Evropsko Prvenstvo 2024

Arhiva.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: Evropsko Prvenstvo 2024

Post by Irriducibili » Tue Jul 16, 2024. 12:44 am

https://x.com/footballespana_/status/18 ... lWhuA&s=19

MVP šampionata pokazuje da ima muda do poda, pevajuci da je Gibraltar španski. Živi i radi u Mančesteru, ali na to ne daje ni pet para. Imati stav bez obzira na posledice, da li ce se i kod nas takav pojaviti
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 16, 2024. 10:08 am

Španija je šampion, potpuno zasluženo od prve do zadnje utakmice. Čak je to moglo da bude i ubedljivije jer su na 1:0 imali šanse da ubiju utakmicu. I defanzivno i ofanzivno su bili vrlo dobri tokom celog turnira a kao što reče Tajler imali su vrlo težak put do titule, ni ja se ne sećam da je neko imao ovakve protivnike do finala.

Englezi su se uplašili finala. Prosto, tako je izgledalo. Ova 4 igrača gore ne mogu da igraju zajedno u ovim ulogama to je definitivno, neko tu mora da se žrtvuje. Ne znam zašto Sautgejt nije probao formaciju sa Rajsom kao pozicionom 6 što je i igrao, Belingemom na 8 kao BTB, Fodenom na 10 i nekim krilom koje napada dubinu levo, tipa Gordon. Foden levo a Belingem na 10 nije funkcionisalo, Foden na 10 a Belingem levo isto nije funkcionisalo.

Vidim da engelski navijači polivaju Vokera zbog prvog gola međutim to je nepravedno po meni. Prvo, ono je bila tranzicija a ne situacija na postavljenu odbranu. Drugo, Voker je pratio trk Olma što je i bila jedina opcija u tom trenutku, pratiš trk igrača koji je najbliža opasnost. Da je odvojio na stranu i zatvarao Vilijamsa lopta bi išla Olmu koji bi ušao u gol šansu i opet bi se Voker polivao. Drugo Voker je bio jedan od najboljih igrača Engleske na turniru. Guehi (kojeg velika većina naših komentatora zove GEJ) je odigrao odličnu utakmicu do drugog gola kad je loše markirao Ojarzabala koji mu je pobegao.

Kukurelja je odigrao vrhunski turnir. Ovo je onaj igrač iz Hetafea i Brajtona. U onom cirkusu od Čelsija se ne bi snašli ni prajm Mesi i Ronaldo. I ofanzivno i defanzivno je odigrao vrhunski i mnogo mi je drago zbog njega. Već sam hvalio mog brata Naća, igrač turnira Rodri, Jamal koji ima tek 17 godina... Kažu Vilijams mlad igrač a Jamal 5 godina mlađi od njega :D :D Karvahal isto vrhunski turnir, jedan od najboljih desnih bekova koje sam gledao. I uz to šampionski igrač, kakav stav na terenu :blue: Za španskog selektora nisam čuo pre početka EP da budem potpuno iskren, nisam ni znao ko je čovek. Još jedan dokaz da je reprezentativni fudbal druga zverka u odnosu na klupski.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 18, 2024. 3:34 pm

Posle poraza u finalu EP Sautgejt je podneo ostavku, Engleska će morati da traži novog selektora.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Locked