Dejana? Uf kakav bi to potpis bio
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Neka pika on u mocnu Andoru, u vise navrata nas je odbijao, pa ne vidim sad razlog da mu se klanjamo.
Ken*a mi se od takvih Grobara.
Ken*a mi se od takvih Grobara.
-
Hiro Onoda
Sad bi i Danguba kod nas vjerovatno,palo je i njemu na pamet da je bio Grobar sad kada je na korak od druge spanske lige.
Manje od 3000 karata ostalo za sutra, na blagajni Arene od 14h.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Prelep nedeljni dan za spektakl u Areni i overu pol pozicije pred PO. Kadrovski problemi postoje, nismo skroz spremni, očekujem trijumf u bolonjskoj PalaDoci i prepuna hala Grobara da povuče momke, zaborave na probleme i umor, stignu do krucijalne pobede i naprave sjajnu uvertiru pred Niš i KRK.
Kako su završili juniori?
Dobili, nakon produzetka 72:67.
Samo da udjemo bez nervozu u utakmicu, mnogo smo bolji tim, ocekujem da opravdamo to i na parketu.
Samo da udjemo bez nervozu u utakmicu, mnogo smo bolji tim, ocekujem da opravdamo to i na parketu.
I sta sad? Sta se sad gleda kod istovetne razlike?
-
Dragan Mance
Ma ne moraju ništa gledati. Partizan ima mnogo lakši raspored i mislim da do kraja idu sve tri pobede.
Ipak, Varvari imaju dosta zajebane rivale do kraja. Mornar i FMP kući te CO u Ljubljani.
Ipak, Varvari imaju dosta zajebane rivale do kraja. Mornar i FMP kući te CO u Ljubljani.
Pa vrv su bolji jer su dali vise koseva u gostima.
- White Mamba
Bravo mi 
Prezivesmo ove prangijamo ko da nema sutra..
Ae bre..
Prezivesmo ove prangijamo ko da nema sutra..
Ae bre..
Sad rekose na Areni, gleda se ukupna kos razlika.
Kakava utakmica
Posle derbija i Virtusa, mi odgramo protiv jos jednog vraski teskog protivnika iscrpljujucu utakmicu i dobijemo!!! Ja sam usao umoran u ovu utakmicu, a ne igraci. Odakle izvlace ovu energiju, meni nije jasno, ali mi je i te kako drago. Kojim superlativom opisati ono sto radi Mosley? Jaramaz? Wolden? Paige? Poslednji je "neprimetno" ubacio 20 poena!!! Jaramazu su sleper poceli da donose ispred hale, kako bi mu odvezli kuci muda posle utakmica. Kolica, kola i ostala sranja vise ne pomazu.
A Mosley, Mosley je prica za sebe. Ja ne znam da li sam u zivotu video defanzivnog igraca sa takvim tajmingom. Kao da vidi 2 sekunde u buducnost, covek uvek, ali uvek odradi defanzivni posao onako kako nam treba u datom momentu. Bekovi ne mogu da ga dobiju u situaciji 1v1. Ja stvarno ne znam da li smo mi imali igraca ciji svaki potez demoralise protivnika, podize moral nasoj ekipi, budi publiku i prebacuje tas na nas deo vage, kao sto to cine Mozlijevi potezi.
Presrecan sam kad gledam ovaj Partizan.
A Mosley, Mosley je prica za sebe. Ja ne znam da li sam u zivotu video defanzivnog igraca sa takvim tajmingom. Kao da vidi 2 sekunde u buducnost, covek uvek, ali uvek odradi defanzivni posao onako kako nam treba u datom momentu. Bekovi ne mogu da ga dobiju u situaciji 1v1. Ja stvarno ne znam da li smo mi imali igraca ciji svaki potez demoralise protivnika, podize moral nasoj ekipi, budi publiku i prebacuje tas na nas deo vage, kao sto to cine Mozlijevi potezi.
Presrecan sam kad gledam ovaj Partizan.
Ko je sledeci

„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović