Košarkaški radar
Moderator: Moderator
-
bogotac licno
Re: Košarkaški radar
fala bogu da je napokon negde potpisao da ne smaraju insideri sa dojavo da stize indijanac
Boston vejvovao Maxa Strusa...Dovodi ne pitaj nista....
Posle Anthony Browna i fejla sa Lendejlom nemas pravo da pricas
Pa pazi zavisi kako posmatras...Vecina sve posmatra kroz prizmu rezultata...Npr da nije bilo Duleta za nekoga bi i Bogdan danas bio Aljosa Mitrovic
Brown nije ni dobio sansu a bolji je igrac od Paige-a...
Landale je defanzivna olupina bio i ostao...samo je to bolje sakriveno kod boljeg trenera...
@Čekić
Šta misliš o Tyus Battle-u? Pod pretpostavkom da ganjaju tog 2/3 igrača, mislim da bi nam on bio najbolja opcija, mada i Strus deluje zanimljivo. Ima još par zanimljivih igrača koji su katovani - Rayjon Tucker npr super šut i fizika, Aubrey Dawkins isto dobra prangija, al' ne znam gde bi našli minute za još jednog spolja
Šta misliš o Tyus Battle-u? Pod pretpostavkom da ganjaju tog 2/3 igrača, mislim da bi nam on bio najbolja opcija, mada i Strus deluje zanimljivo. Ima još par zanimljivih igrača koji su katovani - Rayjon Tucker npr super šut i fizika, Aubrey Dawkins isto dobra prangija, al' ne znam gde bi našli minute za još jednog spolja
Kerr Kriisa, Estonac, 18g bice u timu Zalgirisa u petak. Jeste da je dosao u prbim tim zbog povrede ali Kerr mnogo lepo igra.
Zanimljiv igrac ali mislim da nije ono sto nam treba jer mora da radi na sutu..bata mare wrote: ↑Wed Oct 23, 2019. 8:34 pm@Čekić
Generalno nisam za igrace sa koledza ako su cilj trofeji u sezoni...Nije bas lagan taj period adaptacije,neki mnogo iskusniji americki igraci ne budu ni senka u evropi,drugacija se kosarka igra,sve je drugacije...Uglavnom su mnoogo bolji u drugoj sezoni...Zato sam i naglasavao letos da cemo videti po pojacanjima na sta puca KKP...dovodili su se stranci iz evrope sto dosta toga govori
E sad Tyus Battle nije nista sto vec nije vidjeno...Max Strus mi je poseban,spoj ruke i atleticizma mi se bas mnogo svijda i njega ne bih propustio....Ali uzeo ga je Cikago sad na onaj kratki ugovor...
Ko je ovaj Nenad Dimitrijevic iz Huventuda? 
Huventud je odlicna ekipa a Nenad veliki pptencijal. Huventud ga je kos vrbovao dok je bio h Junior Fruktalu cini mi se pre 7god. Inace odbio je reprezentaciju juznih suseda pa je suspendovan.
- Misa Baksuz
Rješio jučer utakmicu ladno sa 2+1 na 4 sekunde do kraja
to die by your side is such a heavenly way to die
Koliko može da košta Dorel Rajt?
Nema ekipu posle prošle sezone u Lokomotivi.
Zna se sa Trinkijerijem iz Bamberga, a i ABA liga mu nije nepoznata
Nema ekipu posle prošle sezone u Lokomotivi.
Zna se sa Trinkijerijem iz Bamberga, a i ABA liga mu nije nepoznata
- Misa Baksuz
On je pozicija 4, nama trebaju 2-3 i centar.
to die by your side is such a heavenly way to die