KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Po odredjenim krugovima priča se o Vejnu Seldenu, momku koji nam je i na samom početku prelaznog roka bio želja, ali je za 3.5m po sezoni bio praktično završen njegov odlazak u Kinu, medjutim to se izjalovilo.Ima li neko još sličnu info i neko svoje mišljenje o ovome, pod preduslovom da je istina naravno.
Re: KK Partizan - transferi
Pa ne verujem da bi bas spustio cenu sa 3.5M na nekih, verovatno, max 700k
- Tajler Darden
Ljudi, dajte malo realnosti. Pa neće niko da spusti cenu pet puta.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jeste, dajte realnosti a pričamo o beku od 700k. 
Ma ja sam lupio 700k.
Jos gore ako imamo 400k, a jurimo lika kojem je nudjeno, 3.5M.
Samo sam hteo da kazem da je nerealno
Jos gore ako imamo 400k, a jurimo lika kojem je nudjeno, 3.5M.
Samo sam hteo da kazem da je nerealno
Znaci nista od njega 
Nije njemu tolika plata koliko su kinezi preterali sa ciframa što je za njih uobičajeno, primera radi Selden je poslednje godine u NBA zaradjivao 700k, sezonu pre 850k, to što su kinezi preterali pa uvideli da su se zajebali je drugo, evo počinje sezona uskoro a on bez kluba, možda ja umišljam ali Lončar je trenutno u Bostonu a Selden je takodje iz Bostona, šta znam
On bi bio odlican posao, mislim da bi pokidao u Evropi samo me cudi da ga ne ulovi neki Evroligas
Edit : Do kada traje prelazni rok u Kini?
Edit : Do kada traje prelazni rok u Kini?
Selden nije suter koji zadovoljava moje kriterijume 
Kilpatrick je bolji napadac.
Pa nije bas toliko izdominirao u Panatenikosu, a prije nego sto je dosao u Pao je bio 6 mjeseci bez kluba, a vidim nijedan Evroligas ni ne pokusava da ga dovede...Seldena stvarno nisam gledao bez sad na klipovima na jutjub a Klipatrika to malo u Evroligi..
Nije ni Kil klasican suter,ne zadovoljava ni on kriterijume po tom pitanju ali ima sve ostalo
E jbg odavno nama nije sudjeno da imamo sutera, kako je krenulo jedini suter ce biti Pejdz
Osim ako ne dodje Gaudlok mada vidim da se to utisalo maksimalno pa pretpostavljam da je otpao cak je prestao da lajkuje komentare ovim nasim mucenicima koji ga na svaku objavu zovu kod nas
Meni ovaj Seldin djeluje da bi se snasao u Evropi i to dobro, ne znam samo kakav je defanzivno ali ima 3 cm vise od Klipatrika tako da bi tu dobili na visini, od njih trojice bih najradije Gaudloka jer je skoro cijelu karijeru gradio u evropi... Ili kad se toliko Ostoja kurci sa vrhunskim bekom neka ukrade Dilejnija