KK Partizan
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan
kaze Stein 875.000 dolara i to je odlican posao za rich man's Mega Vizuru mora da se prizna..
- Irriducibili
Ostoja2017 propustio još jednu priliku da ne slaže kao pas, navike trgovca automobilskih leševa nece ga nikada napustiti. 'Ladno je duplirao maksimalno moguce obeštecenje za igrača, kao Čovic posetu prethodnih sezona. Kakav smo mi izlog postali, sve je na rasprodaji
non mollare mai
- Batica ubica
Pa jeste gužva, kako bi ti rasporedio minutažu na poziciji plejmejkera u situaciji kad imaš Kalatesa, Karlika i Pejna? Nema tu dovoljno minuta za sve, niko od njih trojice nije Bošnjaković ili Danilović koji će da se zadovoji sa 4' na utakmici. Karlik i Pejn da bi bili uticajni moraju da igraju jake minute a takođe moraš da ubaciš i Kalatesa 15ak minuta jer se vidi koliko znači ekipi u oba pravca.dacolik wrote: ↑Mon Feb 16, 2026. 4:30 pmCuj guzva na poziciji plejmejkera haha. Payne je iako ga ja estetski ne volim, najkompletniji nas spoljni igrac. Iskreno iznenadio me s nekim dodavanjima koje je vidio..
Njegov ucinak se ne smije posmatrati samo kroz statistiku, ozbiljno je otvarao teren saigracima.
S druge strane ceka se povratak C. Jonesa koji je povrijedjen od sredine oktobra, ko zna koliko ce mu vremena trebati da se povrati na neki optimalan nivo. Sve i da se vrati super, s njim je to neka dosta drugacija, sporija kosarka...
Ovo s Osetkowskim je tek sprdacina, ne smiju sad ni da ga otpuste i dovedu zamjenu da se ne bi zamjerili zalizanom menadzeru.
Evo pogledaj šta se desilo u Zvezdi. Mekintajer, Batler, Jago i Grem i na kraju je Grem otišao jer nije bilo mesta za sve a bio im je najskuplji igrač. I previše i premalo igrača su loše krajnosti, kad je premalo nastaje problem zamora a kad je previše nastaje problem nezadovoljstva ulogom i minutažom.
Bez želje da branim bilo koga pretpostavljam da je Pejn imao izlaznu klauzulu za NBA gde su klubu ruke vezane, na tome insistira maltene svaki NBA igrač koji dolazi u Evropu, bez toga neće da dođu uopšte. Loni Voker je prošle sezone pokupljen iz Žalgirisa i otišao je isto u Filadelfiju. A sećam se da Real nije hteo da ga potpiše upravo zbog NBA izlazne klauzule jer nisu hteli da na pola sezone ostanu bez bitnog igrača a da se ništa ne pitaju. Jednostavno njima je odlazak iz NBA u Evropu korak unazad i njihova jedina želja je da se što pre vrate u NBA, sve ostalo gledaju ko usputne stanice.
Slučaj Hejs-Dejvisa to potvrđuje, otišao je u NBA da igra garbidž tajm u Finiksu za 2 miiona $ po sezoni bruto što je 1.2 miliona $ neto. A ja pretpostavljam da je u Feneru imao veće pare, a takođe da je hteo da ostane u EL letos sigurno bi dobio ovakav ugovor ko što je dobio i sad u Panatinaikosu ako ne i veći jer bi više timova bilo zainteresovano. Njima je cilj NBA što je duže moguće, ostalo ih manje interesuje. I odlučio se za EL tek kad je dobio pedalu i u Milvokiju.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ti se onda nasmij ako ti je do toga.
Vidjece se u narednom periodu koliko je bio znacajan kad nas budu uveseljavali precijenjeni C. Jones i tunnel vision mentol Washinghton.
Batice, ti pricas kao da imamo prajm Kalatesa a ne ovog trenutnog. Bilo bi sasvim dovoljno minuta za sve, organizacija igre ne bi padala a imala bi ekipa dovoljno napadacke nepredvidivosti sa Pejnom i mentolom Washingthonom koji mogu iz driblinga da zatrpaju nekog u ABA plejofu. Tu bi zapravo najkriticnija uloga bila Miltona koji do sad nije pokazao 30% onoga sto je igrao kroz karijeru.
Graham nije otisao zbog prenatrpanosti njihove spoljne linije (koja ima malog Jaga) nego zato sto se raspadao i licio na rekreativca. Covjek evo par godina ne igra ozbiljnu kosarku.
Inace, moram reci svaka cast Calathesu kako igra u ovim godinama. Primjer daje i na terenu i u svlacionici.
Sjajan lik i da je KKP normalna sredina vjerovatno bi vec postojali razgovori da se on produzi na jos godinu ili dvije ako mu se igra.
- Irriducibili
Definitivno ne razumem pominjanje neke gužve na bekovskim pozicijama, da je ostao Payne imali bi ih realno 5 kad i ako se priključi Milton
Koliko ih imaju Oly, Hapoel, Fener, PAO, Makabi itd? Samo Oly je u toku sezone povukao dva NBA pleja, plus od nas Ntilikinu. Ljudi imaju četiri čiste petice, no ne vidim da ih brine kako svima dati minute
Roster je klupski interes, a ne razigravanje igrača, koji imaju garantovane plate, ali ne i minute. Dešavaju se mnoge povrede, ništa se ne sme prepustiti slučaju. A mi cemo i dalje improvizovati, te puštati igrače da igraju na pozicijama koje su im možda čak i drage, ali ne i prirodne
Koliko ih imaju Oly, Hapoel, Fener, PAO, Makabi itd? Samo Oly je u toku sezone povukao dva NBA pleja, plus od nas Ntilikinu. Ljudi imaju četiri čiste petice, no ne vidim da ih brine kako svima dati minute
Roster je klupski interes, a ne razigravanje igrača, koji imaju garantovane plate, ali ne i minute. Dešavaju se mnoge povrede, ništa se ne sme prepustiti slučaju. A mi cemo i dalje improvizovati, te puštati igrače da igraju na pozicijama koje su im možda čak i drage, ali ne i prirodne
non mollare mai
Eno sa njim nismo dozivljavali rezultatske katastrofe,brodolome,istorijske bruke od -40 pa smo najebali jer je otisao klasni igrac bez kojeg ne znamo sta cemo....Ne kazem da je on bio krivac nego da ni potencijalno losi rezultati u buducnosti nece biti nikakav pozitivan argument za Pejna...
Carlik je igracina za njega,i cisto sumnjam da postoji trener u EL koji bi pre uzeo Pejna....Isto vazi i za generala Wosha,cisto igracki...
Pejn je suvi prosek od igraca samo zbog cinjenice da nije u stanju da probije 1 na 1 i samim tim nije u stanju da napravi visak...A on je taj,igrac sa loptom od kojeg se to ocekuje i ako nema to,napad se pati,protok se gusi,napad istice i ekipa se muci...Jedina nasa 2 igraca koja sa lakocom probijaju 1 na 1 i prave visak su upravo ova dvojica koje si ti targetirao
Jednostavan je za skauting....Na hard hedge nikada nece zadrzati dribling,nema u repertoaru razdvajanje igraca niti zaobilazak visokog,gubi driblink automatski po difoltu...Ako zelis da se oslobodi lopte,imas jednostavan put do toga.....Limitiran na prodorima,samo leva strana iako je i ona siromasna ne ide do kraja,baca neke frljoke sa par metara od kosa...Usmeris u desno jer slabiju ruku nema i jedino sto moze jeste step bek sut...
Previse njegove utakmice zavise od suta za 3 a nije profilisani suter koji se krece kroz blokade i sutira vec je igrac na lopti a od takvog se ocekuje mnogo vise ali on nije u stanju jer nema zeljeni kvalitet...
General Wosh je brutalan napadac,jedan od najkompletnijih u EL...Ulazi,levi,desni,poludistance,trice,sve iz driblinga...Sta god pozelis...Full paket...Evo navedi mi igrace na lopti iz EL koji imaju slabiju ruku?dok nabrajas neces preci na drugu ruku...Pa jedan NWG koji je elitni PG nema slabiju ruku,na prodorima u levo ne ide do kraja nego se zaustavlja na metar,2 i baca flouter...
Istina je da cesto ulazi u simultanka mod ali on je jednostavno takav igrac...I ako zelis da izvuces maksimum iz njega,moras mu dati slobodu...Nije pouzdan,konstantan da ti bude vodja tima ali je savrsen za 6. coveka,uvek je dobro imati na klupi tipa koji moze u serijama da zatrpava kos....
Sad protiv Igokee je ispalio 3 otvorene trice u 10sec i ljudi u fazonu sta radis si normalan....Ja kazem da je trebao da uzme svaku od te 3 lopte jer to je on....Ne ide ga,izvadis ga....Sta treba,da ga posaljemo u cosak i da napada cut,Lakicu da damo loptu u ruke da vrt PnR,Brunu da zabranimo short roll i da ga teramo da popuje...Bonga da sutira trice iz driblinga...Mislim ono preteruje se zestoko....Koristis ga kao sto Itudis koristi Bleknija i to je to...Nekad ide,nekad ne ali doprinosice...Ne treba zabranjivati igracu ono u cemu je dobar....Masa svrsava kad nabaca 30+ a kad ga ne ide alooo druze si normalan
Sto se tice povratka Carlika,ne ocekujem od njega neke posebne partije iz razloga sto ovo nije roster za njega...Tako da mi je totalno nejasno sta rade u klubu,slazu roster oko glavnog igraca kako bi ga slagao najveci neprijatelj....Carlika moras okruziti suterima,moras imati visoke strec opcije kako bi njegovi prodori dosli do izrazaja,kako bi reket bio prazan....Imamo 2 centra koja nemaju domet za 3,uz to i trojke u vidu Lakica,Radanova sa cijim sutem se kockas...Jos ova peripetija sa Osetkovskim koji je jako potreban Carliku...Jedino sa Sterlinga ne pomazes,to ce biti patnja za Carlika koji ce morati vise da se oslanja na sut sto nije njegov forte...Tako da ni targetiranje Carlika mi nece piti vodu,neko se lose igra GM-a...
Vezano za dolazak/odlazak Pejna...
Meni je potpuno nejasan njegov potpis u sred sezone u trenutku kada ti je EL sezona propala a imas licencu na 3 godine....Logicniji mi je potez da ako vec imas ta sredstva da ih parkiras u garazu pa narednog leta umesto sto juris igraca na lopti ili centra od 2 milke,juris od 3 milke...Njegov potpis mi je totalno nepotreban trosak....Eto na kraju se ispostavilo da nece ni biti trosak ali to u tom trenutku nismo znali...
Svaka odluka koju napravi KKP je pod znakom pitanja znajuci da prvorodjeni leze i ustaje sa Partizanom u mislima a da je on sef nasem prezidenteu...I tu nema dalje price,ko moze da garantuje da ovaj novac od Pejna nece zavrsiti kod gradjevinskog drugara drcelica...Njima su klubovi sredstvo za licne interese,jebe im se bas za kosarkom...I malo pricaju a puno slusaju...Idealni u ovim bolesnim vremenima..
- Batica ubica
Ima Olimpijakos 4 centra samo što je Fal povređen do kraja sezone, a 3 centra su optimalna za funkcionisanje. Tajrik i Hol su igrači koji su lošiji od Milutinova i prihvataju svoje uloge. E sad ne možeš kao 3 centra da imaš Tavaresa, Lesora i Milutinova na primer već moraš da imaš nekoga ko je zadovoljan manjim minutima i manjom ulogom. Kao što je u Zvezdi Motijunas prihvatio ulogu 3. centra kad se vratio Bolomboj.Irriducibili wrote: ↑Tue Feb 17, 2026. 2:39 amDefinitivno ne razumem pominjanje neke gužve na bekovskim pozicijama, da je ostao Payne imali bi ih realno 5 kad i ako se priključi Milton
Hapoel ima lepo raspoređeno, Micić je prvi plej a Kris Džons drugi plej i oni vuku najviše minuta. Enis i Madar (koji je svakako više 2 nego 1) igraju manje minuta jer nisu taj rang.
U Pantinaikosu je baš gužva spolja jer svi hoće da budu na lopti i svima trebaju veliki minuti. Šorts nije koristan na malim minutažama a takođe tu su i Grent i Slukas sa svojim ulogama i njima trebaju jači minuti. Nećeš Slukasa ili Šortsa ubaciti da igra 5'-7'.
U Feneru De Kolo zna svoju ulogu u ovim godinama i njegova uloga je manja, a Boldvin vuče većinu minuta. Ovaj Eksioglu maltene nije ni igrao EL, kao ni Žagars. Opet to su igrači različitog ranga od Boldvina i De Koloa.
Olimpijakos je doveo Morisa kad je Evans pokidao Ahilovu pa kad se Moris i povredio na duže doveli su Džozefa. I njima će biti gužva ako na 1 budu bili Vokap, Nilikina, Moris i Džozef.
Kod nas bi realno bio problem jer Karliku treba bar 20' a treba i Pejnu, a takođe tu je i Kalates sa svojih 15'-20'. Niko od njih nije igrač koji će da uđe 4'-7' i da bude zadovoljan time. I onda nastaje nezadovoljstvo u ekipi.
Kao u fudbalu kad bi kao golmane imao na primer Donarumu i Kurtou u istoj ekipi, da li bi jedan od njih dvojice bio zadovoljan da bude grejač klupe ovom drugom? Ili kad bi sad u Arsenal došao Ruben Dijaš koji je rang Gabrijela i Salibe, to ne bi moglo da funkcioniše jer niko ne bi bio zadovoljan da bude 3. opcija.
- Tajler Darden
Eh koliko sam godina sa njim vodio rasprave oko Limara, sad ga napada jače nego ja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Fall se vraca posle grčkog kupa, tako da ce ih biti 4. Morris se povredio, Joseph se povredio, Ntilikina odigra svoju mesečnu utakmicu izmedju povreda, ali oni melju i bez njih. A vratice se. Pri čemu njihovi minuti nece Barcokasu biti ni najmanji problem. Ponavljam, nisi placen da brojiš minute, vec da odigraš one koje ti trener da
Što se Hapoela tiče, zaboravio si da je njima Bryant prva violina, a sve ostale redjaj iza njega. Enis nije taj rang, a štenac je dvojka? To je vec silovanje zarad neke poente
Zeleni su (minus TJ) sa tom bekovskom postavom osvojili EL. Tada Grantu i Slukasu nisu smetale uloga i nedostatak lopte i minuta
Što se Fenera tiče, dovoljno je pomenuti da se Wilbekin uveliko oporavio i da nema mesto u timu
Koliko plejeva ima Valensija? Taj broj im ni najmanje ne smeta
Suština je da je nastanak Mege za bogate (by Houdini), još jedna u nizu sramota uprave KKP. Kad je DV nekada imao Ostojinu moc u klubu, gledalo se na jebene minute. Otuda kod nas nisu završili Duško Ivanovic, Mirotic, Kalinic itd. Ali je imao neko pokrice u razvoju mladog igrača, koga ce klub masno prodati i rešiti pitanje nekog narednog budzeta. Šta je danas smisao rasprodaje?
Što se Hapoela tiče, zaboravio si da je njima Bryant prva violina, a sve ostale redjaj iza njega. Enis nije taj rang, a štenac je dvojka? To je vec silovanje zarad neke poente
Zeleni su (minus TJ) sa tom bekovskom postavom osvojili EL. Tada Grantu i Slukasu nisu smetale uloga i nedostatak lopte i minuta
Što se Fenera tiče, dovoljno je pomenuti da se Wilbekin uveliko oporavio i da nema mesto u timu
Suština je da je nastanak Mege za bogate (by Houdini), još jedna u nizu sramota uprave KKP. Kad je DV nekada imao Ostojinu moc u klubu, gledalo se na jebene minute. Otuda kod nas nisu završili Duško Ivanovic, Mirotic, Kalinic itd. Ali je imao neko pokrice u razvoju mladog igrača, koga ce klub masno prodati i rešiti pitanje nekog narednog budzeta. Šta je danas smisao rasprodaje?
non mollare mai
Oly trenutno ima 3 prva centra u rosteru + Fall na kojeg barcokas onanise i koji treba da se vrati i bice starter sigurno…
Hall 6 minuta igra mislim presmesno…A kad su Milutinov i Jones bili out mislim protiv Fenerau Istanbulu lagani double double…
To je losa selekcija u smislu hemije i nezadovoljstva…Plus nijedan nema range…Da sam na mestu papana Barcokasa zadrzao bih Mosesa koji moze da siri a najurio balvana Falla…
Hall 6 minuta igra mislim presmesno…A kad su Milutinov i Jones bili out mislim protiv Fenerau Istanbulu lagani double double…
To je losa selekcija u smislu hemije i nezadovoljstva…Plus nijedan nema range…Da sam na mestu papana Barcokasa zadrzao bih Mosesa koji moze da siri a najurio balvana Falla…
- Batica ubica
U teoriji da, u praksi to baš i nije tako.Irriducibili wrote: ↑Tue Feb 17, 2026. 1:27 pmFall se vraca posle grčkog kupa, tako da ce ih biti 4. Morris se povredio, Joseph se povredio, Ntilikina odigra svoju mesečnu utakmicu izmedju povreda, ali oni melju i bez njih. A vratice se. Pri čemu njihovi minuti nece Barcokasu biti ni najmanji problem. Ponavljam, nisi placen da brojiš minute, vec da odigraš one koje ti trener da
U svakoj ekipi mora da se zna hijerarhija, ko je nosilac a ko je epizodista. Ako igrača koji je kvalitetom nosilac staviš da bude epizodista nastaje problem.
Ako na istoj poziciji imaš 3 igrača sličnog kvaliteta teško je naći minute svakome. A to bi u slučaju Karlik, Pejn i Kalates bilo teško.
Ja baš mislim da će minuti Olimpijakosovih plejmejkera biti problem jer ih je previše. Vokap je starter i ima svoju bitnu ulogu, Nilikina ima svoju ulogu i gde će ova dvojica da se uglave? Dobar primer u Olimpijakosu je pozicija 2 gde su Dorsi i Furnije koji vuku gro minuta i Larencakis koji maltene i ne ulazi u EL jer je igrački slabiji od ove dvojice i prihvatio je svoju ulogu epizodiste. Ali to će prihvatiti Larencakis koji kvalitetom nije nivo Furnijea i Dorsija. Zamisli da su na 2 Dorsi, Furnije i Nan na primer.
Ok Fal se vraća ali kakva će biti njegova uloga kad su uloge već podeljene, 3 centra su se već ustalila u rotaciji? Gde će dobiti minute pored Milutinova, Tajrika i Hola? Ili ako dobije minute pre Tajrika ili Hola na primer, tu nastaje nezadovoljstvo. Svi bi da igraju a nema minuta za sve.
Ilija Brajant nije plejmejker a pričali smo o plejmejkerima. Štenac je više 2 nego 1 što se videlo još prve sezone kod nas. Čak si i sam o tome pisao. Micić i Džons tamo vuku najviše minuta na 1 jer su najkvalitetniji, zna se hijerarhija. Ali da je pored Micića i Džonsa tu na primer Kampaco to bi već bio problem za Itudisa da sve to uklopi.
Jeste Pao je osvojio EL sa tom bekovskom postavom samo što tad nije bilo Šortsa a sad je tu. I onda je mnogo teže rasporediti minute sad kad imaš jednog više kojem treba lopta u rukama i puno minuta da bi bio to što jeste. A to je pored Slukasa i Grenta teško izvodljivo. Slukas, Grent i jedan koji je zadovoljan malom minutažom su ok, ali Slukas, Grent i Šorts su već gužva.
Vilbekin se vratio tek pre 15ak dana jer je od polovine novembra pauzirao zbog oticanja u operisanom kolenu. Zato sad i ne može da uđe u rotaciju, a sigurno nije zadovoljan što ne igra.
Opet ću ponoviti primer cigana. Mekintajer, Batler, Jago i Grem neko je morao da ode. Na kraju je otišao Grem jer nije bilo minuta za sve. Mekintajer i Batler su nosioci a Jago je prihvatio minimalnu ulogu jer je igrač slabijeg kvaliteta. A Grem očigledno nije hteo da prihvati ulogu Jaga, zato je i otišao. I sam Obradović je rekao da nije mogao da ih uklopi.
Nisu problem 3 plejmejkera (ili bilo koje druge pozicije), problem su 3 plejmejkera sličnog kvaliteta. A ne mogu svi da budu nosioci, neko mora da bude i epizodista.
- Irriducibili
Idemo redom
Hijerarhiju odredjuje trener, a potom se potvrdjuje ili menja na samom parketu. Ako si taj, nametnuceš se i treneru i saigračima. Dončicu sa 16 godina nije trener dao kormilo, vec se znanjem i drskošcu nametnuo zvezdama Reala. U suprotnom bi coškario i čekao da mu bace neku koskicu
Kao što je vec napisano, Fall je ljubimac Barcokasa, Milutinov je bio na izlaznim vratima, ostao je u zadnji čas jer se Fall povredio. A nezadovoljstvo pojedinaca Barcokasa apsolutno ne zanima, uspešno je to rešavao i do sada. Spanoulis, Sloukas, Drukara, mogli su samo da se dure i da odu, šef je i dalje tu. Kada je ta imena rešio, rešice bilo koga, uključujuci i našeg majmuna bude li talasao
Bryant nominalno nije plej, ali su lopta i ključevi tima kod njega. Ostali šta i koliko dobiju
TJ uopšte nije ni bio želja Atamana, a ni saigrači nisu oduševljeni njegovim prisustvom. Realno im nije ni potreban, tako da su mrvice sve što ce dobiti. A pošto je masno placen, može biti nezadovoljan u svoja 4 zida, na drugom mestu mu nece proci
Wilbekin igra u turskoj ligi, ali nema mesta u EL. Što ukazuje da su ekstremno dobro popunjeni, a ne da ga štede
Graham nije otišao zbog gužve, vec što je bio potpuno nemocan da se prilagodi čvrstini EL. Njima je zapravo plej kritična pozicija, zato su i vratili otpisanog amazonskog patuljka da krpi. Da imaju još jednog kvalitetnog pleja, bili bi legitimni kandidati za F4
Što se nas tiče, da je ostao Payne, mi ne bi imali tri pleja približnog stila i kvaliteta. Naprotiv, potpuno različiti igrači su u pitanju, koje bi čak povremeno mogao držati zajedno u igri. Ovako ce se improvizovati, Sterling ce se spuštati na bekovsku poziciju, Lakic i Radanov ce imati više minuta, što ce opet dovesti do toga da trpi napad, Bonga ce neminovno morati da krpi trojku, što ce rupu na četvorci pretvoriti u krater. I samo da se pomolimo da nam oba centra ostanu zdrava
Hijerarhiju odredjuje trener, a potom se potvrdjuje ili menja na samom parketu. Ako si taj, nametnuceš se i treneru i saigračima. Dončicu sa 16 godina nije trener dao kormilo, vec se znanjem i drskošcu nametnuo zvezdama Reala. U suprotnom bi coškario i čekao da mu bace neku koskicu
Kao što je vec napisano, Fall je ljubimac Barcokasa, Milutinov je bio na izlaznim vratima, ostao je u zadnji čas jer se Fall povredio. A nezadovoljstvo pojedinaca Barcokasa apsolutno ne zanima, uspešno je to rešavao i do sada. Spanoulis, Sloukas, Drukara, mogli su samo da se dure i da odu, šef je i dalje tu. Kada je ta imena rešio, rešice bilo koga, uključujuci i našeg majmuna bude li talasao
Bryant nominalno nije plej, ali su lopta i ključevi tima kod njega. Ostali šta i koliko dobiju
TJ uopšte nije ni bio želja Atamana, a ni saigrači nisu oduševljeni njegovim prisustvom. Realno im nije ni potreban, tako da su mrvice sve što ce dobiti. A pošto je masno placen, može biti nezadovoljan u svoja 4 zida, na drugom mestu mu nece proci
Wilbekin igra u turskoj ligi, ali nema mesta u EL. Što ukazuje da su ekstremno dobro popunjeni, a ne da ga štede
Graham nije otišao zbog gužve, vec što je bio potpuno nemocan da se prilagodi čvrstini EL. Njima je zapravo plej kritična pozicija, zato su i vratili otpisanog amazonskog patuljka da krpi. Da imaju još jednog kvalitetnog pleja, bili bi legitimni kandidati za F4
Što se nas tiče, da je ostao Payne, mi ne bi imali tri pleja približnog stila i kvaliteta. Naprotiv, potpuno različiti igrači su u pitanju, koje bi čak povremeno mogao držati zajedno u igri. Ovako ce se improvizovati, Sterling ce se spuštati na bekovsku poziciju, Lakic i Radanov ce imati više minuta, što ce opet dovesti do toga da trpi napad, Bonga ce neminovno morati da krpi trojku, što ce rupu na četvorci pretvoriti u krater. I samo da se pomolimo da nam oba centra ostanu zdrava
non mollare mai
- Batica ubica
Naravno da je to bilo samo za utakmicu sa RealomPreokret u slučaju Dilana Osetkovskog! Kako je objavio igračev menadžer Miško Ražnatović, odlukom suda u Madridu odobrena je privremena mera kojom se suspenduje sankcija izrečena Osetkovskom. To znači da će tim iz Humske moći da obustavi potragu za pojačanjem na poziciji "četvorke" pošto će momak iz San Diega će već posle Mozzart Kupa Radivoj Korać moći da se vrati u sastav tima i ponovo bude od pomoći.
Uskoro opširnije..
Namazani su do zla Boga.
- Batica ubica
I ako nekako uspemo da izbacimo Megu večeras ne vidim kako možemo da dobijemo finale. Pre svega zbog umora a onda i zbog sastava, Vašington će morati da ubaci 30 a Braun će morati dosta bolje nego ono što je odigrao sinoć. I moraćemo da se sačuvamo faulova, jer je rotacija tanja od flis papira.
Na kraju me živo zanima koji to stručnjaci godinama sede tamo i kažu baš je super ideja da ekipe igraju 3 dana zaredom. Pa daj bar subotu slobodnu i finale u nedelju, da se ljudi bar malo odmore ko god da igra finale.
A tek ovo sa strancima, KSS oštri patku i pokazuje autoritet. Ne može više od 4 stranca, kobajagi brane se interesi srpske košarke. Alo legende ne jebe vas niko ni 2%, liga vam se raspada ali vi branite interes. Čega? Pusti timove da igraju sa punim sastavima, bar da gledamo košarku. Ono sinoć su bile porađajne muke, mi hoćemo al ne možemo a oni nemaju dovoljno kvaliteta da nas prelome.
Na kraju me živo zanima koji to stručnjaci godinama sede tamo i kažu baš je super ideja da ekipe igraju 3 dana zaredom. Pa daj bar subotu slobodnu i finale u nedelju, da se ljudi bar malo odmore ko god da igra finale.
A tek ovo sa strancima, KSS oštri patku i pokazuje autoritet. Ne može više od 4 stranca, kobajagi brane se interesi srpske košarke. Alo legende ne jebe vas niko ni 2%, liga vam se raspada ali vi branite interes. Čega? Pusti timove da igraju sa punim sastavima, bar da gledamo košarku. Ono sinoć su bile porađajne muke, mi hoćemo al ne možemo a oni nemaju dovoljno kvaliteta da nas prelome.