KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
A šta je Teo?
U svakom slučaju delimo mišljenje. Partizan ovu grupu mora da prodje i hoće samo je pitanje sa koje pozicije. Prvi meč protiv Virtusa o tome odlučuje
U svakom slučaju delimo mišljenje. Partizan ovu grupu mora da prodje i hoće samo je pitanje sa koje pozicije. Prvi meč protiv Virtusa o tome odlučuje
Jesi li ozbiljan? Ima tu strasnih igraca Teodosic,Stefan Markovic onda onaj Argentinac Delija strasan igrac vidjelo se i na mundobasketu onda Vins Hanter predobar igrac ako si pratio Grcku ligu... onda Frank Gaines bas ima dosta kvaliteta jos Sale na klupi Evroligaska ekipa
Ne slazemo se. Gaines mi se tu najvise dopada, Hanter je odlican igrac na nivou BCL ali se u EL nije proslaovio, mada je dosta napredovao.
Teo je po meni u kanalu, covek igra EC, niko od ovih vecih ga nije hteo.
Mislim da Partizan ima kvalitetniji tim.
Zvezda je u Milanu rutinski dobila najbolji i najbogatiji italijanski tim, a Partizan je dobio rutinski Zvezdu... I to nesto govori
Zvezda je u Milanu rutinski dobila najbolji i najbogatiji italijanski tim, a Partizan je dobio rutinski Zvezdu... I to nesto govori
Hanter ima 25 godina i strasan je igrac napreduje iz sezone u sezonu vidno, igrao je za Pao prije 3 godine i to mu je bila prva sezona u Evropi i tada je imao 22 sada je bas ozbiljan igrac...Nego koliko si pogledoa njegovih utakmica ove sezone i prosle? Zasto Milano nije sampion italije? Vec je to Venecija, a da pratis malo vise kosarku znao bi da je Virtus prvi i da ima samo 1 poraz, a Milano ima vec 4 ali to nije tema... Zvijezda je rutinski dobila ovi igrali bez Micova i Nedovic im se povrijedio na sred meca.... Sta to treba da govori ajde kazi mi? Milano je 7 a Zvijezda 14. tako da sve sto kucas nema smisla, sto se Teodosica tice koliko si ga puta gledao ove sezone da mozes tako da komentarises? Trazio ga je valjda i Makabi...FKCZ wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:27 amNe slazemo se. Gaines mi se tu najvise dopada, Hanter je odlican igrac na nivou BCL ali se u EL nije proslaovio, mada je dosta napredovao.
Procitan si komsija za pokusaj provokacije
U Virtusu nema nijedan elitni EL igrac, al zato smo mi popunjeni sa evroligaskim igracima, krenimo od Gordica, pa preko Peinersa, Reddinga, Tomasa koji je do juce igrao Fibinu LS itd.
Ne bi me cudilo da i Darusafaka bude prva na kraju, ne vidim veliku razliku u kvalitet izmedju Virtusa i Darusafake.
-
Dragan Mance
Stvara se atmosfera da mi nešto moramo i da je smak i kraj sveta ukoliko nešto veliko ne uradimo. Ja sam lično optimista, umereni, al baš verujem u Trinkija i momke, moju podršku će imati ma šta urade jer posle dužeg vremena sa ushićenjem pratim i gledam KK, al neke negativne strelice dolaze sa druge strane brda. Komšije nevešto hoće da kažu kako je Partizan uložio silne milione i kako bi samoubistvo bilo da ne dođe rezultat. A oni jadni dovode sve prosečne kalibre, igrače bez prethodne reputacije pa svaki trijumf u EL predstavljaju kao uspeh neviđenih razmera. A istina je negde tamo...
Ako pratis moje upiše možeš da vidiš da li mi je namera da provociram. Pogledaj o CZ šta pišem.Asterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 5:55 amHanter ima 25 godina i strasan je igrac napreduje iz sezone u sezonu vidno, igrao je za Pao prije 3 godine i to mu je bila prva sezona u Evropi i tada je imao 22 sada je bas ozbiljan igrac...Nego koliko si pogledoa njegovih utakmica ove sezone i prosle? Zasto Milano nije sampion italije? Vec je to Venecija, a da pratis malo vise kosarku znao bi da je Virtus prvi i da ima samo 1 poraz, a Milano ima vec 4 ali to nije tema... Zvijezda je rutinski dobila ovi igrali bez Micova i Nedovic im se povrijedio na sred meca.... Sta to treba da govori ajde kazi mi? Milano je 7 a Zvijezda 14. tako da sve sto kucas nema smisla, sto se Teodosica tice koliko si ga puta gledao ove sezone da mozes tako da komentarises? Trazio ga je valjda i Makabi...FKCZ wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:27 amNe slazemo se. Gaines mi se tu najvise dopada, Hanter je odlican igrac na nivou BCL ali se u EL nije proslaovio, mada je dosta napredovao.
Evo ovako, bez podela, pa kome se sviđa.
Vučić im je dao, kao i KSS, ogrmomne pare i milione, koje DV nikad nije imao, i sve osim ulaska CZ u top 8 EL i ulaska KKP u finale EC je debakl epskih razmera poput propasti privatizovane reprezentacije.
Sve ostalo je alibi priča.
Koliko im je dao? Mada je Covinjo to i rekao, pa to je problem odje sto se price vrte u krug, ovo kao u emisiji kod Tegltije pises kakve alibi price? Pogledaj roster Partizana Volden i Tomas koji su igrali 4 takmicenje, Mozli koji s 30 godina Evropu nije igrao, Gordic koji je u ozbiljnom padu a sada dovode centra koji igra prvu profi sezonu u Evropi t.j. ima 2 mjesaca u hapoel i takvi igraci su po tebi bolji od Virtusovih? Ima u taj Evrokup suvise ekipa sa skoro 3 puta vecim budzetom od Partizana Uniks,Lokomotiva(koja je ispala),Unikaha,Darusafaka,Virtus... Aj da ne nabrajam vise...Kakve veze ima Vujosevic u tom vremenu je i bilo manje novcaa u kosarci nego sada
-
Sundjer Bob
Virtus je bolji od Partizana, Darusafaka i Trento nikako, grupa se proci moraAsterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 2:10 pmKoliko im je dao? Mada je Covinjo to i rekao, pa to je problem odje sto se price vrte u krug, ovo kao u emisiji kod Tegltije pises kakve alibi price? Pogledaj roster Partizana Volden i Tomas koji su igrali 4 takmicenje, Mozli koji s 30 godina Evropu nije igrao, Gordic koji je u ozbiljnom padu a sada dovode centra koji igra prvu profi sezonu u Evropi t.j. ima 2 mjesaca u hapoel i takvi igraci su po tebi bolji od Virtusovih? Ima u taj Evrokup suvise ekipa sa skoro 3 puta vecim budzetom od Partizana Uniks,Lokomotiva(koja je ispala),Unikaha,Darusafaka,Virtus... Aj da ne nabrajam vise...Kakve veze ima Vujosevic u tom vremenu je i bilo manje novcaa u kosarci nego sada
Ko je bilji Partizan i Darusafaka teren ce da pokaze u zivotu se nista ne moraSundjer Bob wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:11 pmVirtus je bolji od Partizana, Darusafaka i Trento nikako, grupa se proci moraAsterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 2:10 pmKoliko im je dao? Mada je Covinjo to i rekao, pa to je problem odje sto se price vrte u krug, ovo kao u emisiji kod Tegltije pises kakve alibi price? Pogledaj roster Partizana Volden i Tomas koji su igrali 4 takmicenje, Mozli koji s 30 godina Evropu nije igrao, Gordic koji je u ozbiljnom padu a sada dovode centra koji igra prvu profi sezonu u Evropi t.j. ima 2 mjesaca u hapoel i takvi igraci su po tebi bolji od Virtusovih? Ima u taj Evrokup suvise ekipa sa skoro 3 puta vecim budzetom od Partizana Uniks,Lokomotiva(koja je ispala),Unikaha,Darusafaka,Virtus... Aj da ne nabrajam vise...Kakve veze ima Vujosevic u tom vremenu je i bilo manje novcaa u kosarci nego sada
Pricate o milionima, a npr opcija za centra neki amater. Ovaj Partizan nema toliko novca koliko se prica (a i ta prica je napravljena samo zbog izbora sledece godine).
Ovaj partizan nije medju top 10 EC sto se tice novca. Isto vazi i za komsije koje nisu u top 8 EL. Nista nije moranje, bitno je samo da klub ne bude na nosilima kao VK.
Ovaj partizan nije medju top 10 EC sto se tice novca. Isto vazi i za komsije koje nisu u top 8 EL. Nista nije moranje, bitno je samo da klub ne bude na nosilima kao VK.
Danas nece biti prenosa na O2?
Bukvalno covjek koji ima 2 mjeseca igranja profi kosarke u Evropi, ali se pompezno najavljuje kao da dovodimo Lebrona a kod komsija sve ispod radaraNaka wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 6:52 pmPricate o milionima, a npr opcija za centra neki amater. Ovaj Partizan nema toliko novca koliko se prica (a i ta prica je napravljena samo zbog izbora sledece godine).
- Tajler Darden
Nova laka pobeda u ABA ligi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Trinkijeri se žali na slabu posetu...
Kaže i da mu je velika čast što je Koprivica uz tim.
Kaže i da mu je velika čast što je Koprivica uz tim.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS