KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: KK Partizan 2019/20
Poseta sramna.
Stekao utisak ko da sam na parastosu bio.
Stekao utisak ko da sam na parastosu bio.
-
Kazandžija
Nisam u toku, sta je sa Tomasom? Propustio i limoz i igokeu?
-
Sundjer Bob
Ne mora, slazem se, ali Darusafaka opet nije bolja ekipa od Partizana i ne znam cemu strepnja od njih, a ako ce teren da pokaze, pa neka onda i pokaze da li je Virtus boljiAsterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:38 pmKo je bilji Partizan i Darusafaka teren ce da pokaze u zivotu se nista ne moraSundjer Bob wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:11 pmVirtus je bolji od Partizana, Darusafaka i Trento nikako, grupa se proci moraAsterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 2:10 pmKoliko im je dao? Mada je Covinjo to i rekao, pa to je problem odje sto se price vrte u krug, ovo kao u emisiji kod Tegltije pises kakve alibi price? Pogledaj roster Partizana Volden i Tomas koji su igrali 4 takmicenje, Mozli koji s 30 godina Evropu nije igrao, Gordic koji je u ozbiljnom padu a sada dovode centra koji igra prvu profi sezonu u Evropi t.j. ima 2 mjesaca u hapoel i takvi igraci su po tebi bolji od Virtusovih? Ima u taj Evrokup suvise ekipa sa skoro 3 puta vecim budzetom od Partizana Uniks,Lokomotiva(koja je ispala),Unikaha,Darusafaka,Virtus... Aj da ne nabrajam vise...Kakve veze ima Vujosevic u tom vremenu je i bilo manje novcaa u kosarci nego sada
-
Sundjer Bob
Opet imamo los pristup u Abi, ali i opet lagana pobeda, poseta uzasna
Darusafaka je prije dvije sezone uzela Evrokup, umiju Turci da igraju takve meceve, evo u startu velika njihova prednost Johnathan Hamilton 214 visok centar ima gotovo 9 skokova po mecu od cega 4,5 ofanzivna i na to 12,1 kos mi muku muucimo sa zagradjivanjem reketa bilo koji iole prosjecan centar nas je ubio, vidjecemo kako ce izgledati sa njim da ne idem dalje...Sundjer Bob wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 10:18 pmNe mora, slazem se, ali Darusafaka opet nije bolja ekipa od Partizana i ne znam cemu strepnja od njih, a ako ce teren da pokaze, pa neka onda i pokaze da li je Virtus boljiAsterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:38 pmKo je bilji Partizan i Darusafaka teren ce da pokaze u zivotu se nista ne moraSundjer Bob wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 4:11 pm
Virtus je bolji od Partizana, Darusafaka i Trento nikako, grupa se proci mora
- Tajler Darden
Nisam razumeo Trinkijerijeve reči.Kazandžija wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 10:17 pmNisam u toku, sta je sa Tomasom? Propustio i limoz i igokeu?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Sundjer Bob
Uzeli, samo sto su sad i strucno i igracki slabiji, ali eto videcemo sve brzoAsterix wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 10:24 pmDarusafaka je prije dvije sezone uzela Evrokup, umiju Turci da igraju takve meceve, evo u startu velika njihova prednost Johnathan Hamilton 214 visok centar ima gotovo 9 skokova po mecu od cega 4,5 ofanzivna i na to 12,1 kos mi muku muucimo sa zagradjivanjem reketa bilo koji iole prosjecan centar nas je ubio, vidjecemo kako ce izgledati sa njim da ne idem dalje...Sundjer Bob wrote: ↑Sat Dec 21, 2019. 10:18 pmNe mora, slazem se, ali Darusafaka opet nije bolja ekipa od Partizana i ne znam cemu strepnja od njih, a ako ce teren da pokaze, pa neka onda i pokaze da li je Virtus bolji
Da i nama su otisli svi nosioci od prosle sezone i to trojica u Evroligi Lendejl,Renfro,Vana a Si u Evrokupu a pojacani smo sa igracima sa 4. takmicenja po rangu ali smo favoriti
Naravno teren ce pokazati
Rekao je Andrea za Tomasa da je "load management"

-
Sundjer Bob
Po meni je debakl ako se ne prodje u top 8
Vidjecemo, u Partizanu nema nijedno veliko ime koje garantuje uspjeh, ekipa nema lidera a i nema prvog centra dosta smo tanki... Tako da ne bih bio toliko uvjeren u uspjeh
- Irriducibili
Ne pamtim ovako lošu posetu u ABA ligi, a čini mi se da je čitav niz faktora doveo do toga. Preskupe ulaznice, šizofrenija na tribinama, cirkus oko pojačanja, koji i dalje traje, te užasno dosadna košarka koju igramo
Nije za pohvalu, ali sam na polovini 2/4 zadremao, što je savršena ilustracija onoga što se dešavalo na terenu. Teško mi je rečima opisati smorenost ljudi koje godinama vidjam na utakmicama, totalno odsustvo energije i vere u ovaj tim. Naizgled dobri rezultati, ali optimizam više ne stanuje u Areni. Bliži se trenutak istine
Nije za pohvalu, ali sam na polovini 2/4 zadremao, što je savršena ilustracija onoga što se dešavalo na terenu. Teško mi je rečima opisati smorenost ljudi koje godinama vidjam na utakmicama, totalno odsustvo energije i vere u ovaj tim. Naizgled dobri rezultati, ali optimizam više ne stanuje u Areni. Bliži se trenutak istine
non mollare mai
To može biti i dobra stvar. Mnogo gore je bilo onomad u fudbalu pa osvojismo duplu krunu i svi pevali tango smrti i govorili da su verovali u tim.
Ja sam sebe uhvatio u situaciji gde imam sezonsku ali nisam išao "jer me smara".Baš je katastrofa atmosfera oko KK-a tj nema nikakve atmosfere.
Ne verujem da toliko sama Arena utiče koliko nemogućnost da se na terenu pogleda nešto kvalitetno.
Recimo prošle sezone se jedva čekala svaka utakmica,a svi znamo koliko taj tim (ni)je bio konkurentan.
Ne verujem da toliko sama Arena utiče koliko nemogućnost da se na terenu pogleda nešto kvalitetno.
Recimo prošle sezone se jedva čekala svaka utakmica,a svi znamo koliko taj tim (ni)je bio konkurentan.
Bukvalno se izgubila ona zar, mislim tek sad krecu odlucujuce tekme, ali do sada je sve fazon bilo kuliranje, da nema sudija i sinoc malo pevanja nekih stihova, totalno bismo pospali. Ali, nije to ni lose.
Uskoro krece ono pravo.
Uskoro krece ono pravo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!