KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Kazandžija
Re: KK Partizan 2019/20
Jebiga trebali smo ga onda sacekati, ako bi bio zdrav za mesec dana. Ne potpises, ali napravis dogovor, nek trenira sa ekipom koliko moze, kad dobije papir da moze da igra, potpises.
- Misa Baksuz
Bell je dobar igrač,ima jako puno kvaliteta ali Partizanu u ovom momentu treba potpuno drugačiji tip igrača. Bell ima poene u rukama koje mu neko drugi iskreira, nama treba igrač koji sam može da kreira i izmisli poene kad ekipi stane kao što je stalo u Kopru i protiv Venecije. Ali takvog igrača sigurno nećemo dovesti za 16k mjesečno ko što bi nas koštao Bell...
to die by your side is such a heavenly way to die
A mislim da ovom timu baš treba Bell, odnosno odličan šuter, dobar defanzivac, a pri tom da ne igra i ne gnjavi loptu
- Brižni-ponovo napada
Slažem se,kad smo već ovoliko bez tog igrača koji se traži,mogli smo sačekati još mjesec dana,dobar rezultat za sada je tu,mislim da ne bi predstavljao problem.Kazandžija wrote: ↑Thu Nov 07, 2019. 8:45 amJebiga trebali smo ga onda sacekati, ako bi bio zdrav za mesec dana. Ne potpises, ali napravis dogovor, nek trenira sa ekipom koliko moze, kad dobije papir da moze da igra, potpises.
Pusti,pusti da te Mozli
Ovom timu treba ozbiljan napadacki igrac. Neko ko ce svojim minijaturama da donese prevagu. Bel takav igrac nije. On zadnje tri godine samo coskari. Ono sto je igrao u Buducnosti i Darusafaki je smesno. Cedevitu ne uzimam za ozbiljno posto se, dok Rimac nije poslozio kocke, nije ni igrala ozbiljna kosarka. Zadnje tri sezone karakterisu ga uzasni procenti suta i prosecna odbrana. Jos se secam onih bravura nad Covicem i Davidovcem.
Nas su tri kvalitetnija trenera sa osrednjim timovima uneredili kombinovanom odbranom i zonom 2-3. Samo iz razloga sto mi, mimo Gordica koji je na prosecnom nivou, nemamo igraca koji ume i sme da napravi prodor jako do samog kosa ili pogodi neki sut iz sopstvene kreacije (kada kretnja ostatka tima stane). Ponavljam, Bel nije taj igrac. Niti bi doneo kvalitet, a ni rezultat u utakmicama slicnim poput Venecije, Olimpije.
Nas su tri kvalitetnija trenera sa osrednjim timovima uneredili kombinovanom odbranom i zonom 2-3. Samo iz razloga sto mi, mimo Gordica koji je na prosecnom nivou, nemamo igraca koji ume i sme da napravi prodor jako do samog kosa ili pogodi neki sut iz sopstvene kreacije (kada kretnja ostatka tima stane). Ponavljam, Bel nije taj igrac. Niti bi doneo kvalitet, a ni rezultat u utakmicama slicnim poput Venecije, Olimpije.
A sta cemo sa odbranom na spoljnim pozicijama koja je tiha jeza?
Mi na vanjskim pozicijama u odbrani tiha jeza? Zanimljivo je to da smo mi tim koji prima ubedljivo najmanje poena po utakmici, a nije da nismo igrali protiv ozbiljnih bekova i timova. Odbrana ce se utegnuti do najbitnijih utakmica, deftinitvno pogotovo ta timska odbrana.
Nas je problem napad. U napadu se mi mucimo, pogotovo onog trenutka kada treba da se nesto iskreira ili improvizuje. Bel nije kreator, niti bi nam pomogao kada je situacija stani pani, kao na ovim utakmicama kojima smo izgubili. Jednostavno, nama treba ozbiljan napadac na bekovskim pozicijama. To cak mimo igre govori i statistika. E sad se postavlja pitanje, koliko mi imamo novca, posto je ocito LAZ onih 700k koje mi imamo.
Nas je problem napad. U napadu se mi mucimo, pogotovo onog trenutka kada treba da se nesto iskreira ili improvizuje. Bel nije kreator, niti bi nam pomogao kada je situacija stani pani, kao na ovim utakmicama kojima smo izgubili. Jednostavno, nama treba ozbiljan napadac na bekovskim pozicijama. To cak mimo igre govori i statistika. E sad se postavlja pitanje, koliko mi imamo novca, posto je ocito LAZ onih 700k koje mi imamo.
- Misa Baksuz
Gordića kroz cijelu karijeru prati isti problem, ne zna da igra protiv zonskih i kombiniranih obrana. Organizacija napada na alternativne obrane mu je vrlo upitna. Tofaš je sinoć protiv Limoža dosta vremena proveo u zoni 2-3 tako da očekujem probleme i u Turskoj.
Napisao sam već Bell nije igrač koji može bilo šta da iskreira. Nama treba igrač koji može da istrči iz "off screena", da šutne iz njega, da probije do kraja i stvori prostornu i vremensku prednost i za sebe i za druge. Pogotovo da odigra 1 na 1, ode do kraja ili iznudi dva penala. Igrač na poziciji 2-3 ali jak na lopti.
Napisao sam već Bell nije igrač koji može bilo šta da iskreira. Nama treba igrač koji može da istrči iz "off screena", da šutne iz njega, da probije do kraja i stvori prostornu i vremensku prednost i za sebe i za druge. Pogotovo da odigra 1 na 1, ode do kraja ili iznudi dva penala. Igrač na poziciji 2-3 ali jak na lopti.
to die by your side is such a heavenly way to die
U nasoj spoljnoj liniji, defanzivni potencijal imaju Jaramaz i Volden, ostalo je zivi ovaj, ne zna se ko je tanji, i to ce doci na naplatu.
Jedna stvar me jako nervira. Pročuje se da Bel ne potpisuje i odmah imamo nekoliko teorija (doveden mimo Trinkijerijeve saglasnosti, našli boljeg pa ga otkačili, zdravstveni problemi povreda/srce/virus...).
Čemu? Kako bilo ko ima korist od lažnih informacija a želi dobro Partizanu? Naravno govorim generalno, nevezano samo za ovaj forum.
Slažem se da zbog limitiranosti plejeva nama više odgovara igrač sa loptom u rukama na 2/3 ali bi Bel opet na svoj način fino popunio rupe. Tržište je loše.
Čemu? Kako bilo ko ima korist od lažnih informacija a želi dobro Partizanu? Naravno govorim generalno, nevezano samo za ovaj forum.
Slažem se da zbog limitiranosti plejeva nama više odgovara igrač sa loptom u rukama na 2/3 ali bi Bel opet na svoj način fino popunio rupe. Tržište je loše.
meni je bel dobar izbor kao backup radetu
Samo sto bih umesto pejnersa doveo bela, ne obojicu
Umesto pejdza jedan beron ili neki sto moze da pogodi a da ne bude slucajnost
I mogao bi jos jedan 2/3 dragan milosavljevic
Znaci
Walden gorda
Skorer jaee gagi
Zagor bel
Bili bi jaci 50 % nego sad, totalno promasena selekcija po mom misljenju
Samo sto bih umesto pejnersa doveo bela, ne obojicu
Umesto pejdza jedan beron ili neki sto moze da pogodi a da ne bude slucajnost
I mogao bi jos jedan 2/3 dragan milosavljevic
Znaci
Walden gorda
Skorer jaee gagi
Zagor bel
Bili bi jaci 50 % nego sad, totalno promasena selekcija po mom misljenju
Znamo to svi drmisa, al kasno je sad...
Od pocetka je bilo cudno zasto Peiners koji je isti tip igraca kao Rade. Obojica vole da kreiraju, vole da imaju loptu u rukama. Zanis je proigrao poslednje 2 utakmice bas zato sto vise nije coskario i glumio Bandju Sija nego uzeo da kreira i odmah je pokazao nesto. Ali uz Radeta i pregrst bekova koji kreiraju nama nije trebao jos jedan takav igrac, nego bas neko kao Bell ili Sy.
Od pocetka je bilo cudno zasto Peiners koji je isti tip igraca kao Rade. Obojica vole da kreiraju, vole da imaju loptu u rukama. Zanis je proigrao poslednje 2 utakmice bas zato sto vise nije coskario i glumio Bandju Sija nego uzeo da kreira i odmah je pokazao nesto. Ali uz Radeta i pregrst bekova koji kreiraju nama nije trebao jos jedan takav igrac, nego bas neko kao Bell ili Sy.
Neki ljudi su placeni da ne bi bilo kasno, to je sustina
Ako ja kao laik vidim , onda jbg ako loncar ili andrea ne vide
Mozda i nisam u pravu , al pejdz i pejners su realno nedovoljno dobri za napad na ec
Meni je bel>>bandza, bandza je top momak i sve mu najbolje zelim u karijeri ali je basketas
Ako ja kao laik vidim , onda jbg ako loncar ili andrea ne vide
Mozda i nisam u pravu , al pejdz i pejners su realno nedovoljno dobri za napad na ec
Meni je bel>>bandza, bandza je top momak i sve mu najbolje zelim u karijeri ali je basketas
U Partizanu sa loptom vole da igraju Gordić (enormno), Zagorac (enormno), Walden, Paige, Peiners i Jaramaz (prosečno ili nešto više od proseka). Čak i Tomas voli loptu u rukama. Drugi je par cipela što Gordić nije onaj od nekad (niti ima DV da ga obuzda), što Peiners nije kvalitet, što Zagorac, Paige osciliraju. Ali svi su loptognjavatori koji često super kreiraju, ali ponekad i ubiju flow napada... Gordić u tome prednjači.
Iz tih razloga sam bio više za off ball šutera koji će znati da pospremi povratni pas, koji će znati da realizuje kick out od bekova koji probiju. A to je bio Bell. Ima još jedan takav na tržištu, odmah bih ga doveo...dostupan, slobodan, sa dobrom prošlom sezonom. Ali to je posao ljudi u klubu, pa neka ga nađu.
Iz tih razloga sam bio više za off ball šutera koji će znati da pospremi povratni pas, koji će znati da realizuje kick out od bekova koji probiju. A to je bio Bell. Ima još jedan takav na tržištu, odmah bih ga doveo...dostupan, slobodan, sa dobrom prošlom sezonom. Ali to je posao ljudi u klubu, pa neka ga nađu.
-
Sundjer Bob
Saglasan sam sa Pavlakom i ja mislim da bi Bel top legao, pegla odbranu, dobar sut, timski igrac, profesionalac, nisam cuo da pravi probleme....Ali sta da se radi, valjalo bi resiti situaciju sa Artom iznad svega i videti da se nadje neka kvalitetna 5 jer ako ostanemo sa Mozlijem i Jankerom, dzaba i Bel i Kilpatrik i De Kolo