KK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan
Imali su srece beogradski kriminalci na baterije sto sa njima nije bio T. Jones,umesto lakih telesnih bile bi teske telesneBatica ubica wrote: ↑Tue May 06, 2025. 10:51 amMožda u košarci nisu najbolji ali zato biju za sve pare![]()
![]()
Carlik psiho,flajku poteze a inace Sterling je opasan fajter,imao je i po americi u vise navrata raznih incidenata,moze se naci na internetu...Uglavnom upoznat je sa bokserskim vestinama sto se i vidi na snimku kako je onog celavog uspavao iz garda a zatim izbegao bokserskom kretnjom masakr...Bukvalno mu je tip sa flasom zamahnuo ispred nosa...Sreca+znacnje,mogao ga je osakatiti za ceo zivot..
Sve u svemu jako losa reklama za leto koje je pred nama...
- Batica ubica
Tajrik bi ih sastavio sa crnom zemljom

Ovi momci su se namerili na pogrešne ljude, sve sportisti spremni ko zveri, još su svi sem Karlika 190+ cm, nisu baš tipovi sa kojima želiš da se kačiš. Još ako neko ima pozadinu borilačkih veština nije baš najsrećnija kombinacija.
@Irr
Jel imaš informaciju da li je napad instruisan iz Železnika ili je slučajnost?
Ovi momci su se namerili na pogrešne ljude, sve sportisti spremni ko zveri, još su svi sem Karlika 190+ cm, nisu baš tipovi sa kojima želiš da se kačiš. Još ako neko ima pozadinu borilačkih veština nije baš najsrećnija kombinacija.
@Irr
Jel imaš informaciju da li je napad instruisan iz Železnika ili je slučajnost?
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Nije instruisano, potpuno prirodna stvar za 4 ujutru, posle ko zna koliko alkohola, da se zadržim samo na njemu
Pravo je pitanje, šta ce naši košarkaši, profesionalni sportisti, u to doba na tom mestu?
Pravo je pitanje, šta ce naši košarkaši, profesionalni sportisti, u to doba na tom mestu?
non mollare mai
- Batica ubica
Nadam se da je samo alkohol bio u pitanju. Potpuno se slažem sa drugom rečenicom, pogotovo što plej of kreće za nekoliko dana.Irriducibili wrote: ↑Wed May 07, 2025. 2:24 amNije instruisano, potpuno prirodna stvar za 4 ujutru, posle ko zna koliko alkohola, da se zadržim samo na njemu
Samo zato sto su profesionalni kosarkasi skrenucemo sa sustine problema a to je da nam je drustvo u teskom kurcu...Koliki maloumnik moras biti da vredjas nekog zbog boje koze,vredjas nekog zbog necega sto nije birao,taj koji vredja ima IQ kisne gliste jer je i on mogao imati crnu kozu..
Niko ne bi postavio pitanje sta IT strucnjak,bankar,arhitekta,bodibilder radi u 4 ujutru u klubu?...Pa provodi se kao i svi drugi ljudi i kosarkasi razmisljaju aha veceras imamo posao,utakmicu sa Megom,sutra nam je slobodan dan,ajmo posle tekme do grada...Sta je tu strasno?
Da smo zavrsili na f4 niko ne bi postavljao slicna pitanja,rezultat kroji sve...Niko nije postaljvao pitanja zasto Bo Mekeleb visi po splavovima ...
Strasno je ako je tacno da su bili u izlasku pred utakmicu sa Efesom...Sustina je u tajmingu a ne u zabrani...
Niko ne bi postavio pitanje sta IT strucnjak,bankar,arhitekta,bodibilder radi u 4 ujutru u klubu?...Pa provodi se kao i svi drugi ljudi i kosarkasi razmisljaju aha veceras imamo posao,utakmicu sa Megom,sutra nam je slobodan dan,ajmo posle tekme do grada...Sta je tu strasno?
Da smo zavrsili na f4 niko ne bi postavljao slicna pitanja,rezultat kroji sve...Niko nije postaljvao pitanja zasto Bo Mekeleb visi po splavovima ...
Strasno je ako je tacno da su bili u izlasku pred utakmicu sa Efesom...Sustina je u tajmingu a ne u zabrani...
- Batica ubica
Tamo gde su ljudi pijani, nadrogirani ili i jedno i drugo obično nastaju ovakve situacije. Lično nikad nisam izlazio niti izlazim na takva mesta, čak sam mišljenja da ih treba zaobilaziti u širokom luku jer tamo nema ništa dobro i korisno za čoveka, sem kratkotrajnog zadovoljstva koje posle pređe u problem. E sad, razlika između naših igrača i ostalih običnih ljudi je što posao naših igrača u mnogome zavisi od njihovih fizičkih performansi za koje izlazak u klub do 4-5 ujutru nije baš dobar. Alkohol vrlo negativno utiče na oporavak (imali su utakmicu samo par sati pre), nespavanje tokom cele noći znamo verovatno svi šta uradi čoveku i koliko uspori oporavak tela, čovek ne može da podođe narednih dana. Pogotovo ako je uz nespavanje cele noći uključen i alkohol a možda i još neka jača psihoaktivna susptanca (nadam se da nije), onda pretpostavljam da treba i par dana za povratak u normalu koja je u slučaju profesionalnog sportiste mnogo zahtevnija od običnog čoveka.
Nadam se da nisu krenuli putem Smailagića jer to to danas široko rasprostranjeno i dostupno a mislim da nema potrebe pričati koliko je štetno, pogotovo za profesionalnog sportistu.
Ovo sve naravno ne opravdava pavijane koji su ih vređali i provocirali, za to nema opravdanja. Ali tako biva kad ljudi presisaju pa dobiju lažnu hrabrost, pogotovo ako su se i ušmrkali usput onda bi udarili i na prajm Tajsona. Iz toga razloga treba izbegavati mesta gde su takvi ljudi, ne treba da ideš mečki na rupu. A svaka diskoteka, splav, klub su takvi.
Nadam se da nisu krenuli putem Smailagića jer to to danas široko rasprostranjeno i dostupno a mislim da nema potrebe pričati koliko je štetno, pogotovo za profesionalnog sportistu.
Ovo sve naravno ne opravdava pavijane koji su ih vređali i provocirali, za to nema opravdanja. Ali tako biva kad ljudi presisaju pa dobiju lažnu hrabrost, pogotovo ako su se i ušmrkali usput onda bi udarili i na prajm Tajsona. Iz toga razloga treba izbegavati mesta gde su takvi ljudi, ne treba da ideš mečki na rupu. A svaka diskoteka, splav, klub su takvi.
Poznavajući Željkov karakter i principe mislim da će Carlik biti sklonjen iz tima. Naneli je odstranjen za 10× manji incident. Srećno nam u potrazi za novim plejmejkerom.
- Batica ubica
Ne verujem. Skontao je i Želimir kakvo je sranje napravio sa Nanelijem, a Karlik nam je pola ekipe bukvalno. Neće pucati sebi u noge dva puta.
Sve zavisi kako se gleda na zivot,zagovornik sam teze da je najgore ziveti u strahu i da se ne treba odricati nicega sto volis zbog cinjenice da postoji neka potencijalna opasnost..Ako volis muziku koja se pusta u klubovima,ides...jer svuda ima budala i moze ti se zivot zakuvati i kad najmanje ocekujes..Zivis po pravilima pa ti nadstresnica oduzme zivot..A i kada umres svi ce,osim porodice,zaboraviti na tebe jako brzo i nastaviti sa svojim svakodnevnicama..Batica ubica wrote: ↑Wed May 07, 2025. 4:15 pmTamo gde su ljudi pijani, nadrogirani ili i jedno i drugo obično nastaju ovakve situacije. Lično nikad nisam izlazio niti izlazim na takva mesta, čak sam mišljenja da ih treba zaobilaziti u širokom luku jer tamo nema ništa dobro i korisno za čoveka, sem kratkotrajnog zadovoljstva koje posle pređe u problem. E sad, razlika između naših igrača i ostalih običnih ljudi je što posao naših igrača u mnogome zavisi od njihovih fizičkih performansi za koje izlazak u klub do 4-5 ujutru nije baš dobar. Alkohol vrlo negativno utiče na oporavak (imali su utakmicu samo par sati pre), nespavanje tokom cele noći znamo verovatno svi šta uradi čoveku i koliko uspori oporavak tela, čovek ne može da podođe narednih dana. Pogotovo ako je uz nespavanje cele noći uključen i alkohol a možda i još neka jača psihoaktivna susptanca (nadam se da nije), onda pretpostavljam da treba i par dana za povratak u normalu koja je u slučaju profesionalnog sportiste mnogo zahtevnija od običnog čoveka.
Suma sumarum,radi ono sto volis..Sloboda nema cenu...
Vezano za utakmice,posle Mege,naredna nam je za nedelju dana,dosao bi sebi taman da zavrsi na ispiranju
Zemlja bi bila mnogo lepse mesto kada bi se ovakve situacije zavrsavale kako se ova zavrsila,nazalost to cesto nije slucaj...Kurcis se,glumis mangupa,zavrsis sa 50 savova na glavi...U svakom gradu u Srbiji postoji par tipova koji se izivljavaju na nejaci a na slobodi su jer su pri sns-u...E onda kad takav tip koji glumi serifa po gradu naidje na nekog ludog tipa koji nema limit,citamo o ubistvima a masa se cudi...Da sigurno je sisao sa beckog dvora,ugledan gradjanin..
Klub treba da stane iza igraca(kao sto i jeste) kao i cela sportska javnost a ne kao smrda Kalinic koji osudjuje a videli bismo njega kako bi se osecao da su ga neki ludi turci napali u sred Istanbula..To sto bi on spustio glavu i pobegao ne znaci da je to ispravno niti svi ljudi mogu tako,nekom je ispod ponosa,izjedalo bi ga to ko zna koliko dugo...Neko ne da na svoju slobodu,spreman je da se pobije na keca,nekom je pun kurac batahotosi i kriminalaca na baterije pa mu to bude okidac da se nekome usere u zivot,neko je spreman da ode toliko daleko da potegne bilo sta sto mu je pri ruci...Razliciti smo.
Carlik mu izbio rasizam iz glave.
Nisam bas siguran s obzirom da je Naneli pravio sranja unutar samo kosarke,ovde su ljudi napadnuti u gradu,prirodno je da se branis..
Druga stvar je sto mozda Carlik odluci da promeni sredinu zbog licne bezbednosti jer nikad ne znas ko je onaj preko puta,mozda se ne miri tako lako sa situacijom i odluci da ga vija po gradu...
Najbolje po njega bi bilo da ga lik tuzi i da mu isplati odredjenu kolicinu novca jer ako se to ne desi pali se alarm,zna se sta je plan i sta moze da usledi...
- Tajler Darden
Od Željka sve ovo polazi.
Četiri godine nediscipline.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Tuča izgleda pokrenula Voša i Lundberga.
Iznenađujuće laka pobeda juče. Očekujem dosta teži posao u drugoj utakmici.
Iznenađujuće laka pobeda juče. Očekujem dosta teži posao u drugoj utakmici.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Daj da se tuku malo češće ako će ovako igrati 
Loš početak defanzivno što se posle stabilizovalo, kulminacija je bila gde onaj maši bacanje posle tajm auta i sam hvata svoj skok dok se naši nisu ni vratili. Ipak, pristup je bio mnogo ozbiljniji u nastavku, mnogo bolji fokus i ubedljiva pobeda. Šutirali smo odlično, sa samo 7 izgubljenih.
Vašington je zaličio na onog iz prvog dela sezone. Drago mi je da je dobio slobodu, da nije bio klupiran posle 2'-3'. Znamo svi da je divljak najbolje se videlo kad je krenuo da podiže sve živo pri kraju ali on je takav igrač, daš mu 3 šuta ako ga ne ide nek odmori pa ga posle opet isprobaš. A ne ono, uđe šutne jednom izađe posle 2' i klupa do kraja. Pisao sam više puta vrlo dobar defanzivac 1v1, dobro čita igru. Isto kao i Karlik ne rotira telo i ne otvara ugao kad igrač krene da probija zatvorenu stranu nego ga tera da igra kroz njega, skraćuje mu ugao kao ona odbrana protiv Jaga na kraju utakmice u 2. EL derbiju. Ako neko ne razume šta mislim najbolji primer je 5. utakmica Indijana-Milvoki i zadnji napad kad je Haliburton dao koš za pobedu preko Janisa, Janis ga je usmerio levo ali je Haliburton probio u desnu stranu gde mu je Janis rotiranjem tela otvorio ugao za prodor.
Dočekasmo i da Ife odigra nešto konačno, još od Monaka tamo mislim da nije odigrao dobru utakmicu a tome ima 3 meseca. Šut je ulazio a takođe nije mnogo hoblovao, odbrana je bila dobra.
Karlik odličan čak nije morao puno ni da vuče, odigrao tek 17'. Utakmica je bila takva da Braun nije mora puno da povuče.
Pokuševski najbolji igrač utakmice. Radio je sve na terenu, baš raznovrsna partija. Odbrana, rampe, kreiranje, šut, skokovi, trčanje. Sam je sebi nacrtao kako treba da igra, sve više se profiliše kao glu gaj profil igrača.
Isto kao i Tajler očekujem dosta težu 2. utakmicu, očekujem da mi uđemo vrlo opušteno pa da posle jurimo. S druge strane sad imaju vremena za trening i oporavak tako da to ne bi smelo da se dešava, pogotovo posle ove tuče.
Loš početak defanzivno što se posle stabilizovalo, kulminacija je bila gde onaj maši bacanje posle tajm auta i sam hvata svoj skok dok se naši nisu ni vratili. Ipak, pristup je bio mnogo ozbiljniji u nastavku, mnogo bolji fokus i ubedljiva pobeda. Šutirali smo odlično, sa samo 7 izgubljenih.
Vašington je zaličio na onog iz prvog dela sezone. Drago mi je da je dobio slobodu, da nije bio klupiran posle 2'-3'. Znamo svi da je divljak najbolje se videlo kad je krenuo da podiže sve živo pri kraju ali on je takav igrač, daš mu 3 šuta ako ga ne ide nek odmori pa ga posle opet isprobaš. A ne ono, uđe šutne jednom izađe posle 2' i klupa do kraja. Pisao sam više puta vrlo dobar defanzivac 1v1, dobro čita igru. Isto kao i Karlik ne rotira telo i ne otvara ugao kad igrač krene da probija zatvorenu stranu nego ga tera da igra kroz njega, skraćuje mu ugao kao ona odbrana protiv Jaga na kraju utakmice u 2. EL derbiju. Ako neko ne razume šta mislim najbolji primer je 5. utakmica Indijana-Milvoki i zadnji napad kad je Haliburton dao koš za pobedu preko Janisa, Janis ga je usmerio levo ali je Haliburton probio u desnu stranu gde mu je Janis rotiranjem tela otvorio ugao za prodor.
Dočekasmo i da Ife odigra nešto konačno, još od Monaka tamo mislim da nije odigrao dobru utakmicu a tome ima 3 meseca. Šut je ulazio a takođe nije mnogo hoblovao, odbrana je bila dobra.
Karlik odličan čak nije morao puno ni da vuče, odigrao tek 17'. Utakmica je bila takva da Braun nije mora puno da povuče.
Pokuševski najbolji igrač utakmice. Radio je sve na terenu, baš raznovrsna partija. Odbrana, rampe, kreiranje, šut, skokovi, trčanje. Sam je sebi nacrtao kako treba da igra, sve više se profiliše kao glu gaj profil igrača.
Isto kao i Tajler očekujem dosta težu 2. utakmicu, očekujem da mi uđemo vrlo opušteno pa da posle jurimo. S druge strane sad imaju vremena za trening i oporavak tako da to ne bi smelo da se dešava, pogotovo posle ove tuče.
- Batica ubica
Utakmica je bila tačno onakva kakvu smo najavili i očekivali. Loše je to što navijačl koji gledaju sa strane tačno znaju šta će biti.
Svaka čast Spartaku na zalaganju i stavu, vidi se da su organizovana i dobro vođena ekipa i ne želim ništa da im oduzmem ali ovo nije smela da bude neizvesna utakmica a bila je.
Karlik kao i maltene cele sezone odlična utakmica. Dejvis je odigrao dosta dobro pogotovo u završnici. Marinković se pojavio u 2. poluvremenu pogodio je neke šuteve.
Tajrik nije normalan, kakva energija se nakupila u njemu dok nije igrao
Ne daj Bože da igramo samo jednu utakmicu sedmično on bi svaku bio isključen jer ima veliki višak energije, ne može da kanališe.
Pokuševski malo poena ali opet ol araund partija, profiliše se sve više kao glu gaj.
Ife po starom, ispodprosečna partija. Vašington isečen faulovima, ponovo na kašičici.
Sad čekamo majstoricu Dubai-CedOli, verujem da će Dubai dobiti ali me to i plaši jer mi miriše da mi tamo na gostovanje nećemo dobiti.
Svaka čast Spartaku na zalaganju i stavu, vidi se da su organizovana i dobro vođena ekipa i ne želim ništa da im oduzmem ali ovo nije smela da bude neizvesna utakmica a bila je.
Karlik kao i maltene cele sezone odlična utakmica. Dejvis je odigrao dosta dobro pogotovo u završnici. Marinković se pojavio u 2. poluvremenu pogodio je neke šuteve.
Tajrik nije normalan, kakva energija se nakupila u njemu dok nije igrao
Pokuševski malo poena ali opet ol araund partija, profiliše se sve više kao glu gaj.
Ife po starom, ispodprosečna partija. Vašington isečen faulovima, ponovo na kašičici.
Sad čekamo majstoricu Dubai-CedOli, verujem da će Dubai dobiti ali me to i plaši jer mi miriše da mi tamo na gostovanje nećemo dobiti.
Sportando prenosi da zelimo Cordiniera i Kalatesa..
Cordinier mi je uz Granta najbolji defanzivac na lopti u EL bez konkurencije....Plus je dobar i ballhandler i daje sekundarnu kreaciju,tako da bi u tom slucaju sa njim na 3 Zeljko mogao da ima ono sto voli,da sva 3 spoljna igraca mogu da zavrte PnR....Obe ruke za brata,to bi bio pravi francuz,ne bi se postidela francuska zaostavstina u KKP:)
Kalates je,znamo svi,takodje elitan defanzivac kako 1vs1 tako i na preuzimanjima....I dobar asistent iz PnR igre ali i teski kamenac...Medjutim iako ne volim spoljne igrace koji imaju uzasan sut to ne mora po difoltu biti lose ako ga okruzis kompatabilnim saigracima plus Zeljko ga jako dobro poznaje,zna sta dobija a sta gubi i sta mu treba uz njega...Neophodna je pre svega cetvorka koja siri i sa koje ne sme da se pomaze,to je must have(npr Alec Piters,al sa njim gubis dosta defanzivno al zato je i kosarka toliko zanimljiv sport jer je uglavnom dosta toga +- al je nephodan takav tip igraca kako bi maksimizirao napadacki ucinak Kalatesa jer na taj nacin bi mogao lepo da vrti PnR sa Jonesom)..Recimo petorka Nick,Vanja,Sterling,Peters,Jones/Davies je fino napravljena za Kalatesa...Moze da vrti PnR gde se sa ostale trojice ne sme pomagati...Ako tu stavis Mikea umesto Pitersa sve pada u vodu...Jednostavno,bice vise pomoci,manje prostora i dobijamo hoblovanje parketa od Kalatesa..
Ako se ovo ispostavi kao istinito deluje da nastavljamo sa planom koji je poceo od proslog leta,fokus je vise na defanzivi....Iako sam proslog leta razmisljao da je to mozda i pravi put razmisljajuci da je Zeljko takav ofanzivni um da ce iz svake ekipe izvuci maksimum u napadu....Medjutim sad me obuzima strah posle ove sezone nakon fijaska sa Ntilikinom,nije ga isprobijao samo Fica Covic jer je u penziji...Nekako smo timski defanzivno u banani i ko god da dodje,sa kakvim god defanzivnim pedigreom to kod nas iz nekih razloga nestaje...A sa druge strane napadacki nemas dovoljno municije,ona sezona kad smo igrali istorijsku seriju sa RMD smo bili bas napadacki potentni na svim pozicijama i to je ono gde Zeljko savrseno funkcionise jer su igraci sposobni da sve njegove ideje realizuju...
Nisam pametan,sukob misljenja imam sa samim sobom:)
Klasican problem zvani overthinking
EDIT: Zaboravio sam da dodam da po mom misljenju Kalates i Carlik ne mogu da igraju zajedno iz razloga sto obojica pruzaju maksimum kada su sa loptom u rukama,od lopte nije to to jer obojica kubure sa sutom za 3 poena...A s obzirom da se Carlik profilisao kao lider ovog tima i tesko je zamisliti da on ima ispod 30min a isto tako da ce se Kalates zadovoljiti sa 10min jasno je da bismo ih gledali zajedno na parketu sto mi se u startu ne svidja..
Takodje treba napomenuti da je prajm iza Kalatesa,kao i u slucaju Ramba...Pruzaju oni i dalje ali jednostavno nije vise to to...Vidljiv je pad i moze biti samo gore,tesko da moze bolje jer krstenica radi svoje.
EL iz sezone u sezonu postaje sve matorija,liga veterana...a kalendar je surov a bice jos suroviji od naredne sezone tako da mozda i ne cudi manjak energije na nekim utakmicama kada sezona odmakne....Jako je malo novih lica..
Cordinier mi je uz Granta najbolji defanzivac na lopti u EL bez konkurencije....Plus je dobar i ballhandler i daje sekundarnu kreaciju,tako da bi u tom slucaju sa njim na 3 Zeljko mogao da ima ono sto voli,da sva 3 spoljna igraca mogu da zavrte PnR....Obe ruke za brata,to bi bio pravi francuz,ne bi se postidela francuska zaostavstina u KKP:)
Kalates je,znamo svi,takodje elitan defanzivac kako 1vs1 tako i na preuzimanjima....I dobar asistent iz PnR igre ali i teski kamenac...Medjutim iako ne volim spoljne igrace koji imaju uzasan sut to ne mora po difoltu biti lose ako ga okruzis kompatabilnim saigracima plus Zeljko ga jako dobro poznaje,zna sta dobija a sta gubi i sta mu treba uz njega...Neophodna je pre svega cetvorka koja siri i sa koje ne sme da se pomaze,to je must have(npr Alec Piters,al sa njim gubis dosta defanzivno al zato je i kosarka toliko zanimljiv sport jer je uglavnom dosta toga +- al je nephodan takav tip igraca kako bi maksimizirao napadacki ucinak Kalatesa jer na taj nacin bi mogao lepo da vrti PnR sa Jonesom)..Recimo petorka Nick,Vanja,Sterling,Peters,Jones/Davies je fino napravljena za Kalatesa...Moze da vrti PnR gde se sa ostale trojice ne sme pomagati...Ako tu stavis Mikea umesto Pitersa sve pada u vodu...Jednostavno,bice vise pomoci,manje prostora i dobijamo hoblovanje parketa od Kalatesa..
Ako se ovo ispostavi kao istinito deluje da nastavljamo sa planom koji je poceo od proslog leta,fokus je vise na defanzivi....Iako sam proslog leta razmisljao da je to mozda i pravi put razmisljajuci da je Zeljko takav ofanzivni um da ce iz svake ekipe izvuci maksimum u napadu....Medjutim sad me obuzima strah posle ove sezone nakon fijaska sa Ntilikinom,nije ga isprobijao samo Fica Covic jer je u penziji...Nekako smo timski defanzivno u banani i ko god da dodje,sa kakvim god defanzivnim pedigreom to kod nas iz nekih razloga nestaje...A sa druge strane napadacki nemas dovoljno municije,ona sezona kad smo igrali istorijsku seriju sa RMD smo bili bas napadacki potentni na svim pozicijama i to je ono gde Zeljko savrseno funkcionise jer su igraci sposobni da sve njegove ideje realizuju...
Nisam pametan,sukob misljenja imam sa samim sobom:)
Klasican problem zvani overthinking
EDIT: Zaboravio sam da dodam da po mom misljenju Kalates i Carlik ne mogu da igraju zajedno iz razloga sto obojica pruzaju maksimum kada su sa loptom u rukama,od lopte nije to to jer obojica kubure sa sutom za 3 poena...A s obzirom da se Carlik profilisao kao lider ovog tima i tesko je zamisliti da on ima ispod 30min a isto tako da ce se Kalates zadovoljiti sa 10min jasno je da bismo ih gledali zajedno na parketu sto mi se u startu ne svidja..
Takodje treba napomenuti da je prajm iza Kalatesa,kao i u slucaju Ramba...Pruzaju oni i dalje ali jednostavno nije vise to to...Vidljiv je pad i moze biti samo gore,tesko da moze bolje jer krstenica radi svoje.
EL iz sezone u sezonu postaje sve matorija,liga veterana...a kalendar je surov a bice jos suroviji od naredne sezone tako da mozda i ne cudi manjak energije na nekim utakmicama kada sezona odmakne....Jako je malo novih lica..