KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Očekujete li reakciju navijača na pozive da se dodje na utakmice? Da li će nas biti biše u nedelju? Ili ce klub spustiti cenu karata ili pak komplet za sledecu fazu EC?
-
Sundjer Bob
Biće ljudi na tekmama Eurocupa i protiv Cedevita Olimpije, ovo ostalo tanko kao i do sada.
- Tajler Darden
Dolazi i Budućnost. 
Mi smo taj problem oko posete imali i ranije... Ja se lično sećam i sezona pre fajnal fora EL, kada smo recimo u nekim utakmicama imali i manje od hiljadu ljudi. Sećam se i jednog otvaranja sezona, beše utakmica protiv Krke čini mi se... Na kupljenu kartu davala se još jedna, a cena mizerija od 200 dinara.
Ovaj prosek do sada bi u Pioniru izgledao pristojno, da ne govorimo o Hali Sportova. Zarad nekih kombinacija i lažne megalomanije zaleteli su se i otišli u Arenu.
Šta je sa onom pričom oko famoznih zavesa kada nije otvoren gornji sektor?
Mi smo taj problem oko posete imali i ranije... Ja se lično sećam i sezona pre fajnal fora EL, kada smo recimo u nekim utakmicama imali i manje od hiljadu ljudi. Sećam se i jednog otvaranja sezona, beše utakmica protiv Krke čini mi se... Na kupljenu kartu davala se još jedna, a cena mizerija od 200 dinara.
Ovaj prosek do sada bi u Pioniru izgledao pristojno, da ne govorimo o Hali Sportova. Zarad nekih kombinacija i lažne megalomanije zaleteli su se i otišli u Arenu.
Šta je sa onom pričom oko famoznih zavesa kada nije otvoren gornji sektor?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
U nedelju ce biti jos manje ljudi verovatno, nezgodan je termin, pred praznike, masa ljudi ce otici iz BGa.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Zasto izgovori dobri covece,zasto opravdanja
- Irriducibili
Kako to zamišljaš da urednik Trinkijeriju naloži šta mora da uradi?Naka wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:15 am@irr
Mislis da urednik nije to rekao. Imao sam devojku urednicu u jednoj bosanskoj televiziji. Npr ozbiljni gosti su cak slali svoju listu pitanja. Nekad je od urednika dobijala na koju vodenicu pricu da navede. Meni ovo lici bukvalno na to... Dosao je i receno mu je sta mora da uradi, a to je da se zahvali u nekom kontekstu cisto da to provuce kao njegovu inicijativu, a ne voditeljsku (da ne bude providno toliko).
non mollare mai
- Tajler Darden
Ovde niko nije napisao jedno opravdanje. Na svim ovim stranama u 70% slučajeva možeš da pročitaš samo kritiku.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Brižni-ponovo napada
Sa tom masom bi bilo 1200
Pusti,pusti da te Mozli
Ne ulazim u to da li je Trinkijerija neko poslao i rekao mu sta treba da prica, ali ako neko moze da mi objasni sta je lose receno u ovom gostovanju? Covek kaze da imamo veliku srecu sto nam je predsednik veliki sportista. Gledano iz njegovog ugla i ugla dobrog dela sportskih radnika na najvisem nivou to je tako. Zemlja u kojoj ljudi rade za 18k mesecno, drzava svake godine izdvoji desetine miliona evra za sportske klubove i to ne postoji nigde osim kod nas. Iz perspektive sportskog radnika koji od toga zivi, to je odlicna stvar. Iz perspektive ostalih koji rade za smesne plate, ako uopste dobiju priliku da rade, to je bahacenje. Nijedna normalna zemlja i covek na njenom celu nece izdvojiti ovoliku kolicinu novca za F4 ili neke kvalifikacije, kada je zivotni standard takav kakav je u Srbiji.
Zivimo u zemlji gde ni pekaru ne mozes da drzis bez uticaja sns-a, a vi ocekujete da klubovi koji direktno zavise od drzave glume neki moral?
Zivimo u zemlji gde ni pekaru ne mozes da drzis bez uticaja sns-a, a vi ocekujete da klubovi koji direktno zavise od drzave glume neki moral?
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Pa mislis da oni vec nisu pricali pre emisije. Nije Trinkijeri banuo u emisiju odjednom. Verovatno (tako se to radi) mu je sam urednik objasnio koncept, kako ce teci konverzacija, koje su teme i sl. Ne retko se desi da od sagovornika zatrazis - da ga zamolis, da u nekom kontekstu pomenes nesto kao PM i da na taj nacin indirektno utices na gledaoce. Jednostavno, tako se prave emisije, pogotovo na ovim prostorima.Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 1:14 amKako to zamišljaš da urednik Trinkijeriju naloži šta mora da uradi?Naka wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 12:15 am@irr
Mislis da urednik nije to rekao. Imao sam devojku urednicu u jednoj bosanskoj televiziji. Npr ozbiljni gosti su cak slali svoju listu pitanja. Nekad je od urednika dobijala na koju vodenicu pricu da navede. Meni ovo lici bukvalno na to... Dosao je i receno mu je sta mora da uradi, a to je da se zahvali u nekom kontekstu cisto da to provuce kao njegovu inicijativu, a ne voditeljsku (da ne bude providno toliko).
I sto je zanimljivi, on njega cak nije nijednom pomenuo kao "spasioca" Partizana, vec kao nekog ko se zalagao za kvalifikacioni turnir u Beogradu, sto i jeste istina (mada se tu zalagalo mnogo vise ljudi).
Digla se prasina oko bezvezne stvari. Kao da neko s' namerom zeli da nokautira klub.
- Irriducibili
"Imate veliku srecu da imate predsednika Vučica, koji je veliki sportaš"
Ja se ni najmanje ne osecam srecnim, kao ni ćitav niz ljudi iz mog okruženja. Niti mi je poznato da je all in 1 bio ikakav, a kamoli veliki sportaš. Ako je juče Vazura imao redovan termin zahvaljivanja, šta je podstaklo stranca da ulazi u dupelizačke redove. Interes, a ne imaginarna molba urednika. Pa taj ne sme da pomene diktatora ni u sopstvenom kupatilu
Ja se ni najmanje ne osecam srecnim, kao ni ćitav niz ljudi iz mog okruženja. Niti mi je poznato da je all in 1 bio ikakav, a kamoli veliki sportaš. Ako je juče Vazura imao redovan termin zahvaljivanja, šta je podstaklo stranca da ulazi u dupelizačke redove. Interes, a ne imaginarna molba urednika. Pa taj ne sme da pomene diktatora ni u sopstvenom kupatilu
non mollare mai
- Irriducibili
Ali vidi konteks price je bio taj, da je on pomogao da se Beograd izabere za organizatora kvalifikacija za Olimpijadu. A i sam Danilovic i komplet KSS mu je zahvaljivao na dobijanju domacinstva tog turnira (nema medija ili naslovne strane da to nije pisalo).Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 26, 2019. 2:52 am"Imate veliku srecu da imate predsednika Vučica, koji je veliki sportaš"
A sto se tice ulizivanja, Trinkijeri ce biti isplacen do kraja ugovora bilo kakve rezultate da ima (osim ako sam ne odluci da ode). Boli njega ona stvar i idalje sam ubedjen da je to uradio verovatno na neciju sugestiju (molbu zahtev ili sl.). Vuceli i Vazuri je to partijski odredjeno, bukvalno to i oni sami rade. Prvi se iz Mirine guze nije izvlacio, Slobo mu bio Bozanstvo.
I nemoj da pomislis da sam i ja srecan sto imam tog coveka za predsednik, a ponajmanje sto mi razni moleri, keramicari, djinkicevi puleni sa kupljenom diplomom, ucesnici zadruga, debilasti sinovi SPSovih guzonja, mafija kroje sudbinu, ali jednostavno ne treba od obicne recenice praviti famu.
Treba praviti famu oko te rečenice, Trinkijeri vrlo dobro razume skandiranje vučiću pederu, vrlo dobro zna razlog tome i onda izađe na tv i ovo izjavi. Pa nek ga onda gleda vučiću pederu u areni i nek njega poziva na utakmice, a ne nas semenkar.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
100 dinara ulaz, skeniranje barkoda, srecan nam ulazak u 2020.godinu.