KK Partizan

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Čekićar

Re: KK Partizan

Post by Čekićar » Fri Jun 27, 2025. 3:03 am

Izvesna grkinja,koja je prva objavila za Parkera i od koje su kasnije svi prepisali,obavestava siroke narodne mase da Bonga ima unosnu ponudu Valensije i da je blizu potpisa...2.8m na 2 godine i 600k obestenje za nas KKP....
Smatram da to ne treba izjednaciti,pozdraviti se sa bratom i okrenuti se drugim resenjima...Bonga ipak nije talentovan da bi imao toliki ugovor,sljaker je,odradjuje prljavi deo posla...I dobar je u tome sto radi ali ne toliko koliko se prica i pise u poslednje vreme jer su mu tokom ABA PO porasle deonice,na EL nivou ipak nije to bas takva razlika,oscilira..

Recimo kvalitetna zamena i taj profil igraca,Robertson iz Asvela koji sigurno igra za dosta manje a obojica odradjuju dosta toga u defanzivi,preuzimaju gotovo sve,aktivni na skoku...Sut za 3 stuca,oscilira,kako kad,mogu ubaciti a mogu upasti u kanal...Uglavnom obojici se ne veruje u sutu za 3...Bongina prednost na prvu je sto je dosta mladji ali sustinski i ne bas bitan podatak jer svakako amere menjamo,nece niko ostati 5 godina u cugu...Bitno da je fit spreman i da nije fizicki oronuo kao Rambo..Odradio bi posao sezonu,dve sigurno ali sve vise mislim da Zoc ide all in na napad(sto podrzavam kad sagledam ove 4 sezone iako sam alergican na losu odbranu,jednostavno je daj Zeljku kvalitetne napadace i imaces jedan od najboljih napada na EL nivou,daj Zeljku najbolje defanzivce i odbrana ti je macka u dzaku),ne znam koliko je tacno ali cujem da smo u odmaklim pregovorima sa Dorsijem,da pregovaramo i sa Babom Beretom....Sve sami trpaci koji su alergicni na muska znojava tela :D

Fantaziram,Carlik,Sterling,Babo,Parker,Landale....Najbolji ofanzivni rejting u EL zakucano i najgori defanzivni :D

@Batice

Bacicu neki svoj sud za svako pojacanje kada klub ozvanici ipak zivimo u banani nazalost pa strah u meni izmice kontroli..

Bekdor

Post by Bekdor » Fri Jun 27, 2025. 7:29 am

Čele, ko je sad Babo Beret? :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 27, 2025. 8:47 am

Bekdor wrote:
Fri Jun 27, 2025. 7:29 am
Čele, ko je sad Babo Beret? :D
Bojan Bogdanović.

Veliki sam ljubitelj Babovog lika i dela, ipak treba reći da ima 36 godina a da celu sezonu nije ni igrao u Bruklinu u koji se vratio u trejdu za Bridžisa čini mi se.

Babo je u prajmu bio čak i dobar defanzivac, mada je to verovatno davno prošlo vreme. Sećam se kad je u plej ofu 2022 čuvao Bransona i to je solidno izgledalo pogotovo kad se pogleda razlika u visini i brzini njih dvojice, jedini je uspeo da smiri Bransona koliko toliko koji je uništavao Jutu a tad nije bilo Dončića te je lopta non stop bila kod Bransona. Čak je i protiv Lebrona imao nekih dobrih odbrana kad je igrao za Indijanu koliko se sećam kad su ga doterali do 7 utakmica. Ipak to je prajm Lebron dao bi 40 sve i da ga čuvaju prajm Rodman i Pipen.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jun 27, 2025. 9:57 am

Osetkovski je zvanično prvo pojačanje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 27, 2025. 9:58 am

Uživalac opojnih droga i zvanično naš igrač. Nadam se da se kod nas neće drogirati.

https://x.com/PartizanBC/status/1938500238597378107

Sećam se da je Gist kad je bio kod nas bio pozitivan na marihuanu na doping testu, a da se svašta pričalo i za Smailagića.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jun 27, 2025. 11:33 am

Meni deluje da koliko god da damp Bongi Valensija će dati više.

Po intervjuu datom Mocartu osetilo se da on želi da ide.

E, sad hipotetički da on ostane i dobije koliko želi postavlja se pitanje šta će tražiti ostali igrači?

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Fri Jun 27, 2025. 1:32 pm

Meni vise djeluje kao pokusaj da se izvuce bolji ugovor od KKP, s obzirom na sadrzinu vijesti koja je objavljena u ovom trenutku i uzimajuci u obzir koliko navijaci vole Bongu.

Na kraju dosta uspjesna sezona iza nas, reklo bi se da je izvucen maksimum iz ove nove selekcije. Imamo dobru osnovu ekipe, znamo vec i da su tu Osetkowski i Parker koji ce znacajno popraviti spejsing s visokih pozicija...
Bice krucijalno da vidimo ko ce doci umjesto Ntilikine i Lundberga. Posto Carlik, Wash izvjesno ostaju, onda bi moralo da se vodi racuna da i tu bude neko jace tijelo. :D
Znace se odluka dobrog Dantea do nekog 10. Jula... Ako se desi njegov povratak, laktacu se po shopu za dres jednog od dva omiljena stranca od kako pratim Partizan.

Sto se tice centra, mislim da nam tu i nije potreban neki "umjetnik" kao Brendon Dejvis vec neki profil Kevarrius Hayesa, koji je sposoban da odgovori defanzivnim zahtjevima Zelimira i igra jako u kontaktu 15-20 minuta.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 27, 2025. 1:56 pm

dacolik wrote:
Fri Jun 27, 2025. 1:32 pm
Meni vise djeluje kao pokusaj da se izvuce bolji ugovor od KKP, s obzirom na sadrzinu vijesti koja je objavljena u ovom trenutku i uzimajuci u obzir koliko navijaci vole Bongu.

Na kraju dosta uspjesna sezona iza nas, reklo bi se da je izvucen maksimum iz ove nove selekcije. Imamo dobru osnovu ekipe, znamo vec i da su tu Osetkowski i Parker koji ce znacajno popraviti spejsing s visokih pozicija...
Bice krucijalno da vidimo ko ce doci umjesto Ntilikine i Lundberga. Posto Carlik, Wash izvjesno ostaju, onda bi moralo da se vodi racuna da i tu bude neko jace tijelo. :D
Znace se odluka dobrog Dantea do nekog 10. Jula... Ako se desi njegov povratak, laktacu se po shopu za dres jednog od dva omiljena stranca od kako pratim Partizan.

Sto se tice centra, mislim da nam tu i nije potreban neki "umjetnik" kao Brendon Dejvis vec neki profil Kevarrius Hayesa, koji je sposoban da odgovori defanzivnim zahtjevima Zelimira i igra jako u kontaktu 15-20 minuta.
Navodno će dobiti ponudu Lejkersa, za veteranski minimum što bi mu bila 10. sezona u NBA čime bi stekao pravo na NBA penziju koja iznosi 215.000 $ godišnje. Ne moram da pričam šta bi dolazak Dantea značio, pogotovo ako bi igrao odbranu kao što je igrao u Dalasu kad su igrali finale. Mislim da su nam šanse tu male, te da će ga neko od NBA ekipa pokupiti jer ako sad ne ostane u NBA teško da će se posle vratiti, a NBA penzija nije zanemarljiva.

Bongu ne treba preplatiti. Obe ruke za njegov ostanak, čak i da mu se pojača ugovor ali da se ne ide u ekstrem.

Osetkovskog nisam gledao ali vidim da ima šuta za 3 a Želimir voli da ima jednog takvog centra, videćemo šta će tražiti kod još jednog centra. Imamo andersajz opciju i nekoga ko igra sa posta i iz pika u Tajriku, streč opciju u Osetkovskom, kontam će 3. centar biti neka defanzivna životinja slična Tajriku sposobna da iskače i preuzima ali da ne zna puno u napadu. Iskreno pre bih takvog nego neku poljsku tetku što zna u napadu a ne može da odbrani ni Miloša Koprivicu.

Elem, kad smo već kod Koprivica Balša je i zvanično otišao. Realno trebao je da ode pre 2 godine, bilo bi bolje i za njega i za nas. Nedostatak talenta je bio očigledan od starta, tek je pri kraju svog mandata u Partizanu dodao malo nekog šuta sa poludistance i to je to. Posle 4 godine je maltene isti igrač kao i kad je došao. ABA sirotinju je trpao jer je uvek imao ozbiljan tim iza sebe koji mu je otvarao situacije, ja mislim da u večini ABA ekipa on ne bi mogao da bude prvi centar. Ide na EK nivo, u najboljim godinama je i ovo mu je idealna prilika da se dokaže.

dacolik

Post by dacolik » Fri Jun 27, 2025. 2:47 pm

Muka mi je da detaljno trazim ali penzija se dobija poslije 3 godine igranja u Nba. S obzirom na to da je odigrao tamo 9 sezona, dobio bi nekih 170k a ne 215k godisnje od 62. godine zivota... Tako da ne bi se on odrekao tih para ako predje u Evropu... Tu dezinformaciju su mislim poturili strucnjaci sa sport kluba.

https://www.momentprivatewealth.com/pos ... 24-edition

Pa ova finalna serija u KLS-u je pokazala da je smijesna prica kako je Koprivica losiji igrac od Miletica. Ne pominjem to zbog tebe nego cisto zbog narativa koji se zapatio medju navijacima... Znam da je nivo ove kosarke sto smo gledali prethodnih dana nizak ali cim je dobio vece minute i odgovornost, bez straha da ce biti zamijenjen poslije prve greske, poceo je da lici na kosarkasa...
Mislim da je pravi potez za njega odlazak u EC.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 27, 2025. 3:59 pm

Problem sa Balšom su bila nerealna očekivanja po njegovom dolasku. Sin bivšeg igrača, dolazi posle školovanja u Americi, ogromno telo 216 cm i ogromna dužina itd. Ali prosto talenat nije pratio nerealna očekivanja, previše siromašan napadački repertoar pre svega. Naravno bolest u 2. sezoni nije pomogla ali realno i da je bio zdrav ne bi to mnogo uticalo. Dobijao je on prostora i pre KLSa na dosta utakmica u ABA ovih sezona, imao dobrih utakmica ali kao što sam rekao sa ozbiljnim timom iza sebe. Na jačim utakmicama minutaža mu je mahom bila minimalna, ako je uopšte i bilo. Siguran sam da je dobar momak ali to nije dovoljno da bi se igrala ozbiljna košarka. Nadam se da će u Bahčešehiru igrati dobro.

Edit:
@Dačo
Sad sam pročitao ovo sa NBA penzijama, kao što si napisao ne menja mu mnogo. Ostaje nam da se nadamo da neće dobiti ponudu iz NBA jer realno tu nemamo šta da tražimo, tamo je veteranski minimum maltene kao ovde jedna od najvećih plata. Plus igraš najbolju ligu na svetu, prioritet je da ostaneš tamo. Znam da je slična priča bila za Bertansa prošle sezone da juri da ostane u NBA i 10. sezonu zbog povlastica koje to nosi.

Videh da je napisano da smo se raspitivali za Musu ali jednostavno nismo mogli da pariramo ponudi Dubaija koja je 3.4 miliona € po sezoni, mislim da će jedino Nan u EL imati više od njega.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jun 27, 2025. 8:10 pm

Ozvaničen je i Parker.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jun 28, 2025. 12:37 am

Tajler Darden wrote:
Fri Jun 27, 2025. 8:10 pm
Ozvaničen je i Parker.
Ostoja nastupio kao da je Janisa doveo
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jun 28, 2025. 8:54 am

Irriducibili wrote:
Sat Jun 28, 2025. 12:37 am
Tajler Darden wrote:
Fri Jun 27, 2025. 8:10 pm
Ozvaničen je i Parker.
Ostoja nastupio kao da je Janisa doveo
:rofl: :rofl: :rofl:

Ako su cena dovođenja dobrih igrača njegovi performansi istrpećemo nekako, daj Bože da se još koji put ovako izglupira do kraja leta :D

Fuenlabrada

Post by Fuenlabrada » Sat Jun 28, 2025. 9:07 am

Ostojin nastup je imao veze i sa Krtolinom objavom na instagramu da je predsednik kluba najavlo obraćanje navijačima.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Jun 28, 2025. 9:11 am

Kako prenosi španski portal Kadena ser Valensija je odustala od Bonge.

Post Reply