KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Sundjer Bob
Re: KK Partizan 2019/20
Neka ga bude stid i sramota, pa nek se pita onda sto ima 2k u Stark areni
Vec mi se svidja ovakva diskusija i realnost na forumu, dosta je bilo nepotrebne euforije i to drugo mesto treba izboriti kroz institucije 
Ne znam ozbiljna se polemika povela na ovu temu na tviteru. Neki brani, neki kude, sto je sve legitimno.
Ali, mnogo je pitanja tu.
Sad pitanje za Ostoju, kako trener moze da hvali predsednika jedne stranke, a sa drugim predsednikom ne moze da se slika?
Zatim, jesmo li srecni sto je predsednik "sportas"?
Ali, najvaznije pitanje kada je odgovoran biti za dva najveca promašaja? Mozda su to bolja pitanja.
Ali, mnogo je pitanja tu.
Sad pitanje za Ostoju, kako trener moze da hvali predsednika jedne stranke, a sa drugim predsednikom ne moze da se slika?
Zatim, jesmo li srecni sto je predsednik "sportas"?
Ali, najvaznije pitanje kada je odgovoran biti za dva najveca promašaja? Mozda su to bolja pitanja.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ne znam sta konkretno da mislim. Da je mogao da ga ne pomene mogao je, da je morao morao je. U sustini sve sto bivstvuje u ovoj drzavi a ima medijski prostor mora da ga pomene i to u svojstvu Bozanstva. Mitskog bica pokretaca svega dobrog u ovoj zemlji. Jbg, mnogi su hteli momarhiju, evo dobili su je i sad kukaju 

E sad da ne skrecem sa teme, posto je ovde rec o Partizanu, trener ima pravo da kaze sta hoce dok ne ugrozava interese kluba. Da li cemo biti prvi, drugi, peti, desti generalno ne menja puno stvari. Mi novac u ovom trenutku kao drzavni klub drugacije ne mozemo da obezbedimo osim preko tih firmi. Dok se klub ne privatizuje, a mislim da od toga nema nista, mi cemo uvek biti pod sapom tamo gore nekog zvezdasa (posto gledajuci trenutnu politicku scenu nema puno Partizanovaca tu)...
A sto se tice kosarke i ova dva kosarkasa koja stalno pominjete, setite se samo da je sampionski Partizan platio 150k eura obestecenja za jednog Baneta Djekica, 120k za jednog Erdena, da je sportski direktor uzeo masne novce za onih 20 dana treniranja i jos bi ih nabrajao. I nikad niko nije odgovarao dok god su postojali rezultati. Mi smo se razmazili i sve hocemo instant. Prvi smo u ABA ligi, u drugom krugu EC...
E sad da ne skrecem sa teme, posto je ovde rec o Partizanu, trener ima pravo da kaze sta hoce dok ne ugrozava interese kluba. Da li cemo biti prvi, drugi, peti, desti generalno ne menja puno stvari. Mi novac u ovom trenutku kao drzavni klub drugacije ne mozemo da obezbedimo osim preko tih firmi. Dok se klub ne privatizuje, a mislim da od toga nema nista, mi cemo uvek biti pod sapom tamo gore nekog zvezdasa (posto gledajuci trenutnu politicku scenu nema puno Partizanovaca tu)...
A sto se tice kosarke i ova dva kosarkasa koja stalno pominjete, setite se samo da je sampionski Partizan platio 150k eura obestecenja za jednog Baneta Djekica, 120k za jednog Erdena, da je sportski direktor uzeo masne novce za onih 20 dana treniranja i jos bi ih nabrajao. I nikad niko nije odgovarao dok god su postojali rezultati. Mi smo se razmazili i sve hocemo instant. Prvi smo u ABA ligi, u drugom krugu EC...
- Irriducibili
Zašto je Trinkijeri MORAO da ga pomene, ko mu je naredio?
Pitam jer ne vidim razloga da mu se pravi alibi. Debeli žabar je vrlo inteligrntan i nije mu bilo teško da shvati kako stvari funkcionišu u ovoj zemlji. Mesto mu je sad sigurno do isteka ugovora, a cenim da ce biti i rado vidjen gost na dvorskim zabavama i televizijama
Pitam jer ne vidim razloga da mu se pravi alibi. Debeli žabar je vrlo inteligrntan i nije mu bilo teško da shvati kako stvari funkcionišu u ovoj zemlji. Mesto mu je sad sigurno do isteka ugovora, a cenim da ce biti i rado vidjen gost na dvorskim zabavama i televizijama
non mollare mai
Da Vam kazem nesto braco Grobari. Boli Ostoju, Trinkijerija, Grbovica, Tegija, Loncara i slicne ona stvar za Vas navijace, kao i Terzica i Covica, da ne bude zabune. U hali gde navijaci tvog kluba pevaju VCPDR trener izadje i hvali istog.
Vi ste im samo dekor, pa ko zeli moze to i da bude.
Njima je zivot mnogo lep, u BgdH2O se otvara Maserati prodajni centar, dobri lokali u Beton hali, sredjeni ljudi, restorani itd.
Njima je super, a za obicne ljude ih zabole.
Vi ste im samo dekor, pa ko zeli moze to i da bude.
Njima je zivot mnogo lep, u BgdH2O se otvara Maserati prodajni centar, dobri lokali u Beton hali, sredjeni ljudi, restorani itd.
Njima je super, a za obicne ljude ih zabole.
O kakvim glupostima vi raspravljate
Kad cete shvatiti da sportski radnici ne razmisljaju isto kao navijaci? Koliko fudbalera, kosarkasa, vaterpolista... su kumovi, drugari, koliko njih je izgralo i za jedan i za drugi klub? Jebe se Trinkijeriju za Partizan, Zvezdu, Vucica, Ostoju...
Izvuceno iz konteksta sve u nameri da se pljuje po klubu i treneru. Samo nastavite da pljujete trenera i sve ostalo, nastavite bojkot u hali. Bas nam to odgovara u mesecima koji dolaze. Jos jace, brze.
Mislis da mu u studiju nisu sugerisali da pomene predsednika? A mislis i da se poziv u emisiju odvio jutros u 7 i da nema isplaniranih pitanja?Irriducibili wrote: ↑Wed Dec 25, 2019. 5:18 pmZašto je Trinkijeri MORAO da ga pomene, ko mu je naredio?
Znas sta je gore od ovog (realno nije pomenuo da on pomaze Partizan vec da je pomogao da se igraju kvalifikacije u Beogradu sto je i istina), sto takvu televiziju mi placamo.
Ja ne vidim ko moze da primora ili da sugerise Trinkijeriju sta ce reci u jutarnjem programu.On je stranac koji je zasticen ugovorom.Ne znam kojim mehanizmom oni mogu da ga primoraju na bilo sta 
- Irriducibili
Ko bi njemu mogao da tako nešto sugeriše? Voditelj svakako ne. Baš kao što se i samo pitanje nije ni na koji način odnosilo na diktatora. Što je tako teško prihvatiti da je u ovoj zemlji poklonjenje onome koji ništa ne jede, nikada ne spava, vec samo radi za dobro svih nas, vrlo unosno? I da je debeli to naravno skapiraoNaka wrote: ↑Wed Dec 25, 2019. 6:06 pmMislis da mu u studiju nisu sugerisali da pomene predsednika? A mislis i da se poziv u emisiju odvio jutros u 7 i da nema isplaniranih pitanja?
Znas sta je gore od ovog (realno nije pomenuo da on pomaze Partizan vec da je pomogao da se igraju kvalifikacije u Beogradu sto je i istina), sto takvu televiziju mi placamo.
non mollare mai
Ni prvi ni poslednji put da kad Grobari naprave od nekog božanstvo on im vrati polivanjem po glavi.
Pitam se samo ko je sledeci 
- Batica ubica
Danas se i Trinkijeri i Vazura zahvaljivali, ako sad ne dovedemo dobra pojačanja ne znam kad ćemo 
Nisam čiko, nisam čiko ja!
@irr
Mislis da urednik nije to rekao. Imao sam devojku urednicu u jednoj bosanskoj televiziji. Npr ozbiljni gosti su cak slali svoju listu pitanja. Nekad je od urednika dobijala na koju vodenicu pricu da navede. Meni ovo lici bukvalno na to... Dosao je i receno mu je sta mora da uradi, a to je da se zahvali u nekom kontekstu cisto da to provuce kao njegovu inicijativu, a ne voditeljsku (da ne bude providno toliko).
Mislis da urednik nije to rekao. Imao sam devojku urednicu u jednoj bosanskoj televiziji. Npr ozbiljni gosti su cak slali svoju listu pitanja. Nekad je od urednika dobijala na koju vodenicu pricu da navede. Meni ovo lici bukvalno na to... Dosao je i receno mu je sta mora da uradi, a to je da se zahvali u nekom kontekstu cisto da to provuce kao njegovu inicijativu, a ne voditeljsku (da ne bude providno toliko).