bili su i ostali navijaci i postali su cinicni prema svima koji su dosli posle Vujosevica,ne bez razloga.Nisu nestali u bukvalnom smislu.Pera wrote: ↑Sat Jan 25, 2020. 1:53 pmGde su nestali i ko su oni bili?Hiro Onoda wrote: ↑Fri Jan 24, 2020. 6:10 pmTi su nestali kada je Vujosevic isteran iz kluba,imali smo i mi to ali morali smo da ga ga oteramo zbog politike.Naka wrote: ↑Fri Jan 24, 2020. 5:29 pmZamislite Fener sa silnim Zeljkom ima skor 8/12 a promenio preko 20 igraca i to nijednog ispod miliona... I opet navijaci govore o njemu kao o Bozanstvu, uprava ga ne da joa deset da dovede iako znaju da nece da lsvoji nista ove godine... E gde je nestala takva ljubav prema klubu, gde su nestali oni koji bodre klub a ne da bistre politiku svaki dan...
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: KK Partizan 2019/20
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Hiro Onoda
Dovode li domaceg ili stranog?Posto nemamo vremena da "biraju" nekog stranog 3 mjeseca.
po mom misljenju pojacanje je neophodno
Pa ako bude duze od mjesec dana odsutan, nemamo nikakve garancije da mu se opet nece desiti neka povreda a mozda se uopste i ne vrati pa da ostanemo sa 5 igraca na 3 pozicije.. Onda istekne rok za registraciju igraca i ne daj boze opet se neko povrijedi i sta onda da radimo? da spustamo 4rke na beka? Jos ako udjemo u polufinale evrokupa to se poklapa sa polufinalem aba lige mali razmak treba svjezine igracima, itekako je falio Reding i u Turskoj.... Ti mislis da nema potrebe za dovodjenjem?
Ocito je Reding duze odsutan, ocito je da se na Pejnersa ne racuna, a Zagorac defanzivno ne moze sam utakmice na trojci da iznese.
Ako je domaci igrac, kako se spominje, jos oni sa ruznom prosloscu, ti su uvek kod nas najvise grizli.
Pa ako je trojka sa ruznom prosloscu, taj je prije toga bio Grobar
Svakako mora se reagovati nesmije se rizikovati, ciganima je lako oni imaju 19 igraca u rosteru pa ko god da im se povrijedi oni nece osjetiti.... Svaka cast za Trifine minute ali nama treba ozbiljniji igrac ako zelimo trofeje a bice jos meceva dje ce Trifa dobiti 20+ minuta
Bez obzira sto je nebitna tekma i sto u ovakvoj tekmi samo ocajan kosarkas ne bi dosao do izrazaja moram da pohvalim Gordu..
Manje tabanja,manje soliranja,sutiranja...Zelim vise lob pasova ka centrima,bolju saradnju sa istima...ajde da nastavimo ovako Gorda
Manje tabanja,manje soliranja,sutiranja...Zelim vise lob pasova ka centrima,bolju saradnju sa istima...ajde da nastavimo ovako Gorda
@asterix
Pa iskreno da ti kazem meni je svejedno tacno da dovedu i Karmela. Odakle pare za tolike igrace? Aj da su otpustili(nekako resili) Pejnersa pa i da dovedes, ovako gomilas milion igraca, a ne mozes da sklopis petorku.
Pa iskreno da ti kazem meni je svejedno tacno da dovedu i Karmela. Odakle pare za tolike igrace? Aj da su otpustili(nekako resili) Pejnersa pa i da dovedes, ovako gomilas milion igraca, a ne mozes da sklopis petorku.
Kolike igrace? Dajemo li ti i ja te pare pa te toliko pogadja? Jesi li vidio na onom snimku da Reding jedva pomjera ruku meni ono ne djeluje da ce se on vracati ni za 2 mjeseca... Na Pejnersa se ocigledno ne racuna cim se nije ni nocas nasao u 12... Mislis da je lako raskinuti ugovor sa nekim igracem pogotovo u eri menadzera koji im zastite ugovor maximalno... Tesko se rijesiti Pejnersa mozda pokusavaju da mu nadju klub a to ne ide pa zato sjedi sa strane mi imamo 13 igraca a to je malo obzirom da je Reding povrijedjen trenutno 12 a za ovakav sistem ti treba minimum 15 pogotovo kada krene zgusnut raspored i plejof... A taj igrac ako dodje uopste posto nisam insajder pa ne znam, potpisao bi do kraja sezone vjerovatno a to je ugovor na 3-4 mjeseca i to ti nisu neke pare pa ne znam kakav da je igrac u pitanju... Eno mornar dovodi jos 2 igraca i to sa mnogom jacom reputacijom od ovih u nasem timu, desio se problem i mora se reagovati a ne rizikovati :)
Mornar dovodi od para brace, oni mogu sa svojim novcem kako hoce. Mada i mi dobijamo pare od brace, samo druge
Elem, gomilali bismo igrace. Evo Trifa korektno igra, ne treba ga spustati. Mali rizik, a dobitak moze biti dobar. Ipak se veliki mecevi igraju sa malom rotacijom, nece 12 igraca igrati sigurno. Po mom misljenju skroz nepotreno, posebno ako zaista zele tog sto je jednom vec izabrao drugu stranu...
Elem, gomilali bismo igrace. Evo Trifa korektno igra, ne treba ga spustati. Mali rizik, a dobitak moze biti dobar. Ipak se veliki mecevi igraju sa malom rotacijom, nece 12 igraca igrati sigurno. Po mom misljenju skroz nepotreno, posebno ako zaista zele tog sto je jednom vec izabrao drugu stranu...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Pa taj sto je izabrao drugu stranu je idealan za ovaj hrkljus i igru sa preuzimanjima strasan defanzivac jos domaci automacki nam resava i problem sa strancima, trifa nije jos uvijek nivo aba kosarkasa a kamoli evrokup..CikaZika wrote: ↑Sun Jan 26, 2020. 7:38 amMornar dovodi od para brace, oni mogu sa svojim novcem kako hoce. Mada i mi dobijamo pare od brace, samo druge![]()