KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: KK Partizan 2019/20
Ne znam, dal mu je ispod casti da vodi Partizan, sta li je...
Situacija ne moze biti bolja za povratak..
Osim ako ne mora da odmori..
Situacija ne moze biti bolja za povratak..
Osim ako ne mora da odmori..
- Grande Alessandro
Pa siggurno nije ovaj tek tako zatražio raskid saradnje...Dragan Mance wrote: ↑Tue Jun 30, 2020. 11:26 amA šta ako Partizan ne želi sporazumni raskid sa Trinkijem? Znamo da ima važeći ugovor. Šta se onda događa?
Verovatno mu se ili dugije neki novac ili opciju da ide ako neki klub iz EL ponudi njemu ugovor...možda i neko simbolično obeštećenja, ali sumnjam da ćemo mi ta pare uopše videti, tj. da to neće biti prebijanje računa.
Svakako možeš da vidiš da ni uprava nije gotivila Trinkijerija i da je jedva čekala da mu vidi leđa...čitaj samo šta botovi pišu i sve će da ti bude jasno...
Svakako je tvoje pitanje suvišno...Trinijeri ide i to je jedino važno...
Trinkijerija je doveo ko? Trinkijeriju je igracki prosle godine ispunjavao zelje ko? Ko mu je dao ubedljivo najvecu platu, a ovaj osvojio 2 kupa.
Pogledajte jednom realno, samokriticki. Kako ste se osecali posle one blamaze u sezoni ABA 2018/19 u polufinalu?
I da se razumemo, ne branim ja Ostoju, pricam kao neko posle pet godina konacno gleda klub koji moze da dovede igraca, a da to nije Bezbradica, Milutinovic i slicni.
A ovo sto ste se uhvatili za Zeljka koji podrzava Ostoju i kondicionog koji je ove godine doneo 50% bolje rezultate, govori o vama i meni to zalosno. I da ponovim jos jednom, nas su trenerovi promasaju kostali oko 1,5 milion eura. Nekad su se za te pare pravili celi timovi.
Pogledajte jednom realno, samokriticki. Kako ste se osecali posle one blamaze u sezoni ABA 2018/19 u polufinalu?
I da se razumemo, ne branim ja Ostoju, pricam kao neko posle pet godina konacno gleda klub koji moze da dovede igraca, a da to nije Bezbradica, Milutinovic i slicni.
A ovo sto ste se uhvatili za Zeljka koji podrzava Ostoju i kondicionog koji je ove godine doneo 50% bolje rezultate, govori o vama i meni to zalosno. I da ponovim jos jednom, nas su trenerovi promasaju kostali oko 1,5 milion eura. Nekad su se za te pare pravili celi timovi.
Opravdano, ti si uradio dosta za klub pa je Ostoja dosao da nas marionetizuje.
Kao neko ko je bio u Pioniru te odvratne veceri mogu ti reci da sam se osecao kao da mi se Covic mladji licno posrao u usta, osecaj jada i ponizenosti.
Elem, da je srece da Trinkijeri nije nikad ni dosao, kivan sam na sebe sto sam dozvolio da se radujem kao ker njegovom dolasku. Mi umesto da zalicimo na ozbiljan klub, lestvicu spletkarenja smo podigli na visi nivo, svaka nam cast. Mada kad pogledam kakva smo govna kao navijaci zaista sam misljenja da vise ni ne zasluzujemo.
Ono sto me boli je mafijaski klub iz predgradja i njegovi poluretardirani podrzavaoci kojima dajemo razloga da nam se smeju i ponizavaju. Da smo ponosno otisli u beton ligu ne bi dali legitimetet Vucicevom projektu i to bi za ova strasna vremena bilo dovoljno, ovako neki pomesan osecaj gde frustracija svakako preovladjuje.
Da je dobro, nije.
Last edited by Tommen on Tue Jun 30, 2020. 11:45 am, edited 1 time in total.
Ma nemoj... sad cemo da se uhvatimo za sezonu 2018/19 u kojoj smo igrali sve utakmice egal s njima bez tu cuvenu 3. utakmica polufinala aba lige... Bice da je njegova krivica sto mu je razbijena ekipa pred najbitniju utakmicu sezone. Uzeo je 2 kupa kazes, a to da je ima prednost domaceg terena u svim takmicenjima ove godine, da je ekipa u formi bila pred zavrsnicu, vjesto izbjegavas.
Ali ne ipak, ajde da malo pricamo o sezoni 2018/19 ...
Ali ne ipak, ajde da malo pricamo o sezoni 2018/19 ...
- White Mamba
Ja sam se, konkretno, uhvatio Zeljka zato sto je najbolji slobodan trener na trzistu..
Plus veliki grobar..mi nemamo trenera, idealan momenat da pomogne klubu
I zasto ne?
I zasto ne?
Nezvanicno nece Ostoja da mu odobri milion evra za obestecenje za Dobrica, opet je glupi limar zajebao.White Mamba wrote: ↑Tue Jun 30, 2020. 11:43 amJa sam se, konkretno, uhvatio Zeljka zato sto je najbolji slobodan trener na trzistu..
I zasto ne?
- White Mamba
Jos neko, misljenje?
Malo novca? Necemo biti konkurentni?
Sve to nadvlada ljubav prema klubu
Malo novca? Necemo biti konkurentni?
Sve to nadvlada ljubav prema klubu
A i sujetan je previse
Ma kakav Željko, sve i da je željan da dodje (a nije), ne dovodiš najboljeg trenera Evrope bez jasne strategije i još jasnijeg budžeta. Niti je fer da se on blamira ako nema ikakve šanse za rezultat.White Mamba wrote: ↑Tue Jun 30, 2020. 11:43 amJa sam se, konkretno, uhvatio Zeljka zato sto je najbolji slobodan trener na trzistu..
I zasto ne?
I Zvezdan Mitrović ako je kandidat tražiće odredjene uslove u pogledu budžeta, vremena za rezultat itd. Samo početnik će pregovore svesti na samo platu
- White Mamba
A zelja je da na sve to pristane Trinkijeri
Pa nece ici..
Pa nece ici..
- Grande Alessandro
mambo, je l se zajebavas ili stvarno razmisljas o zocu? covek nam je u najgore vreme u istoriji kluba dolazio za 200g kafe i pola kile ratluka i sad ocekujemo da ce da se bori sa drzavom 
https://www.alo.rs/sport/kosarka/trinki ... 22755/vest
Samo suprotno od rijeci legende Gorana Grbovica i nema greske
Samo suprotno od rijeci legende Gorana Grbovica i nema greske
- White Mamba
I secer u kocki 
A ono ja nisam Zvezda ja sam Partizan?
Pare..samo pare :glasom Dimitrija Pantica:
Nadji pare za konkurentan budzet imaces dobrog trenera..sta Andrei koji je stranac treba ovo u zivotu kad vrli Partizanovci nece da se prihvate..uzeo sam zoca samo kao primer, leglo mi je sto je free
Naravno da nema nista od toga
A ono ja nisam Zvezda ja sam Partizan?
Pare..samo pare :glasom Dimitrija Pantica:
Nadji pare za konkurentan budzet imaces dobrog trenera..sta Andrei koji je stranac treba ovo u zivotu kad vrli Partizanovci nece da se prihvate..uzeo sam zoca samo kao primer, leglo mi je sto je free
Naravno da nema nista od toga