KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
Je li čovek zdrav i bez hroničnih povreda? Ako jeste, lako ćemo ga uklopiti. Trinkijeri izgleda voli "pametne" igrače.
Reding je bivsi igrac
- Irriducibili
Nije još done deal, ali nije patka da je blizu
@Čekićar
Apsolutno bivši, pritom nikada posebno dobar igrač. Sad sam gotovo ubedjen da nas buše iznutra
@Čekićar
Apsolutno bivši, pritom nikada posebno dobar igrač. Sad sam gotovo ubedjen da nas buše iznutra
non mollare mai
cim si toliko nezadovljan kapiram da nemamo drugih "blizu " opcija ? 
Velika sramota za klub ako se to obistini
Klasicno busenje.
Iskreno,nisam iznenadjen nesto posebno.
Dovoljno “nasminkani” da mogu da se vrte price o budzetu a opet nedovoljno kvalitetni za bilo sta ozbiljnije.
Iskreno,nisam iznenadjen nesto posebno.
Dovoljno “nasminkani” da mogu da se vrte price o budzetu a opet nedovoljno kvalitetni za bilo sta ozbiljnije.
Novi level grobarskog ludila. Posle komentara "Come to Partizan" eno sada kod Redinga na instagramu komentari "Don't come to Partizan"

Inace ni meni se Reding ne dojmi ic.
Inace ni meni se Reding ne dojmi ic.
Boze sacuvaj. Jedina satisfkacija za nas u sezoni moze biti da cigani popuse, mi cemo popusiti, u to ne sumnjam
Mi smo i propali kad smo počeli da se zadovoljavamo njihovim neuspesima.
Ne znam da li neko buši klub ali jezivo ovo poslovanje liči na FK
Ne znam da li neko buši klub ali jezivo ovo poslovanje liči na FK
Ne bacajte novac molim vas, zovite i Paunica, samo ne Redinga....
Gde je i sta radi Patrik Femerling?
Jedva cekam da vidim ledja Trinkijeriju.
Gde je i sta radi Patrik Femerling?
Jedva cekam da vidim ledja Trinkijeriju.
Ja se i dalje nadam da nije istina za Redinga,ali znam i ako dodje da cu da se nadam da ce da pokida sezonu 
- Irriducibili
Skandalozno je ukoliko Reding dodje, on ni u zenitu nije bio nista posebno sem zahvalnog timskog igraca koji je umeo da asistira sa pozicija 2-3 a poslednjih nekoliko godina je u padu. To je cisto igrac za rotaciju ali mi vec imamo spolja 7 igraca i nema svrhe njegovo dovodjenje.
Nama treba igrac koji pravi razliku i John Jenkins da je dosao koji se pominjao bio bi dobro pojacanje ovako ne vidim koja je poenta gomilanja stranaca spolja sem da neko namerno busi klub.
Nama treba igrac koji pravi razliku i John Jenkins da je dosao koji se pominjao bio bi dobro pojacanje ovako ne vidim koja je poenta gomilanja stranaca spolja sem da neko namerno busi klub.
Smešno je dovoditi Redinga. Loš sa slobodnih bacanja, loš za tri poena. Fizička sprema opada iz godine u godinu. Dovodimo igrača kojem je goruće sve ono što je goruće Partizanu.
Pisao sam na Tviteru, jesu pod ugovorima, ali ova 3 igrača menjaju identitet Partizanu
Michael Gibinje
Derek Vilis
Dejan Kravic
Pisao sam na Tviteru, jesu pod ugovorima, ali ova 3 igrača menjaju identitet Partizanu
Michael Gibinje
Derek Vilis
Dejan Kravic