KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Zagorac je sav staklen i nepredvidljiv po pitanju povreda...Ko zna sta ce bit sa tim Redingom inace do kada je rok za registrraciju novih igraca za aba ligu?
- Tajler Darden
Toga treba da budu svesni oni. Onog momenta kada su potpisali čoveka koji ima kraću nogu, videlo se koliko neznanja poseduju.Asterix wrote: ↑Thu Jan 23, 2020. 7:09 pmSta ako npr Reding umjesto mjesec bude 3 mjeseca van terena? Da ostanemo u ovom sastavu? Jesi li svjestan rizika novih povreda ako se povrijedi na duze Zagorac ocemo li sa Tomasom na 3 da idemo?Tajler Darden wrote: ↑Thu Jan 23, 2020. 6:56 pmPa hoćemo li da dovodimo pojačanja svakih mesec dana?
Sada su uspeli da potpišu čoveka koji ima šlauf oko stomaka. Povredio bi se pre ili posle.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Idealna prilika da Trifa pokaže od čega je sastavljen.
Jeste ovo problem Partizanu, ali on je odigrao samo 3 meča u EC.
Obično se ekipa u ovakvim situacijama skupi i neki igrači odskoče.
Primer Zvezde i PO prošle sezone.
Jeste ovo problem Partizanu, ali on je odigrao samo 3 meča u EC.
Obično se ekipa u ovakvim situacijama skupi i neki igrači odskoče.
Primer Zvezde i PO prošle sezone.
Bankomat radiTajler Darden wrote: ↑Thu Jan 23, 2020. 6:56 pmPa hoćemo li da dovodimo pojačanja svakih mesec dana?
Ne volim to sto moram da kazem ... Ali cim sam otvorio intervju imao sam osjecaj da ce da Dule prokomentarise onaj sut Zagora.. zbog cega su ga i zvali naravno..
@Tajler Tacno, ovo moze da bude veoma skupo
A jbg sad najjace 25 igraca da dovedu, mnogo je kume
Zamislite Fener sa silnim Zeljkom ima skor 8/12 a promenio preko 20 igraca i to nijednog ispod miliona... I opet navijaci govore o njemu kao o Bozanstvu, uprava ga ne da joa deset da dovede iako znaju da nece da lsvoji nista ove godine... E gde je nestala takva ljubav prema klubu, gde su nestali oni koji bodre klub a ne da bistre politiku svaki dan...
-
Hiro Onoda
Ti su nestali kada je Vujosevic isteran iz kluba,imali smo i mi to ali morali smo da ga ga oteramo zbog politike.Naka wrote: ↑Fri Jan 24, 2020. 5:29 pmZamislite Fener sa silnim Zeljkom ima skor 8/12 a promenio preko 20 igraca i to nijednog ispod miliona... I opet navijaci govore o njemu kao o Bozanstvu, uprava ga ne da joa deset da dovede iako znaju da nece da lsvoji nista ove godine... E gde je nestala takva ljubav prema klubu, gde su nestali oni koji bodre klub a ne da bistre politiku svaki dan...
Gde su nestali i ko su oni bili?Hiro Onoda wrote: ↑Fri Jan 24, 2020. 6:10 pmTi su nestali kada je Vujosevic isteran iz kluba,imali smo i mi to ali morali smo da ga ga oteramo zbog politike.Naka wrote: ↑Fri Jan 24, 2020. 5:29 pmZamislite Fener sa silnim Zeljkom ima skor 8/12 a promenio preko 20 igraca i to nijednog ispod miliona... I opet navijaci govore o njemu kao o Bozanstvu, uprava ga ne da joa deset da dovede iako znaju da nece da lsvoji nista ove godine... E gde je nestala takva ljubav prema klubu, gde su nestali oni koji bodre klub a ne da bistre politiku svaki dan...
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- Tajler Darden
Ovo je stvarno smejurija ako dovedu još nekoga.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Pa jel to uopste opcija?