KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
Meni cak nije ni toliko problem u Redingu, koliko u cinjenici da su 6 meseci kao po gov*ima prebirali dok su ga nasli.
Ovakvi igraci su slobodni od 1.januara do 31.decembra svake godine, uvek su jeftini i nikog sa sampionskim ambicijama nije briga za njih.
Ne razumem cemu skauting, cekanje, merenje i seciranje ako je ovo plod svega toga... a mozda i ne razumem zasto mislim da Partizan ima sampionske ambicije.
Ovakvi igraci su slobodni od 1.januara do 31.decembra svake godine, uvek su jeftini i nikog sa sampionskim ambicijama nije briga za njih.
Ne razumem cemu skauting, cekanje, merenje i seciranje ako je ovo plod svega toga... a mozda i ne razumem zasto mislim da Partizan ima sampionske ambicije.
"History has the name - Conor McGregor"
Jezivo je dovodjenje Redinga, jezivo. Jedino utesno moze da bude da dolazi umesto Pejnersa a da svakako dolazi bek.
Ne slazem se da nije bio dobar igrac, meni je bio definicija dobrog u Albi.Irriducibili wrote: ↑Sat Nov 23, 2019. 10:21 pm
Apsolutno bivši, pritom nikada posebno dobar igrač. Sad sam gotovo ubedjen da nas buše iznutra
A sad je svakako los i bivsi.
- Irriducibili
Stvar ukusa, napisao sam ne posebno dobar igrač. Uglavnom, suština je da je sada olupina
non mollare mai
Slazem se sa Forza Lazio,nije mi se svidjao ni u prajmu kad je bio...a sad pa ovo je katastrofa..
Nada umire poslednja
Nada umire poslednja
Trenira U18 reprezentaciju Nemačke
Nije Redding toliko loš koliko ga vi predstavljate tu na forumu. A nije ni igrač koji vama treba na ovi roster..
- Batica ubica
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ovaj espreso je satro dobar sa Ostojom a ovaj ih fintira non stop. Ili jednostavno pusta ono sto zeli da navijaci cuju.
Samo je jedno dobra stvar, sto mozda necemo dugo cekati da vidimo koga smo to izvukli iz bubnja...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Kakav je ovaj Dzenkins ?
Video sam nesto malo na klipovima ali me zanima misljenje nekog ko ga je pratio ?
Video sam nesto malo na klipovima ali me zanima misljenje nekog ko ga je pratio ?
Pa to znam,nego me zanima dal moze da bude neko ko donosi prevagu ...
- White Mamba
Sa Sona Kilpatrika na Redzija Redinga za 5 dana...
Pa u cemu je jebeni problem ?!
Pardon my french..
Pa u cemu je jebeni problem ?!
Pardon my french..
Ako dodje RR, imam osecaj da ce se posle nekog vremena opet traziti jos jedan spoljni, a ako se RR pokaze bolji od Zanisa, da ce se sa Zanisem traziti izlaz.