KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Trebalo bi da bude jos karata za donji prsten.
Online moze da se kupi iz bilo koje drzave.
To su neke poslednje informacije.
Idemo u live.
Online moze da se kupi iz bilo koje drzave.
To su neke poslednje informacije.
Idemo u live.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
OnlineBatica ubica
Mozli spustio roletnu, Novica držao čas.
Ako se ne varam imamo samo jedan poraz kući (Venecija u EK). Lepa pobeda, idemo dalje.
Ako se ne varam imamo samo jedan poraz kući (Venecija u EK). Lepa pobeda, idemo dalje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
-
Dragan Mance
Pobeda i bodovi se pišu, ostalo za zaborav. Nervira pojedina kurcobolja i ne dolazak na utakmicu nekih igrača. Opet smo ispoljili stare boljke i slabosti a to su procenti za tri i građenje skoka u odbrani.
Sledeće sedmice protiv Mornara igra i pristup moraju biti na maximumu ukoliko želimo zadržavanje 100% učinka u Areni.
Sledeće sedmice protiv Mornara igra i pristup moraju biti na maximumu ukoliko želimo zadržavanje 100% učinka u Areni.
Naravno mora pristup biti na 100% protiv tih divljaka... Primorska odradjena laganoDragan Mance wrote: ↑Sun Dec 29, 2019. 10:51 pmPobeda i bodovi se pišu, ostalo za zaborav. Nervira pojedina kurcobolja i ne dolazak na utakmicu nekih igrača. Opet smo ispoljili stare boljke i slabosti a to su procenti za tri i građenje skoka u odbrani.
-
Dragan Mance
Ne mora 100% ali nije na odmet pojedincima da shvate kako ne nose dres nekog šalabajzera nego svetske institucije Partizana. Niko ih ne tera da protiv desetkovane Primorske krvave kolena ali da dogovoreno ispune to svakako da.Asterix wrote: ↑Sun Dec 29, 2019. 11:04 pmNaravno mora pristup biti na 100% protiv tih divljaka... Primorska odradjena laganoDragan Mance wrote: ↑Sun Dec 29, 2019. 10:51 pmPobeda i bodovi se pišu, ostalo za zaborav. Nervira pojedina kurcobolja i ne dolazak na utakmicu nekih igrača. Opet smo ispoljili stare boljke i slabosti a to su procenti za tri i građenje skoka u odbrani.
Mora vjeruj mi maksimalno sada da se grize, svaki mec je bitan sada krece da se lomi sezona ako dobijemo mornar, cedevitu, fmp, virtus,trento mi smo u fenomenalnoj poziciji
Miroslav Nađ ima baš dobre podatke, svaka mu čast.
- Irriducibili
Pročitah ovde da Redding igra dobro
Doveo si stranca posle par meseci potrage, čije se prisustvo u timu ni na koji način ne primecuje. Ništa, ama baš ništa nismo dobili s njim
Doveo si stranca posle par meseci potrage, čije se prisustvo u timu ni na koji način ne primecuje. Ništa, ama baš ništa nismo dobili s njim
non mollare mai
Ne bih da mracim, ali mi deluje da ce nas Virtus isprasiti 10-15+
Pa ne znam, ocekujem energiju, dosta ljudi. Ne znam da li moze ici na 15. Ali, bice jako tesko, poraz je mozda i kraj EC, onda moramo mnogo da se pomucimo, a ne delujemo da to mozemo.
Iskreno ne znam, cas pomislim mozemo nesto, cas mislim nista. Mada dugo nismo igrali ozbiljan mec, ovo sve neke uspavanke. Videcemo generalnu proveru protiv Mornara. Definitivno smo kratki na skoku. To je nesto sto mi se ne svidja.
Ma ne mislim ja da su oni jaci za 15 poena od nas, ali mi smo ove sezone pokazali da kad nam ne ide, ni pertle ne umemo da vezemo. Jezivo je koliko inferiorno delujemo u tim trenucima. To se najbolje videlo na utakmicama protiv Olimpije i Venecije.
Ovo gusenje protivnika prolazi protiv losih jadranskih ekipa. Ako se nama ne otvori sut protiv Virtusa, nabice nas samo tako.
Ovo gusenje protivnika prolazi protiv losih jadranskih ekipa. Ako se nama ne otvori sut protiv Virtusa, nabice nas samo tako.
Skoro svaki utakmicu je najbolji asistent.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 30, 2019. 1:27 amPročitah ovde da Redding igra dobro![]()
Pa da, ovo sto igramo prolazi protiv slabih, protiv jakih, ne znamo gde smo. Bojim se i ja tog scenarija, ali nesto se nadam da nece biti.Nutz wrote: ↑Mon Dec 30, 2019. 1:53 amMa ne mislim ja da su oni jaci za 15 poena od nas, ali mi smo ove sezone pokazali da kad nam ne ide, ni pertle ne umemo da vezemo. Jezivo je koliko inferiorno delujemo u tim trenucima. To se najbolje videlo na utakmicama protiv Olimpije i Venecije.
- Irriducibili
Ma kakav asistent, pa nije on plejmejker kome je to primarni zadatak. Zauzeo je mesto predvidjenog pojačanja, koje je trebalo da nam donese poene spolja. Obilujemo.skorerima, pa nam je potreban pomocni plej da ih razigrava
non mollare mai
Ne asistira samo plejmejker a pogotovu kod nas ove sezeone. Imamo ih trojicu i vrlo mali broj asistencija. Sa te strane se njegov dolazak oseća. Da se razumemo, daleko da sam zadovoljan Redingom kao pojačanjem, a samim tim ni njegovim igrama.