Smatram da to ne treba izjednaciti,pozdraviti se sa bratom i okrenuti se drugim resenjima...Bonga ipak nije talentovan da bi imao toliki ugovor,sljaker je,odradjuje prljavi deo posla...I dobar je u tome sto radi ali ne toliko koliko se prica i pise u poslednje vreme jer su mu tokom ABA PO porasle deonice,na EL nivou ipak nije to bas takva razlika,oscilira..
Recimo kvalitetna zamena i taj profil igraca,Robertson iz Asvela koji sigurno igra za dosta manje a obojica odradjuju dosta toga u defanzivi,preuzimaju gotovo sve,aktivni na skoku...Sut za 3 stuca,oscilira,kako kad,mogu ubaciti a mogu upasti u kanal...Uglavnom obojici se ne veruje u sutu za 3...Bongina prednost na prvu je sto je dosta mladji ali sustinski i ne bas bitan podatak jer svakako amere menjamo,nece niko ostati 5 godina u cugu...Bitno da je fit spreman i da nije fizicki oronuo kao Rambo..Odradio bi posao sezonu,dve sigurno ali sve vise mislim da Zoc ide all in na napad(sto podrzavam kad sagledam ove 4 sezone iako sam alergican na losu odbranu,jednostavno je daj Zeljku kvalitetne napadace i imaces jedan od najboljih napada na EL nivou,daj Zeljku najbolje defanzivce i odbrana ti je macka u dzaku),ne znam koliko je tacno ali cujem da smo u odmaklim pregovorima sa Dorsijem,da pregovaramo i sa Babom Beretom....Sve sami trpaci koji su alergicni na muska znojava tela
Fantaziram,Carlik,Sterling,Babo,Parker,Landale....Najbolji ofanzivni rejting u EL zakucano i najgori defanzivni
@Batice
Bacicu neki svoj sud za svako pojacanje kada klub ozvanici ipak zivimo u banani nazalost pa strah u meni izmice kontroli..