KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ma samo da momak bude dobro, to je jedino bitno. Partizan intenzivno traži novog igrača, a mislim da će se otvoriti i pitanje 5ice.
-
Sundjer Bob
Prilicon ste optimisticni za dovodjenje kvalitetnog igraca u novembru mesecu... ja nisam, jer ni ove glavne zelje nisu preterano pogodili, kamoli sad kad je izbor maksimalno suzen.
Takodje mi je i struka smesna sto od maja meseca ne mogu da natucaju igraca zdravog i pravog nego se i u novembar "probira" bez spremljene zamene, kao da imaju 10 nba igraca na trzistu i mogu da dovedu koga hoce pa ne mogu da se opredele, a ne skart nad skartovima, rizik nad rizicima i 2 do 5 solidna igraca bez ugovora.
Bar sto se tice free igraca. A mozda uprava i kupi.
Takodje mi je i struka smesna sto od maja meseca ne mogu da natucaju igraca zdravog i pravog nego se i u novembar "probira" bez spremljene zamene, kao da imaju 10 nba igraca na trzistu i mogu da dovedu koga hoce pa ne mogu da se opredele, a ne skart nad skartovima, rizik nad rizicima i 2 do 5 solidna igraca bez ugovora.
Bar sto se tice free igraca. A mozda uprava i kupi.
"History has the name - Conor McGregor"
Nejasni su neki ljudi koji u novembru ocekuju mitsko bice kompletnog igraca......
Sto su ovoliko cekali sa dovodjenjem pojacanja, pogotovo sto je izbor slobodnih igraca bas mali.
Nama je potreban fizicki jak igrac 3 na 2, solidan defanzivac sa solidnim sutom.
Sto su ovoliko cekali sa dovodjenjem pojacanja, pogotovo sto je izbor slobodnih igraca bas mali.
Nama je potreban fizicki jak igrac 3 na 2, solidan defanzivac sa solidnim sutom.
-
Sundjer Bob
Ta 5 ne mora i tesko da ce biti elitna neka, ali nek radi posao, i bice odma bolje bar za 20%
Pa bas takav je bio Bel kao sto si opisao bas steta ....
- Brižni-ponovo napada
Kakva bi ovo bila perverzija od ekipe da je došao Holins...
Pusti,pusti da te Mozli
- Irriducibili
Kilpatrick je i dalje slobodan igrač, pa ako bi neko podsetio ljude iz kluba....
non mollare mai
Pitanje je i on zasto nema klub. Mada kod njega mi je verovatnije da ce da opici rekreativno kosarku u americi narednih meseci, nego da ga plate manje od onoga sto trazi, a to sto trazi vrv nece niko da plati.
Bilo bi lepo ako neko poseduje bilo kakvu informaciju, da kaze zasto je bez kluba.,
Bilo bi lepo ako neko poseduje bilo kakvu informaciju, da kaze zasto je bez kluba.,
"History has the name - Conor McGregor"
- Irriducibili
Nama je bio preskup kad smo pregovarali, bice da nije baš fleksibilan po tom pitanju
non mollare mai
Kllpatrick vise nego duplo skuplji od Bela i ne verujem da ce da spusti cifru, plus je cista dvojka.
-
Sundjer Bob
Za Holinsa mi je bas krivo, ja bih probao Kilpatrika previse je dobar za takmicenja koja igramo, ali ocito i preskup 
Pa sigurno ne moze u Novembru da trazi cijenu kao u Avgustu ili mu propade cijela sezona ;)) svakako bi to bio ugovor na 8 mjeseci tako to dodje pa ako je stvarno kvalitet neka se isprse
On je skorije trazio veliku cifru, ne verujem da ce da je spustu mnogo.