvi centar, ne samo neko ko ce biti rotacija. Ali, tesko cemo naci to prvo, samo mozemo dobiti plus igraca u rotaciji.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
O kojoj se utakmici ovo radi? Koju su ti to pustili da gledas pa pricas ove stvari koje apsolutno nemaju dodirne tacke sa nocasnjom utakmicom?Kobra wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 1:21 amOva ekipa nema ni glavu, ni rep.
I zamisli samo nas 3 igraca dele od ispadanja do osvajanja
Dobri momci moji, vi i dalje ocekujete nesto od ovakvo Kkpfc-a ....
Što pre oguglaš na ovakve postove biće bolje, veruj mi.
Nema tu ništa košarkaško a postoje velike indicije o krvarenju očiju
Pa naravno da treba prvi centar ovoj ekipi on daje jos 30% na kvalitetu..Treba pokusati npr Malkom tomas je idealan dodatak na ovu ekipu ranije su ga povezivali sa nam pa smo doveli medjeda, sad su ga sa Asvelom povezivali ali nije potpisao evo 10 dana.... Igracima poput njega je potrebno vrlo malo vremena da se uklopiCikaZika wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 1:25 amMislim da ne mozemo.Asterix wrote: ↑Sun Dec 15, 2019. 11:05 pmA evo ti kontra pitanje, smatras li ti da sa ovom nasom centarskom linijom mozemo da napravimo rezultat?CikaZika wrote: ↑Sun Dec 15, 2019. 10:55 pmPa ako je dobio otkaz u Kini, diskutabilno je sta igra. Ali, da kazemo da i ima, mislis da on moze na 100% da bude spreman 7-8 januara?
Podesicu prosle godine smo prvi mec izgubili u Litvaniji od Ritasa, gde nas je napution Saton, koji je posle toga vrlo brzo dobio otkaz. Tu je svaki mec bitan, nema mnogo vremena da se tu ceka.
Nema gabaritnosti, vrlo lako jaki centri mogu da nam prave probleme.
Opet sma misljenja da nam treba prvi centar, ne samo neko ko ce biti rotacija. Ali, tesko cemo naci to prvo, samo mozemo dobiti plus igraca u rotaciji.
- Irriducibili
Nisam baš ubedjen da je Thomas taj koji bi rešio naše probleme u reketu
non mollare mai
Mislis hvlai santimetara i mase? To jedino bi dobili u Justin Hamiltonu jak je kao konj 213 cm visok 116kg jos je dobar u oba pravca samo mislim da mi nemamo para za takvog igraca..Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:07 pmNisam baš ubedjen da je Thomas taj koji bi rešio naše probleme u reketu
Ne verujem u te podatke a i da su tacni uopste ih ne opravdava,ne da nije jak kao konj vec je mekan...Strecer...Asterix wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:29 pmMislis hvlai santimetara i mase? To jedino bi dobili u Justin Hamiltonu jak je kao konj 213 cm visok 116kg jos je dobar u oba pravca samo mislim da mi nemamo para za takvog igraca..Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:07 pmNisam baš ubedjen da je Thomas taj koji bi rešio naše probleme u reketu
Mislis na naseg Tomasa ili onog iz Himkija?Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:07 pmNisam baš ubedjen da je Thomas taj koji bi rešio naše probleme u reketu
Onda sam ja nesto pogrijesio... Za visinu i kilzu svakako ne...Čekićar wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:34 pmNe verujem u te podatke a i da su tacni uopste ih ne opravdava,ne da nije jak kao konj vec je mekan...Strecer...Asterix wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:29 pmMislis hvlai santimetara i mase? To jedino bi dobili u Justin Hamiltonu jak je kao konj 213 cm visok 116kg jos je dobar u oba pravca samo mislim da mi nemamo para za takvog igraca..Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 4:07 pmNisam baš ubedjen da je Thomas taj koji bi rešio naše probleme u reketu
- Irriducibili
Masa pre svega, santimetre kompenzuje izuzetnom skočnošcu. Ali takvog vec imamo
@Naka
Na Thomasa, ex Khimki
@Naka
Na Thomasa, ex Khimki
non mollare mai
Pa je li on to toliko blizu?