KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: KK Partizan - transferi
Vi ste baš mislili da će oni dovesti beka do derbija?
Pusti,pusti da te Mozli
I da su ga doveli, to nista ne bi promenilo. U kanalu smo i mi i oni trenutno i po igri i po rezultatima. Opet ce derbi odlucivati ili inspiracija jednog pojedinca ili inspiracija trojice pojedinaca.
@kazandzija
ovo je poslednji post , ne zelim da svedem na neku licnu prepisku
ti imas svoje misljenje i okej je to
opet cu da ti ponovim posto nisi skapirao , zabole me za to sto je nejak(citaj: ne zanima me , ako nisi razumeo ) , ako nema poziciju ,...
mene samo zanima da li igrac moze da pruzi ono sto partizanu treba , ne meni licno , nego partizanu kao klubu za koga obojica navijamo
moje misljenje je da nije dovoljno dobar i da je trebao igrac kao sto je beron tu
to sto on treba da ulozi vise napora nego dzenkins i sad treba da se divim tome? kao zamisli kolko je njemu tesko sto je nemocan ( ne zanima me ) ,, zanima me samo da li moze da da ono sto je partizanu potrebno
moze da ima svoju ulogu , da proba nekad da razdrma ekipu trojkama i tjt
ne zelim da neko pomisli da zamenimo pejdza i najjaci smo , nismo
sve ovo je nastalo jer sam rekao da nam umesto njega fali bek ( koji moze sam da iskreira za sebe , moze iz izlaznih kretnji da pogadja u solidnim procentima , ...)
njegova odbrana je malo precenjena po mom misljenju, videcemo opet ako on bude cuvao berona i kad ga andrea izvadi posle trojka berona
opet cu da ti ponovim posto nisi skapirao , zabole me za to sto je nejak(citaj: ne zanima me , ako nisi razumeo ) , ako nema poziciju ,...
mene samo zanima da li igrac moze da pruzi ono sto partizanu treba , ne meni licno , nego partizanu kao klubu za koga obojica navijamo
moje misljenje je da nije dovoljno dobar i da je trebao igrac kao sto je beron tu
to sto on treba da ulozi vise napora nego dzenkins i sad treba da se divim tome? kao zamisli kolko je njemu tesko sto je nemocan ( ne zanima me ) ,, zanima me samo da li moze da da ono sto je partizanu potrebno
sve ovo je nastalo jer sam rekao da nam umesto njega fali bek ( koji moze sam da iskreira za sebe , moze iz izlaznih kretnji da pogadja u solidnim procentima , ...)
njegova odbrana je malo precenjena po mom misljenju, videcemo opet ako on bude cuvao berona i kad ga andrea izvadi posle trojka berona
Makar da su doveli beka za mec protiv Buducnosti to bi dobro bilo ali nece ni tada ove budale
-
Kazandžija
Slazem se da on nije ono sto treba Partizanu. S druge strane mislim da se svaciji ucinak treba gledati i kroz prizmu znanja, umeca, moci, uloge, minutaze, onoga sto trener trazi od njega, plate pa i fizikalija. Ako tako posmatramo treba biti iskren pa reci da on pruza od solidnog do dobrog, na momente i vise. Donosi vise od jacih, snaznijih i skupljih igraca. Da li je to dovoljno za sampionski Partizan? Nije. Ali to nije do njega. Imamo primer Mozlija, koji gledano kroz iste parametre takodje donosi dosta. Ali i on dosta toga ne zna, nije kompletan. Ali u skladu sa svojim mogucnostima, umecem i znanjem, igra dobro. I on ima fizicke limite, nizak je, ali to nadomescuje kroz skok i borbenost. I njegove ce mane doci do izrazaja protiv visih i snaznijih igraca, ne samo Pejdzove. E sad od Mozlija se malo ocekivalo pa smo svi sad odusevljeni. Od Pejdza se od starta ocekivalo mnogo. Ono sto sam hteo da kazem je da on zbog svojih fizickih nedostataka mora da ulozi mnogo veci napor i da mu je teze da igra odbranu nego recimo Jaramaz, Dzenkins i sl. Ja mislim da se i to treba uzeti u obzir i da i to treba ceniti kad je njegova igra u pitanju. Sportski pozdravdrmisa wrote: ↑Sat Nov 16, 2019. 3:48 pm@kazandzija
- Irriducibili
Paige je nasledjen igrač pod ugovorom i tu izbora nije bilo. Nije prva violina, nije ni blizu sa najvecim ugovorom i on svoje mesto u rotaciji ima. I ja bih više voleo da je npr Brandon Paul prva šuterska opcija, ali bi i Paige završavao posao da ostale stvari štimaju. On je zapravo najmanji problem ovog tima
P.S.
Moram da dodam kako se i oko njegove visine stvara fama, Fred VanVleet je njegove visine, Rozier, Seth Curry, D. Smith Jr ili Devonte Graham tek neznatno viši, Chris Clemons ima samo 175cm. Ne čine samo santimetri košarkaša
P.S.
Moram da dodam kako se i oko njegove visine stvara fama, Fred VanVleet je njegove visine, Rozier, Seth Curry, D. Smith Jr ili Devonte Graham tek neznatno viši, Chris Clemons ima samo 175cm. Ne čine samo santimetri košarkaša
non mollare mai
Ono sto je zanimljivo je to da smo Bela otpisali, jer bi navodno, prema recima ljudi iz kluba, bio spreman da zaigra tek za mesec dana, a nama je bio potreban igrac spreman odmah da zaigra.
Koliko vidim, proci ce i tih mesec dana, a mi igraca necemo dovesti.
Koliko vidim, proci ce i tih mesec dana, a mi igraca necemo dovesti.
-
Kazandžija
Napisao sam i tada, zestoko smo se zajebali sto ga nismo sacekali. Ne zato sto je on neka klasa koja bi okrenula sezonu u nasu korist, vec bi se takav igrac vrlo lako uklopio u tim, igrao je aba ligu. Upuceniji su pisali da je decko skroman, sa dobrim radnim navikama,dobar timski igrac ne bi remetio hemiju u ekipi, ne moras njemu podrediti igru, ne moras je mnogo menjati, nije mnogo skup. Plus je irr pisao da je savrseno fizicki spreman. Al dobro to je sad gotovo. Ocigledno smo sve bacili na kocku pa ce posle ove sezone biti ili el ili ....
Kilpatrick potpisao za Budućnost.
Izvor njihov twitter profil
Izvor njihov twitter profil
- Brižni-ponovo napada
Hahahha ovo je ludilo, organizacija kluba je na nivou Levski Sofija.
Bagro nesposobna, zovite Bella, ljubite ga u ku*ac da se vrati!
Bagro nesposobna, zovite Bella, ljubite ga u ku*ac da se vrati!
Ovo je vec smejurija,a ujedno i najbolji pokazatelj ambicija kluba 
Polovina novembra a mi i dalje nemamo prvog centra,2-3 igraca,neupotrebljivog Pejnersa ...
Polovina novembra a mi i dalje nemamo prvog centra,2-3 igraca,neupotrebljivog Pejnersa ...