Hoce li biti Volden spreman za derbi?
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Walden je najavljivan u Zadru, očigledno je ostavljen još malo radi predostrožnosti.
A o samoj utakmici je glupo i govoriti, Zadar nema ni za vodu.
Da su im na pleju Rok Stipcevic i Marko Popović, a Žora pod tablom, bilo bi svašta. Ovako Partizan ogroman favorit.
A o samoj utakmici je glupo i govoriti, Zadar nema ni za vodu.
Da su im na pleju Rok Stipcevic i Marko Popović, a Žora pod tablom, bilo bi svašta. Ovako Partizan ogroman favorit.
Parahovski otputovao za Zadar.
Zašto je Trifunović otputovao?
Koliko znam, ne može igrati prije polusezone.
Koliko znam, ne može igrati prije polusezone.
-
Dragan Mance
Treba ozbiljno shvatiti Zadar. Zar nas nije Primorska naučila kako ćemo proći ako krenemo s ciljem "lako ćemo". Ipak, Zadar nije rang Golemčeve ekipe ali opet, predostrožnost i ozbiljan pristup mora ići od prvog podbacivanja.
Poseban fokus na Zadarevog beka koji je pokazao kao odličan strelac.
Poseban fokus na Zadarevog beka koji je pokazao kao odličan strelac.
- Misa Baksuz
Fali bekova za trening 5 na 5 jer je Volden out.
Zadar je dolaskom Jusupa ušao u fazu pretreniranosti. Gazi ih nemilo već 15 dana i krenuli su problemi s ozljedama. Upitni za današnju utakmicu su Siriščević i Marić.
to die by your side is such a heavenly way to die
Danas prenos i na O2.
- Misa Baksuz
Lakse nego sto sam ocekivao, ali ovaj Zadar je bas raspad. Mada smo i mi odlicno odigrali 2/4. Oni su ocigledno odustali posle toga. Brine katastrofalno izdanje nekih igraca pred vazne utakmice.
- Misa Baksuz
Nakon ovakvih utakmica bi ja ostavio ekipu na dodatnih sat vremena treninga jer utakmica nije imala dovoljno jak intenzitet. Protivnik je toliko očajan da ga pobjediš sa 25% snage i koncentracije.
Ima ovde mnogo posla za sve u klubu.
- Irriducibili
U trenutku mi bude žao, gledajuci prelepu dvoranu i definitivno košarkašku publiku, što gledaju to što gledaju, ali onda se prisetim kakvo je taj grad šovinističko leglo i shvatim da zapravo i ne zaslužuju da gostujemo tamo. O samoj utakmici je izlišno trošiti reči, to na šta trenutno ličimo nas nece daleko dovesti
non mollare mai
- Batica ubica
Rutinski baš, sa 40% mogućnosti. Bez Voldena i bez Arta lagana pobeda tamo gde smo se prethodne 3 sezone mučili.
Nije mi jasno da Art ne igra nikako, evo već sledeće nedelje je derbi ako neko misli da ćemo sa Jankovićem i Mozlijem da se pošibamo sa njihovim centrima onda... Bar nek odigra nešto, nek osmisle neku akciju za njega. Nemoguće da je zaboravio da igra košarku.
Miletić će biti dobar igrač dok nabaci koji kg i malo ojača. Ima visinu, dobar odraz, velike ruke, dugačak je. Treba da iskoristi vreme da radi na sebi može da bude zver.
Nije mi jasno da Art ne igra nikako, evo već sledeće nedelje je derbi ako neko misli da ćemo sa Jankovićem i Mozlijem da se pošibamo sa njihovim centrima onda... Bar nek odigra nešto, nek osmisle neku akciju za njega. Nemoguće da je zaboravio da igra košarku.
Miletić će biti dobar igrač dok nabaci koji kg i malo ojača. Ima visinu, dobar odraz, velike ruke, dugačak je. Treba da iskoristi vreme da radi na sebi može da bude zver.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Sto je najgore, to je opet teror manjine nad vecinom. Sto je jos gore, vecina ih se boji ne sme ni da im se suprotstavi...Irriducibili wrote: ↑Sat Nov 09, 2019. 8:49 pmU trenutku mi bude žao, gledajuci prelepu dvoranu i definitivno košarkašku publiku, što gledaju to što gledaju, ali onda se prisetim kakvo je taj grad šovinističko leglo i shvatim da zapravo i ne zaslužuju da gostujemo tamo. O samoj utakmici je izlišno trošiti reči, to na šta trenutno ličimo nas nece daleko dovesti
A utakmica ko utakmica. Zadar se ugasio, njima je poslednja nada bio Nazor. U utakmici su kapitulirali u 24. minutu. Mi smo odigrali mozda i ubedljivo najgoru utakmicu, bez pleja, bez centra, bez krilnog centra, sa jednim bekom. Ovom timu su pod hitno potrebna dva ozbiljna igraca, u suprotnom ode sve u pogresan smer.