KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Pošto je povod bila košarkaška rapsodija na terenu, sa sigurnošcu se odnosi na trenera i igrače
@Naka
Ne bilo ti teško, pruži nam podatke iz prošle sezone u ovo doba godine. Pošto sam bio prisutan, tvrdim da nije bila nijedna sa ovako jadnom posetom. Ni približno
@Naka
Ne bilo ti teško, pruži nam podatke iz prošle sezone u ovo doba godine. Pošto sam bio prisutan, tvrdim da nije bila nijedna sa ovako jadnom posetom. Ni približno
non mollare mai
Ovom pobedom Zadra veceras situacija je dosta bolja po nas,sada znaci da u preostalih 10 kola imamo pravo na jedan poraz,pod uslovom da Buducnost kuci dobijemo sa 6 razlike i prvi smo na kraju regularnog dela.
- Irriducibili
Ok,moze da se kaze i da sam zaboravio,ali da bi ta katastrofalna razlika bila bitna morali bi da pobede i oni sve do kraja sto podrazumeva i Zvezdu u BG.
- Irriducibili
Niko nece pobediti sve do kraja, a mi moramo imati bar pobedu više od njih. Trenutno smo izjednačeni
Činjenica je da su nam večeras šanse osetno porasle, jer su nam od teških gostovanja ostali samo Čovicevi klubovi. Može se reci da sad sve zavisi samo od nas
Činjenica je da su nam večeras šanse osetno porasle, jer su nam od teških gostovanja ostali samo Čovicevi klubovi. Može se reci da sad sve zavisi samo od nas
non mollare mai
Slazem se da sad sve zavisi samo od nas,to je ono sto sam prvo hteo i da kazem,ali je i cinjenica da imamo daleko laksi raspored nego Cedevita,zbog toga ih nisam ni racunao.
Inace mislim da ima vise razloga za slabiju posetu zadnjih nedelja,losija atmosfera oko kluba generalno,mozda i cene karata,a po meni najvise zbog toga sto smo imali lakse protivnike,nije se ocekivala neizvesnost.Pa mi smo u godinama dominacije imali bas slabu posetu u ABA i u domacoj ligi kad nisu bili derbiji.Dok smo prosle godine imali posetu za mene iznad ocekivanja.
Inace mislim da ima vise razloga za slabiju posetu zadnjih nedelja,losija atmosfera oko kluba generalno,mozda i cene karata,a po meni najvise zbog toga sto smo imali lakse protivnike,nije se ocekivala neizvesnost.Pa mi smo u godinama dominacije imali bas slabu posetu u ABA i u domacoj ligi kad nisu bili derbiji.Dok smo prosle godine imali posetu za mene iznad ocekivanja.
sa sajta abeIrriducibili wrote: ↑Sun Dec 22, 2019. 10:16 pm@Naka
sad protiv Igokee je bilo 2500
prosle god, a imali smo neku euforiju jer je dosao Trinki, 15.12 protiv Fmp 3300, onda Ced 22.12 6500, 5.1 Mornar 1200 (dosao Renfro)
dakle ako ne racunamo Ced koja je neki derbi, eto i Fmp nije bila puno bolja a znamo da Fmp izvlaci najgore iz ljudi
dosadni protivnici, odavno obezbedili ec, dosta utakmica a period sezone gde dolazi do zamora a tek predstoji ono najjace
dosta utisku doprinosi i Arena
sto naravno ne znaci da je ovo sve dobro, i da ima neki ispravan put
5.1. je bila kazna samo loze i vip ako se dobro secam.
-
Sundjer Bob
Imamo cistu situaciju za mesto broj 1 na kraju regularnog dela Aba lige, nadam se da je necemo ispustiti
- Irriducibili
Mi smo u ABA ligi uvek imali dobru posetu, ubedljivo najvecu od svih. Samo je KLS bio problem
@withnail
Ok, nemam ambiciju da vam dalje rušim sneška, ostanite dalje u ubedjenju da su eksterni razlozi uzrok loše posete. Ja sa lica mesta imam drugačije informacije, verujem i dobar deo sinoc prisutnih u Areni. Oni koji su odustali su valjda.mazohisti, koji ne nalaze nikakvo zadovoljstvo kad pobedjujemo
@Medved
Reslnost nije briga na koju se obaziru
@withnail
Ok, nemam ambiciju da vam dalje rušim sneška, ostanite dalje u ubedjenju da su eksterni razlozi uzrok loše posete. Ja sa lica mesta imam drugačije informacije, verujem i dobar deo sinoc prisutnih u Areni. Oni koji su odustali su valjda.mazohisti, koji ne nalaze nikakvo zadovoljstvo kad pobedjujemo
@Medved
Reslnost nije briga na koju se obaziru
non mollare mai
Jbt,odakle 1200 ljudi na Mornar kad znam da je bila kazna sigurno 
Igra jeste ruzna i verujem da su se ljudi u hali smorili. Medjutim, ja mislim da je razlog ovakve posete malo drugaciji.
Prosto, ljudi su shvatili da nismo nikakav konkurent, ma kako izgledali na pocetku sezone. Da cemo naci nacin da ne ispunimo cilj, ali i da cemo "ostvariti napredak" i gledati da budemo jos bolji sledece sezone.
Jednostavno, vecina ljudi, tu ne racunam najokorelije fanatike, se pecalo par godina nakon odlaska Duleta, punilo hale dok nas pune razne Igokee i MZT-ovi, a onda shvatili koliko je sati i prosto proredili svoje odlaske u halu.
Bice tu vise ljudi kako budu dolazili vazniji mecevi, ali to prosto nije to, niti ce u skorije vreme biti.
Prosto, ljudi su shvatili da nismo nikakav konkurent, ma kako izgledali na pocetku sezone. Da cemo naci nacin da ne ispunimo cilj, ali i da cemo "ostvariti napredak" i gledati da budemo jos bolji sledece sezone.
Jednostavno, vecina ljudi, tu ne racunam najokorelije fanatike, se pecalo par godina nakon odlaska Duleta, punilo hale dok nas pune razne Igokee i MZT-ovi, a onda shvatili koliko je sati i prosto proredili svoje odlaske u halu.
Bice tu vise ljudi kako budu dolazili vazniji mecevi, ali to prosto nije to, niti ce u skorije vreme biti.
Posjeta je losa iz vise razloka prvo 3 frakcije ne zna se koliko njih bojkotuje to ti je odmah 2000 ljudi u startu tako da bi umjesto 3 bilo 5 sto je solidna posjeta, druga stvar nema potrebe da su karte 600 dinara na takve utakmice manje atraktivne neka toliko budu za evrokup a 400 za aba ligu, jednostavno ljudi nemaju toliko ni novca jos neki idu i na fudbal i na basket a treba pretec mjesec racuni i sve sto ide uz to plus studenti penzioneri.... da stave takvu cijenu sigurno bi privukli jos 1000-2000 i to je vec odlicna posjeta za aba ligu sa frakcijama i tim bi bilo 7-8 k lagano
dakle nekih 2000ljudi je prestalo da dolazi jer je debeli Italijan potrosio pare na nista?Irriducibili wrote: ↑Sun Dec 22, 2019. 11:25 pm
@withnail
proslu protiv Cibone je bilo 3900, to je taj neki prosek iz Pionira
nama se poseta drasticno povecala kad smo krenuli da gubimo tlo, do neke 2012 na prosecnim utakmicama Abe je uvek bila mala poseta
nigde nisam rekao da je da je ovo sve dobro, ja odavno pricam da mi nemamo domaci teren (cak i kad je puno)
ni trener, ni igraci, ni igra, ni uprava, ni navijaci, ni okolnosti, mnogo stosta ne stima