KK Partizan
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan
Irr, ajde dešifruj ovo oko Washingtona, ko će ovo pohvatati?
Ostaje li on na kraju kod nas, zna li se?
Ostaje li on na kraju kod nas, zna li se?
- Tajler Darden
Trenutno je poznato da sutra igramo bez Vašingtona. Ne znam šta da kažem.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Potpuno luda priča....
Imao je nekoliko ugovora na 10 dana sa Knicksima, što mu je otvorilo ovu opciju iz snova. Sada dobija ugovor na 3 godine, od kojih mu je prva garantovana. Šarlotu naravno nije potreban, oni služe kao kontejner i tu odmah sledi pedala, gde ce opet biti slobodan igrač, ali sa osetnim povecanjem iznosa na računu u banci
E sad, Želimir je popizdeo, što je donekle i razumljivo, videcemo kako ce se stvari dalje odvijati. Kako god, ukoliko nekim čudom ostane u NBA, nama sleduje milionsko obeštecenje
non mollare mai
- Irriducibili
Opet smo nadskakani, opet su nam trcali u ledja, trojka od table, trojka u zadnjoj sekundi, 56 poena za poluvreme, izgubljene lopte, neizvodjenje auta....
Bilo je prisutno uverenje da imamo atletski mocan tim, a onda dodje ova utakmica i sve izgleda drugačije. Previše smo lagani, nedostaje nam mesa i cm. Izraubovali smo dva centra do maksimuma i opet nije bilo dovoljno. Jer oni pored dve gorile u reketu, imaju Monekea i Sedekerskisa, koji su drastično jači od svih naših preostalih igrača
Dakle, pored nade da ce nestati stvari koje nas izludjuju godinama, bukvalno je obaveza dovesti četvorku. E sad, sve je na Želimiru
Bilo je prisutno uverenje da imamo atletski mocan tim, a onda dodje ova utakmica i sve izgleda drugačije. Previše smo lagani, nedostaje nam mesa i cm. Izraubovali smo dva centra do maksimuma i opet nije bilo dovoljno. Jer oni pored dve gorile u reketu, imaju Monekea i Sedekerskisa, koji su drastično jači od svih naših preostalih igrača
Dakle, pored nade da ce nestati stvari koje nas izludjuju godinama, bukvalno je obaveza dovesti četvorku. E sad, sve je na Želimiru
non mollare mai
- Batica ubica
Odbrana u prvom poluvremenu vrhunska. u drugom slaba. Pozitivno mi je što smo pokazali kakvu odbranu možemo da igramo, a pogotovo kako će to izgledati pred punom Arenom.
Napadački to je bilo jako dobro, 82 poena na gostovanju u EL nije malo uopšte. 11/24 za 3, 32/64 iz igre. Partije Dejvisa i Tajrika su bile vrhunske. Dejvis i sa niskog posta i za 3. Tajrik odličan iz pika, nekoliko zakucavanja, čak je imao i neke poene sa niskog posta, ispogađao bacanja. I jedan i drugi su vukli dosta minuta a sačuvali su se faulova što je dosta pozitivno.
E sad, u situaciji kada je jedina četvorka u timu Pokuševski 00:00... I to je igrač sa nekim NBA pedigreom, relativno visok pik, neko sa 150+ utakmica u NBA... A kao što sam pisao na staroj temi, on do sada nije igrao ozbiljnu košarku. I tu nastaje problem, ako se Majk ne pretvori u Ledeja doćićemo u situaciju da arčimo Dejvisa ili Tajrika na 4.
Karliku će trebati vreme da se privikne na čvrstinu. Kao što je Čele najavio ostvario je odličnu konekciju sa Tajrikom, vidi se da čovek ima prelged igre i pas samo što će trebati par utakmica da se privikne na ovaj nivo čvrstine. Lundberg je odigrao dosta dobro, i poenterski i sekundarna kreacija su bili jako dobri. Za ovih nekoliko utakmica rekao bih da je solidan defanzivac. Ne znam kako je Želimir zamislio rotaciju sa Lundbergom, Vanjom i Vašingtonom, kakva bi tu bila raspodela minuta.
Sviđa mi se kako Braun igra odbranu, u stavu je svaki posed. Napad je slabije išao ali mi deluje da će biti pouzdan tokom sezone. Podseća malo na Karmela po pokretima, driblingu.
Nilikina neupotrebljiv. Ne znam zašto ga nismo stavili na Hauvarda. Mislim da mu ne odgovara kad igra u paru sa Karlikom, guši ga.
Nakić, Lakić, Koprivica kao što sam i pretpostavio biće igrači za ABA. Za sad je u toj grupi i Pokuševski, videćemo da li će napredovati do tog nivoa da bude deo rotacije u situaciji kada je jedina četvorka. Što se tiče nove četvorke koja je očigledno potrebna... Kakav bi onda bio smisao dovođenja Pokuševskog i kakva bi bila njegova uloga u tom slučaju.
Napadački to je bilo jako dobro, 82 poena na gostovanju u EL nije malo uopšte. 11/24 za 3, 32/64 iz igre. Partije Dejvisa i Tajrika su bile vrhunske. Dejvis i sa niskog posta i za 3. Tajrik odličan iz pika, nekoliko zakucavanja, čak je imao i neke poene sa niskog posta, ispogađao bacanja. I jedan i drugi su vukli dosta minuta a sačuvali su se faulova što je dosta pozitivno.
E sad, u situaciji kada je jedina četvorka u timu Pokuševski 00:00... I to je igrač sa nekim NBA pedigreom, relativno visok pik, neko sa 150+ utakmica u NBA... A kao što sam pisao na staroj temi, on do sada nije igrao ozbiljnu košarku. I tu nastaje problem, ako se Majk ne pretvori u Ledeja doćićemo u situaciju da arčimo Dejvisa ili Tajrika na 4.
Karliku će trebati vreme da se privikne na čvrstinu. Kao što je Čele najavio ostvario je odličnu konekciju sa Tajrikom, vidi se da čovek ima prelged igre i pas samo što će trebati par utakmica da se privikne na ovaj nivo čvrstine. Lundberg je odigrao dosta dobro, i poenterski i sekundarna kreacija su bili jako dobri. Za ovih nekoliko utakmica rekao bih da je solidan defanzivac. Ne znam kako je Želimir zamislio rotaciju sa Lundbergom, Vanjom i Vašingtonom, kakva bi tu bila raspodela minuta.
Sviđa mi se kako Braun igra odbranu, u stavu je svaki posed. Napad je slabije išao ali mi deluje da će biti pouzdan tokom sezone. Podseća malo na Karmela po pokretima, driblingu.
Nilikina neupotrebljiv. Ne znam zašto ga nismo stavili na Hauvarda. Mislim da mu ne odgovara kad igra u paru sa Karlikom, guši ga.
Nakić, Lakić, Koprivica kao što sam i pretpostavio biće igrači za ABA. Za sad je u toj grupi i Pokuševski, videćemo da li će napredovati do tog nivoa da bude deo rotacije u situaciji kada je jedina četvorka. Što se tiče nove četvorke koja je očigledno potrebna... Kakav bi onda bio smisao dovođenja Pokuševskog i kakva bi bila njegova uloga u tom slučaju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Pokuševski mora da krvavo radi, videcemo šta ce od toga biti. Problem je što on trenutno nema poziciju, to svakako nije ni četvorka. Pa Moneke bi radio sve što radi, lagano pritom noseci Pokua na ledjima
non mollare mai
Bojim se da smo malo pogrešili sa Pokuševskim u odnosu šta imamo već u ekipi. Umesto Majka da je tu, to bi odlično bilo, a ovako ne znam gde da uguramo četvorku, a od Pokua ništa veliko trenutno ne možemo dobiti..
- Batica ubica
Da se Hudini i ja jednom 100% složimo
Doveli smo dve četvorke od kojih nijedna nije starter. Kao što sam i ranije pisao dovođenje još jedne četvorke bi verovatno ugasilo Pokuševskog. Nezgodna situacija.
- Tajler Darden
Nova sezona, glavni akter je isti.
Kratki smo za tri igrača otprilike. Jedan povređen, drugi ne znamo je li otišao i treći nije ni došao.
Igra se trener eksperimenata kao da smo zečevi. Igranje bez pleja sada je zamenjeno igranjem bez krilnog centra.
Kratki smo za tri igrača otprilike. Jedan povređen, drugi ne znamo je li otišao i treći nije ni došao.
Igra se trener eksperimenata kao da smo zečevi. Igranje bez pleja sada je zamenjeno igranjem bez krilnog centra.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Vašington je igrao za Šarlot u prijateljskoj utakmici, za 8' dao je 7 poena uz 1/1 za 3 i 2/5 za 2. Mislim da nikad nisam video ovakvu situaciju, da čovek krene sezonu u jednoj ekipi, odigra 2 utakmice i onda ode u NBA i igra prijateljsku utakmicu.
@Irr
Šta se dešava po ovom pitanju, nazire li se nešto?
@Irr
Šta se dešava po ovom pitanju, nazire li se nešto?
- Irriducibili
À šta bi se naziralo osim povratka, on Šarlotu nije potreban, a ni naši nisu skloni nenadanu lovu od obeštecenja, preusmere u boljeg igrača
non mollare mai
Nema veze, svakako ce domacinsko poslovanje doci na naplatu u maju.
Čuvamo pare za šta konkretno? Sačuvali na razlici plata Pokuševskog i prve četvorke koja je verujem planirana, pa onda još obeštećenje ovde..
- Batica ubica
Vašington vejvovan od strane Šarlota, ako ga niko ne pokupi u naredna 2 dana vraća se kod nas.
- Irriducibili
Novi igrači, stara priča....
Minuti dekoncentracije kada rival pravi ogromnu seriju, te odsustvo kontrole skoka, lupaju nam se po ko zna koji put o glavu
I rupa u sastavu je tu, samo smo odsustvo pleja zamenili odsustvom prave četvorke
Epilog ce, bojim se, biti takodje isti
Minuti dekoncentracije kada rival pravi ogromnu seriju, te odsustvo kontrole skoka, lupaju nam se po ko zna koji put o glavu
I rupa u sastavu je tu, samo smo odsustvo pleja zamenili odsustvom prave četvorke
Epilog ce, bojim se, biti takodje isti
non mollare mai