KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Tajler Darden
Re: KK Partizan - transferi
Postoji razlog zašto je Pavlaka čovek koji piše sve oko transfera, ne samo onih koji su vezani za Partizan.
Tako će se i u budućnosti nastaviti.
Naravno da je okej prenositi reči renomiranih novinara, sajtova, ali ne može svako da dođe i napiše tad i tad stiže neko. Neće se ništa svoditi na ličnu raspravu, ali insajderisanja ovog tipa nema. Sve i da neko potpiše do petka, ne znači da je taj ko je pustio buvu u pravu.
Dobar deo ljudi čuo je za forum nakon potpisa Birčevića, a pre toga je Pavlaka pre svih to napisao ovde. Dakle, imamo čoveka od poverenja i druga lažna insajderisanja samo ruše legitimitet onoga što pokušavamo da izgradimo.
Tako će se i u budućnosti nastaviti.
Naravno da je okej prenositi reči renomiranih novinara, sajtova, ali ne može svako da dođe i napiše tad i tad stiže neko. Neće se ništa svoditi na ličnu raspravu, ali insajderisanja ovog tipa nema. Sve i da neko potpiše do petka, ne znači da je taj ko je pustio buvu u pravu.
Dobar deo ljudi čuo je za forum nakon potpisa Birčevića, a pre toga je Pavlaka pre svih to napisao ovde. Dakle, imamo čoveka od poverenja i druga lažna insajderisanja samo ruše legitimitet onoga što pokušavamo da izgradimo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
Kazandžija
Drzim te za rec!
Razgovori Partizana sa Sean Kilpatrick su još uvek živi, nešto se smanjila razlika između zahteva i mogućnosti kluba, saznaje forum Backdoor.rs.
Ishod pregovora sa ovim igračem vrlo upitan, tako da ne bi trebalo postaviti velika očekivanja. Ali nije propalo...
Ishod pregovora sa ovim igračem vrlo upitan, tako da ne bi trebalo postaviti velika očekivanja. Ali nije propalo...
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
Možda se i ne mora čekati petak, za arenu je već omašio
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Pa dobro 2 nedelje pred prvi zvanicni mec niko nije blizu, onda je realnost ta sjeca iz NBA
- Irriducibili
- Irriducibili
Iskreno se nadam da ce ovo vidjeno danas dozvati Trinkijerija pameti. Upuceni ce znati o čemu se radi, a ostali neka se malo strpe
non mollare mai
Šta je bilo danas? Ako nije frka da se napiše
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Nadam se samo da se nije odustalo od pojacanja
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS