KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
A sad jedno pitanje, zar vi stvarno mislite da snajder Patrik vredi one novce???
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Sramotno.
Mislim da je svakoj budali jasno sta je cilj “predsednika”
Napraviti dug a ne konkurentan tim.
Mislim da je svakoj budali jasno sta je cilj “predsednika”
Napraviti dug a ne konkurentan tim.
Ja cu se ponoviti, cak mi i nije Reding toliki problem koliko tajming za dovodjenje takvog igraca koji su na trzistu prisutni 365 dana godisnje.
Trinkijeri se totalno pogubio u svemu ovome... nisam to ocekivao. Covek je odlican trener i los "menadzer".
Trinkijeri se totalno pogubio u svemu ovome... nisam to ocekivao. Covek je odlican trener i los "menadzer".
"History has the name - Conor McGregor"
Znaci najebali smo :(
Kako to predsednik sabotira klub ako je trener birao sva pojačanja?
Trinkijeri je lud...javno kaze da nedostaje suter ovoj ekipi i posle par sati dovedu Redinga.
Boze baci ciglu i budi precizan.
Win-win situacija za sns botove, dali smo vam novac za "proverene" igrace, niste uspeli da izborite Evroligu ko vas je*e, sami ste krivi.
Boze baci ciglu i budi precizan.
Win-win situacija za sns botove, dali smo vam novac za "proverene" igrace, niste uspeli da izborite Evroligu ko vas je*e, sami ste krivi.
Alibi potpis..
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Ukoliko je tacno da Reding dolazi, jasno je da će ovo biti totalni krah jer uloženo je vise u tim ali potpuno neracionalno, imamo skupo plaćene epizodiste a opet nijednog igrača koji pravi razliku. Dovode se razni mediokriteti i gomilaju na pozicijama. Evidentno je da smo projektovani za treće mesto dok u Evro kupu nemamo nikakvu šansu da dođemo do završnice. Bolje je da ne dovode nikoga nego da se ovako troše pare . Nisu ni na navijači blesavi da ne vide da je ovo predstava skupo režirana i alibi priča. Nažalost ništa nije bolje od poslednjih nekoliko sezona samo što su ove dve poslednje sezone bolje našminkane.
Koje treće mesto, ko je to ispred nas (drugi)?
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- Irriducibili
Znaci prosao ljekarske