Nema sanse da ce Dresel biti u 12 vjerovatno ce nedje na pozajmicu daj boze da Ostoja moze u Borac da ga uvali, mada i u ABA 2 ne bi lose bilo za njega posleije Kls-a
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Kaže Carchia Danga 
Novo ponižavanje kluba.
Ako već spekulisemo o njihovim ex igračima...realnija je priča oko Dangubica koja se malo-malo pa zavrti i plasira po medijima
Ne bih volio nijednog njihovog bivseg domaceg da vidim u Partizanu. Posebno ne Dangubica posle cijele price koja je bila s njim i kako je njih izabrao na kraju. Sad mu mi trebamo a on nama ne I sad moze da dodje.
Jedno je šta bi sad mi hteli a šta su nam mogućnosti...nisam njegov fan, ali je možda Kao neka iznuđena win-win situacija za oba strane. Ako mu ugovor nije jak, a može da bude koristan ne bi li spasio karijeru
Posle 3 neuspesna pokusaja mozda ovaj 4 poziv KKP i Ostoje urode plodom kod Dange, ali ne verujem.
Mnogo je dobar s NC.
Mnogo je dobar s NC.
On je tobos neki Grobar barem bivsi
- Tajler Darden
Priča se da je Dangubić kusur.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Onda je ovo mozda jedina situacija kad necu kusur, hocu zvaku.
- White Mamba
Tajlere kolega elaborirajte 
- Irriducibili
Pošto nisi zlonameran, da se nadovežem na tvoj post. Tendenciozno pišu portali, kako inostrani, tako i naši. Istina je da ga Miško gura ne bi li mu reanimirao karijeru, a ne da KKP gori od želje za njim. Pošteno je reci i da ne bi imao ništa protiv, jer je mišljenje jednog od kandidata za mesto trenera, da je spoljnoj liniji neophodan defanzivac. Nije iznenadjenje da zalizani plasira informaciju kako njemu odgovara
non mollare mai
Od koga blago nama...