KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
kad vec Kazandzija spomenu Pejdza, za mene hajlajt njegove igre je trenutak protiv Lokomotive kada u odbrani Gordic ostaje u mismecu sa njihovim visokim i pokusava da ostane telom ispred protivnika, a onda dolece Pejdzara, preuzima i pokazuje Gordicu da ode na njegovog igraca. Naravno, odbranili smo se u tom napadu.
Ove sezone igra vidno sa vise samopouzdanja, a najvecu zahvalnost duguje Trinkijeriju koji mu je nasao savrsenu ulogu. Naravno, uvek moze bolje, pre svega ocekujem konstantniji sut mada je i trenutno to sasvim zadovoljavajuce (44% u EC).
Ipak, moj glas ode Vilu Mozliju jer sam bio, priznajem, jedan od onih skepticnih koji nisu podrzali njegov dolazak. Stranac, a drugi centar, druga liga Italije, nije zvucalo dobro... a odusevljava me svakom utakmicom sve vise. Naravno, i ovde ide velika zahvalnost Trinkijeriju zbog uloge.
Ove sezone igra vidno sa vise samopouzdanja, a najvecu zahvalnost duguje Trinkijeriju koji mu je nasao savrsenu ulogu. Naravno, uvek moze bolje, pre svega ocekujem konstantniji sut mada je i trenutno to sasvim zadovoljavajuce (44% u EC).
Ipak, moj glas ode Vilu Mozliju jer sam bio, priznajem, jedan od onih skepticnih koji nisu podrzali njegov dolazak. Stranac, a drugi centar, druga liga Italije, nije zvucalo dobro... a odusevljava me svakom utakmicom sve vise. Naravno, i ovde ide velika zahvalnost Trinkijeriju zbog uloge.
Bice gusto bice 20 plus
-
Sundjer Bob
Prvi poraz u EC nam donosi 5-1 skor.
Ocajno pripremljen mec. Nasi bekovi su nam danas bili rakrana ekipe. Nemamo centra.
Trinkijerijev poraz.
Startuje sa ocajnim Jankovicem, Watt mu daje 10 poena za 5 minuta, tu je olako uso u ritam.
Gordic van utakmice, bez Voldena i sa ovakvim Gordicem tesko da moze da se dobije solidna ekipa kakva je Venezia.
Startuje sa ocajnim Jankovicem, Watt mu daje 10 poena za 5 minuta, tu je olako uso u ritam.
Gordic van utakmice, bez Voldena i sa ovakvim Gordicem tesko da moze da se dobije solidna ekipa kakva je Venezia.
I da dodam, da li nasi igraci imaju suterske treninge? Mi imamo katastrofalnu realizaciju slobodnih bacanja, katastrofalan sut sa distance (sa krila ne znam da neko u ekipi moze da veze dve otvorene trojke). Ovo danas je pokazalo svima nama da od nas ima puno boljih i slozenijih ekipa u EC.
- White Mamba
Ja ne mogu Gordica zivota mi..
Taj hero ball do koske..stani jbt
Flesbekovi Djetica..
Taj hero ball do koske..stani jbt
Flesbekovi Djetica..
Pa i nema neki izbor spali smo na 3 niska... a vidis da od Parahuskog nema vajde tako da ni na centru nema izbora...
- Misa Baksuz
Apsolutno zaslužena pobjeda Venecije. Ne pamtim kada je neki protivnički trener u ovolikoj mjeri izdominirao i taktički uništio Andreu Trinkijerija kao Walter De Raffaele. Fantastično je pripremio i odvodio meč. Utakmica je prelomljena u 3/4 kada je Vidmar bio na 5 a Watt na 4 a kasnije i Daye. Igrali su p'n'r 4 i 5, napadali Parahuskog a mi preuzimali i primili jeftinih 5 poena. To je pik koji se ni u ludilu nije smio preuzimat. Otraga su igrali zonu 3-2 s prelaskom u 2-3 i potpuno nas natjerali u improvizaciju. Napad na zonu ne postoji. U 3/4 Partizan nije dao niti jedan poen iz igre pa uz 14 promašenih penala drugačije i nije moglo završiti...
P.S. Arena je katastrofalan odabir uprave KKP
P.S. Arena je katastrofalan odabir uprave KKP
Last edited by Misa Baksuz on Tue Nov 05, 2019. 10:03 pm, edited 1 time in total.
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
61% slobodna bacanja u EK.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS