Veliko bravo za ovo
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Znam, samo sam se nadovezao, verujem da je mogao biti pokupljen i on bi bio nas Bili Beron(bas me cudi sto je ista liga) samo da je neko malo razmislio kad se dovodila drvna gradja...Čekićar wrote: ↑Wed Jan 29, 2020. 1:08 amTo pitanje nije za meneSezione wrote: ↑Tue Jan 28, 2020. 8:49 pmNe mogu da nadjem post ali sam u proteklih mesec dana pitao zasto KKP nije doveo AR...Čekićar wrote: ↑Tue Jan 28, 2020. 1:47 pmUvek mi je drago kada se sa jedne strane nagradi znanje,dobar skauting a sa druge naplati neznanje i los posao,ovog puta to je izuzetak jer je KKP izvukao deblji kraj..
Sa jedne strane Rautins przi mrezicu,sutira trice 7/8 a sa druge Redding zavrsava sezonu..
Da se pitam,sutra bi sipao po madafaki![]()
- Tajler Darden
Jadna je ta televizija na kojoj se on nešto pita.
Čista Ostojina kupovina zarad dodvoravanja, od kada su kupili televiziju ide pilot program. Živo me zanima kako će to izgledati na leto kad ne bude dešavanja.
Sada večeri ispunjavaju onom smešnom emisijom gde predsednik odgovara na pitanja navijača.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ideja je dobra i to je najvaznije. Ogroman potencijal tu postoji i uz prave ljude moze bas lepa prica da se pokrene. To kenjanje po Ostoji postaje dosadno. Ne kazem da je idealan, ali realno, mogla je zasesti neka budaletina koju apsolutno zabole k za klub i koji bi ga za 2 godine ugasila.Tajler Darden wrote: ↑Wed Jan 29, 2020. 2:25 pm
Jadna je ta televizija na kojoj se on nešto pita.
Čista Ostojina kupovina zarad dodvoravanja, od kada su kupili televiziju ide pilot program. Živo me zanima kako će to izgledati na leto kad ne bude dešavanja.
Sada večeri ispunjavaju onom smešnom emisijom gde predsednik odgovara na pitanja navijača.
Odigramo li veceras kao prosli mec u Istanbulu, bice fijasko sto se tice ove sezone.
Sto se tice Redinga, znali smo kakvog igraca dovodimo, pa me ova situacija i nije iznenadila.
Sad ostajemo na jednog da kazemo pouzdanog sutera Pejdza, nedorecenog Voldena, nepouzdanog Jaramaza i stetocinu Gordica, nek nam je bog u pomoci.
Sto se tice Redinga, znali smo kakvog igraca dovodimo, pa me ova situacija i nije iznenadila.
Sad ostajemo na jednog da kazemo pouzdanog sutera Pejdza, nedorecenog Voldena, nepouzdanog Jaramaza i stetocinu Gordica, nek nam je bog u pomoci.
-
Hiro Onoda
Pouzdani suter kada pricas o Pejdzu treba da stavis pod znake navoda.
Pejdz ove sezone, posebno ovaj drugi deo, ozbiljne procente ima. Zaista je izrastao u ozbiljnog sutera.Hiro Onoda wrote: ↑Wed Jan 29, 2020. 4:28 pmPouzdani suter kada pricas o Pejdzu treba da stavis pod znake navoda.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Partizane napdaj ,napadaj !
Pejdz od polovine decembra je Pejdz za EL. Ogrešili smo se mnogo o njega, red je da mu damo podršku da nastavi tako.
-
Hiro Onoda
Pejdz je suter ako imas prednost ako si u minusu ili egal ne mozes mikroskopom da ga nadjes.
-
Dragan Mance
Pojedinci nacrne Partizan ko da smo negde na sredini tabele, a ne lideri gde god igramo. Treba da se vrati vreme Pota, Robinsona,Vilijamsa, Ratkovice...na čelu sa va-bank košarkom Mutiše pa ćete zadovoljiti vaše velike apetite.
- White Mamba
Uf bitna pobeda 
Pravimo sranja jbg u serijama, gluparije, al bijemo se, grizemo to je bitno
Vil Mozli
Pravimo sranja jbg u serijama, gluparije, al bijemo se, grizemo to je bitno
Vil Mozli
-
Hiro Onoda
Obrana granitna u napadu sve i svasta.Ona Gordiceva trojka ih je slomila ali smo imali dosta sansi i prije toga da prelomimo.