KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
U narednim danima analiza Dacke, Trenta i Virtusa

Bicemo treci u grupi sa skorom od 2-4, dobicemo kuci Trento i Dacku, Sale nas dva put rutinira, na strani necemo dobiti nikoga....
Sve bi bilo drugacije da imamo pristojnog centra i normalnog beka.
Placem za centra kao sto je Watt iz Venecije, a sto se tice igraca na 2/3 Naneli ispunjava moje kriterijume.
Sve bi bilo drugacije da imamo pristojnog centra i normalnog beka.
Placem za centra kao sto je Watt iz Venecije, a sto se tice igraca na 2/3 Naneli ispunjava moje kriterijume.
Nigde veze..
Biće borba sa Virtusom za prvu poziciju. Kući dobijati sa što je moguće većom razlikom.
Maksimalno 2 poraza ćemo imati
Žiko nisi računao pauzu zbog nacionalnih kupova. Mislim da je poslednje kolo sredinom marta
Biće borba sa Virtusom za prvu poziciju. Kući dobijati sa što je moguće većom razlikom.
Maksimalno 2 poraza ćemo imati
Žiko nisi računao pauzu zbog nacionalnih kupova. Mislim da je poslednje kolo sredinom marta
Uff, jasta, ali prosli put su bili nedelja pre toga, mada mi to nesto onda mnogo dugacko.
Sacekacemo sutra bi trebalo da bude sve objavljeno.
Sacekacemo sutra bi trebalo da bude sve objavljeno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Mozda nas i Ostoja obraduje sa nekim vijestima posto odgovara na 10 pitanaj 
Raspored nije los, iz aspekta sto ako izgubimo 8-og kuci protiv Virtusa, a nema sumnje da hocemo, mi smo zavrsili sa Evrokupom za ovu sezonu, sledece bi mogao limar da aplicira za Fibinu LS.
Ne svidja mi se sto svaki mec zabar nekog odmara, tim jos uvek nije uigran i koji djavo igra Peiners ako se ne racuna na njega?
Bice tesko protiv Igokee, moraju oni kad tad da proigraju.
Ne svidja mi se sto svaki mec zabar nekog odmara, tim jos uvek nije uigran i koji djavo igra Peiners ako se ne racuna na njega?
Bice tesko protiv Igokee, moraju oni kad tad da proigraju.
Meni se ne svidja raspored , bas mi je los
Al ako izadjemo sa 3-0 prvi krug , idemo na minimum 5-1
Virtus se mora pobediti i najvaznije je da budemo kompletni tad...
Al ako izadjemo sa 3-0 prvi krug , idemo na minimum 5-1
Virtus se mora pobediti i najvaznije je da budemo kompletni tad...
I ja sam nacuo da su videli Rendolfa i Prkacina u jednom restoranu sa Ostojom, pa verovatno Trinkijeri pravi mesto u rosteru
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Ja zaista ne mogu da razumem čoveka pod nadimkom "Kobra".Ne pišem toliko na forumu ali ovog puta sam morao, iz razloga što ova doza pesimizma i pogotovo priče da ukoliko puknemo prvu od Virtusa možemo da se oprostimo od EK su prosto nemoguće ukoliko uzmemo u obzir da to govori navijač Partizana.Ovoliko pljuvanje po rosteru, prizivanje Nanelija koji je apsolutno nerealan, pa ja ne mogu da verujem šta čitam..
Atak na kobru a ne bi mu iz cigana izasli
Samo preskočiš njegov post.Steff wrote: ↑Thu Dec 19, 2019. 2:39 pmJa zaista ne mogu da razumem čoveka pod nadimkom "Kobra".Ne pišem toliko na forumu ali ovog puta sam morao, iz razloga što ova doza pesimizma i pogotovo priče da ukoliko puknemo prvu od Virtusa možemo da se oprostimo od EK su prosto nemoguće ukoliko uzmemo u obzir da to govori navijač Partizana.Ovoliko pljuvanje po rosteru, prizivanje Nanelija koji je apsolutno nerealan, pa ja ne mogu da verujem šta čitam..