FK Partizan 2020/21

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

User avatar
Batica ubica
Posts: 188
Joined: Tue Jul 30, 2019. 12:35 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Thu Mar 18, 2021. 3:58 pm

Jedna jako lepa vest, Zdjelar produžio ugovor na još 2 godine.

User avatar
Viduka
Posts: 771
Joined: Wed Jul 31, 2019. 9:31 pm

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Viduka » Sat Mar 20, 2021. 2:48 pm


Bolkonski
Posts: 304
Joined: Sun Aug 04, 2019. 4:09 pm

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Bolkonski » Fri Apr 09, 2021. 2:27 pm

Tajler, Čika Žika,
Budući da Sviter nema dovoljno karaktera, voleo bih da čujem neke odgovore:
1. Da li se Marković, pijani Rajko i Vitas uklapaju u našu feleričnu decu od 30 godina?
2. Ko ih je doveo?
3. Da li je Partizan pre troglave aždaje Stanoja, osvajao titule ( izuzetak sezone Marka Nikolića) ili ih je gubio decembra kada bi padao na minus 15?
4. Da li se sezonama plakalo kako Partizan ne sme sa rasipa bodove svakog trećeg kola i da puca od poluprofesionalaca, sa kulminacijom u vidu višeputnog šamaranja od strane neuravnoteženog Lalata i novopazarskog lajt Kristijana Ronalda, Šefkije Rešića?
5. Da li se cmizdrilo kako Partizan, ako već ne može da osvoji titulu, mora da diše za vratom Crvenoj zvezdi i da ih tera na što besramnije poteze?
6. Da li je Aleksandar Stanojević zatekao ovaj tim i minus 6?
7. Da li je prošao letnje pripreme i formirao tim?
8. Da li je došao dve nedelje pre Šarloe, u tim koji se blamirao protiv Novog Pazara i nije ličio na profesionalnu ekipu i gde je srpski Nagelsman uspeo da mu tim na početku druge sezone izgleda tri puta gore nego na početku prve?
9. Odakle uverenje da bi tim koji je ličio na ekipu ciganske mahale u malom fudbalu i kome je malu decu pravio Šefkija Rešić, zasigurno dobio Šarloa da ga je vodio srpski Nagelsman, a ne Stanojević?
10. Da li je Partizan pre dolaska Stanojevića dovodio igrače na nivou skautinga Porta, Ajaksa, PSV-a i Lila, ili je dovodio menadžerske kombinacije i istrošene rage?

Način na koji se pljuje trener, koji sa Partizanom ima LŠ i dve duple krune, je način na koji nije pljuvan ni jedan trener u novijoj istoriji Partizana.
Da li je to do shizofrenih konstrukcija pomahnitalog Žeksa ili do toga što je nasledio srpskog Nagelsmana, neshvaćenog vizionara i intelektualca, koji je pritom sam otišao, ne bih znao da odgovorim.

Kao što je jasno da se Stanojević ne pljuje zbog Jojića i Obradovića (uz pripisivanje Markovića), već Jojić i Obradović zbog Stanojevića, da se ne čupa grkljan zbog uverenosti u kvalitete Sume, Natha i Marsela Desaija iz La Masije, već zbog toga što su bili članovi tima srpskog Nagelsmana i zbog toga što je baš Stanojević ovog prebacio na klupu, ovog iz tima, a o penzioneru iz Izraela se nagoveštava, zamislite sramotu, da mora da poboljša igru i učinak da bi kao stranac bio u klubu koji igra u ligi sa ograničenjem broja stranaca i igra za bar 600,000 godišnje.

Gotovo sam ubedjen da, da Stanojević do besvesti gura Sumu, Natha i Desaija, a da kenja po Markecu, Jojiću, Zdjelaru, povela bi se identična hajka od istih akontacionih mrzitelja Aleksandra Stanojevića, samo zbog suprotnog povoda.
Nije do igrača, do Stanojevića je.

User avatar
Batica ubica
Posts: 188
Joined: Tue Jul 30, 2019. 12:35 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Fri Apr 09, 2021. 5:45 pm

Mislim da nijedan trener Partizana nije dočekan kako je dočekan Stanojević. Na nož od prve utakmice. Meri mu se, ne samo svaka izjava, nego svaka izgovorena reč, nipodaštavaju se uspesi od ranije. Išlo se i dotle da se čovek naziva zlim rasistom, mrziteljom stranaca itd. Imam utisak da se jesenas više navijalo da Partizan izgubi samo da bi Stanojević mogao najstrašnije da se pljuje i omalovažava. Pa i posle nekih dobijenih utakmica mogli su se naći komentari tipa sram te bilo, marš iz kluba, prevaro... A u pitanju je čovek koji je sa Partizanom osvojio 2 titule (treću ostavio Grantu na tacni), 1 kup (drugi ostavio na tacni, ali nesrećni Avram je uspeo da izgubi od cigana), i jedan je od DVA trenera koji je Partizan uveo u LŠ. Na sve to, do sad na 109 mečeva ima 84 pobede, što je 77% pobeda. Bez obzira na lični animozitet ljudi prema njemu, zaslužio je malo više poštovanja.
A najgora stvar je što taj animozitet dolazi iz večne patnje za prošlim trenerom i "prelepim" fudbalom koji smo igrali, kao onda kad nas je urokani Lalatović šamarao 3 puta u 2 meseca. Ili možda onda kad nam je Novi Pazar, prošle sezone 10. tim PLS, dao 3 gola i pobedio nas sa 3:2. Ili možda onda kad je Stojkoviću rečeno sa klupe da se valja u nadoknadi i čuva 0:0 na Rajku, u situaciji gde nam igra samo pobeda.
Kad je dolazio ni ja nisam bio srećan sa Stanojevićem iz razloga što godinama nije trenirao u ozbiljnim ligama. Ali, kada sam video kako ga navijači Partizana vređaju i pljuju, morao sam da stanem u njegovu odbranu, jer koga navijači Partizana avansno pljuju taj mora da se brani. A čovek je odgovorio najvećim nizom pobeda još od sezone 16/17 (19 pobeda uz gol razliku 57:3).
Stanojeviću puna podrška, dokazao je da treba da dobije šansu i poverenje. A navijači Partizana su dokazali da se polako pretvaraju u cigane.

Houdini
Posts: 296
Joined: Thu Aug 01, 2019. 6:13 pm

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Houdini » Mon Apr 19, 2021. 5:01 pm

Batica ubica wrote:
Fri Apr 09, 2021. 5:45 pm
Mislim da nijedan trener Partizana nije dočekan kako je dočekan Stanojević.
Đukić u poslednjem mandatu jedno deset puta gore dočekan.. Čak mu ni prezimljavanje u Evropi nije pomoglo da se taj hejt smanji..

User avatar
Batica ubica
Posts: 188
Joined: Tue Jul 30, 2019. 12:35 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Mon Apr 19, 2021. 10:27 pm

Houdini wrote:
Mon Apr 19, 2021. 5:01 pm
Batica ubica wrote:
Fri Apr 09, 2021. 5:45 pm
Mislim da nijedan trener Partizana nije dočekan kako je dočekan Stanojević.
Đukić u poslednjem mandatu jedno deset puta gore dočekan.. Čak mu ni prezimljavanje u Evropi nije pomoglo da se taj hejt smanji..
Uh, ne bih se složio. Nije Đukić hejtovan uopšte u početku. Vladala je ona euforija posle duple krune, dobar deo navijača je tad Đukiću davao podršku i verovao da može da nas uvede u LŠ. Koliko se sećam, hejt ka Đukiću je krenuo posle onog poraza od Dinama iz Kijeva u LE gde smo imali 2:0 na poluvremenu pa je bilo 2:3 na kraju, a situacija je postala gora kad je 3 dana posle toga igrao 0:0 sa Čukaričkim kući, pogotovo jer su cigani neposredno pre našeg meča izgubili u Kruševcu u 97', gde smo, čini mi se, u slučaju pobede mogli da priđemo na -2. Tek je posle Đuka sebe ukopao onim sramnim revanšom protiv Plzena i najsramotnijim derbijem u novijoj istoriji Partizana - poraz 2:1 u rupi gde je Stojke je spasao da ne bude 5:1, fizički nerazvijeni Đerlek i Marković sa po 17 i 18 godina u startnih 11 (još Đerlek na levom krilu protiv namazanog kera Stojkovića), Nemanja G. Miletić u startnih 11, kao i Mesko... Još kad se na sve to doda Olimpijakos i onaj užasan prvi meč kući, gde je primljen gol u šestom minutu i gde je Đuka izašao sa Kljajićem na golu, Ćirkovićem na štoperu, Miletićem na levom beku. Još kad se na to doda anemični Kića Kosović na zadnjem veznom, protekcija ioanko slabe odbrane je bila 0, pogotovo u prvom meču kući gde ne smeš da primiš gol. Aminovao doveđenje Solomona, dopustio da mu nametnu Sumu iako mu se nije uklapao u sistem koji je forsirao (4-4-2 gde nema mesta za 10ku, sva kreacija je obično išla preko Tavambe). Nekako sam utiska da je Đukić dobio ono što je i zaslužio, ali da je imao hajp na početku imao je.
Stanojeviću se tamo negde od četvrte utakmice meri svaka izgovorena reč. Ne smem ni da zamislim da Stanojević izjavi "ovde skandiraju i Vučiću, to ne znači da treba da ode", verovatno bi ga razapeli.

Houdini
Posts: 296
Joined: Thu Aug 01, 2019. 6:13 pm

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Houdini » Tue Apr 20, 2021. 7:39 am

hejt ka Djukicu je poceo nakon poslednje utakmice u njegovom prvom mandatu i nikada nije stao.. od tad je "picka ciganska" i to se ne bi promenilo sve i da je pullovao Dinamo Zagreb te godine u LE..

User avatar
Batica ubica
Posts: 188
Joined: Tue Jul 30, 2019. 12:35 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Thu Apr 22, 2021. 6:12 pm

Novi prolazak u finale kupa, sedmi uzatopni.
Taktički perfektna utakmica, odlična selekcija faulova gde nismo dozvolili da Drinčić ima dobre pozicije za šut. Taktički faulovi su pravljeni kad su trebali da se prave, bukvalno im nismo davali ni vreme ni prostor da nešto naprave. Ova utakmica je podsetila na period kad je Marko Nikolić bio trener gde je ekipa bukvalno radila šta god je bilo potrebno kako bi došla do pobede. E to se videlo i juče, odlična psihička priprema cele ekipe. Videlo se da na 1:0 ne pada fokus, da svi imaju jedan samo jedan cilj a to je prolazak u finale.
Par dobrih akcija iz prekida, pored one kod gola bila su i 2 uzastopna kornera gde su napravljene izgledne situacije. Pohvale i za Jojića koji odlično izvodi prekide ove polusezone.

User avatar
Batica ubica
Posts: 188
Joined: Tue Jul 30, 2019. 12:35 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Sun May 02, 2021. 12:01 pm

Kakva je ovo lakrdija od kluba, više ne znam da li da se smejem ili da plačem.
Imaš čoveka koji je profesionalac 100%, koji je najbolji strelac tima i verovatno i najkorisniji igrač i njega ne ispoštuješ. 4 kirije za stan mu nisu platili, ovo je šokantno.
Od jula 2019 u klub je od transfera igrača ušao 31 milion evra, plus pare od Evrope iz prošle sezone. i sa tolikim novcem nisu čoveku plaćali kiriju za stan i bonuse... Zaista ne mogu da verujem, jajarenje najvišeg nivoa. Ali nažalost ovi će i dalje da mešetare klubom, da kradu i uzimaju koliko god žele. Bitno je da je Vazura uzeo stan u Njujorku i Audi A8 od 80k evra. Đurati je bio zlo, ali ovi ga odavno šiju i to je sad jasno kao dan. Imaš zlata vrednog igrača i ovako se ophodiš prema njemu, skandalozno. Jajare, secikese, probisveti. Odavno su oni zaslužili usranu motku i nogu u guzicu.
Što se tiče Asana, hvala mu za uvek 100% zalaganje na terenu, za profesionalizam koji nije viđen još od Evertona. Eto već kad je Asano raskinuo ugovor mogli bi njegovim putem da krenu i Vazura i Vučela. Ili bi mogli da se obese, to bi bilo prikladnije.

User avatar
jupol
Posts: 106
Joined: Fri Aug 09, 2019. 1:26 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by jupol » Sun May 02, 2021. 11:09 pm

ovo vise ne moze ovako, mora da se prekine medjusobno pljuvanje navijaca, pljuvanje po treneru... klub je zivotno ugrozen... ako se ne reaguje, i svi koji misle dobro klubu da budu zajedno, necemo uskoro imati za sta da se cimamo...

User avatar
Batica ubica
Posts: 188
Joined: Tue Jul 30, 2019. 12:35 am

Re: FK Partizan 2020/21

Post by Batica ubica » Mon May 03, 2021. 11:19 am

jupol wrote:
Sun May 02, 2021. 11:09 pm
ovo vise ne moze ovako, mora da se prekine medjusobno pljuvanje navijaca, pljuvanje po treneru... klub je zivotno ugrozen... ako se ne reaguje, i svi koji misle dobro klubu da budu zajedno, necemo uskoro imati za sta da se cimamo...
Slažem se potpuno, na primeru navijača Junajteda imamo primer kako to treba da izgleda. Ali mislim da je bilo kakav vid mobilizacije Grobara nemoguć. Deluje mi kao da se veliki deo navijača distancirao od kluba, plus sve ove podele oko frakcija i ostale gluposti... Stvarno ne vidim način.
Ovi su klub doterali do provalije, ostaje još samo da ga gurnu. Evo beting partner KKPa piše kako se Sumi duguje najmanje 400k evra što je zaista poražavajuće. Odavno se zna da se Tošiću duguje preko 600k evra i da nije hteo da poteže tužbe, a ko zna kada i da li će dug prema njemu biti izmiren. U zimu 2019. Marko Janković je oprostio blizu 200k evra duga kad je odlazio. Jevtović je isto oprostio lepe pare, Milenković... Spisak je dugačak, postala je tradicija da kad neko ide oprašta dugove.
Od nekad velikog kluba je napravljen cirkus i lakrdija.

MMM
Posts: 1474
Joined: Sat Jul 27, 2019. 4:05 pm

Re: FK Partizan 2020/21

Post by MMM » Mon May 10, 2021. 7:57 pm

Stameniti, vrlo vazan igrac i od krucijalnog znacaja za jacanje ekipe ostaje u Partizanu kako se prica po carsiji - Ivan Obradovic.

Post Reply