KK Partizan

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan

Post by Tajler Darden » Sun Jan 11, 2026. 11:47 am

Fan fekt: sezonske za utakmicu koja se igrala protiv Splita u Pioniru su važile.

Govno limarsko, kako te nekada neću negde sresti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 14, 2026. 5:12 pm

Boli ova apatija i ravnodušnost igrača, imam osećaj kao da u svaku utakmicu ulazimo unapred poraženi.

Protiv Barselone odlična 1/4, odbrana na nivou. I onda od 2/4 kreće pad, kao da ni sami više ne veruju da mogu da pobede utakmicu u EL. Odbrana je bila opet na momente, što bi rekao veliki Rino Gatuzo samtajms mejbi gud, samtajms mejbi šit. I onda raspad potpuni u 2. poluvremenu.

Bruno kad iskoči treba mu 3 dana jahanja da se vrati na svog čoveka. A ni rotacije mu ne pomažu puno, kao da imaju kolac u leđima. Barselona nam je dala 88 poena sa samo 6 pogođenih trojki...

U napadu igramo nešto dok Kalates može a on više nije neko ko može da igra 30' kao što je mogao pre 5-6 godina. Ili ako Vašington poludi, al ni on ne može uvek da poludi, igra i protivnik nešto.

Kapiten nastavlja da vodi ekipu na svaki način osim na kapitenski.

Baš onako tuga, dođe mi da pre gledam utakmicu Nigerija-Maroko nego nas. Ipak, po zakonu velikih brojeva moramo nekoga dobiti, mora negde da se otvori.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 14, 2026. 9:29 pm

Uradite bre nešto u pičku materinu, pa bar se pobijte sa njima ako ništa. Što bi reko Duda Ivković odjebite trenera al uradite nešto igrački.

Daj bre napucavaju te 40 razlike u tvojoj hali, pa pokaži neki lični ponos bre, pokaži nešto u pičku materinu. 7 utakmica te svako nabija dvocifrenom razlikom i kao ok nema veze. Smejao sam se 1000 puta Stevanu Karadžiću za ono oće stoka da vas nabije ali nama treba jedan takav izgleda. Bar udarajte svi po 5 penala, izađite svi napolje i au pičku materinu.

S druge strane oni su na stoka razlike u stavu, igraju odbranu, koriste male faulove. Ne pada fokus ni sekundu jednu.

Jeste Olimpijakos top ekipa tu nema dileme ali ne moramo baš ovoliko da im olakšamo. Brdo otvorenih šuteva za 3, i ono što smo odbranili oni su ispravili iz skoka. Na obruču su završavali kako su hteli, da su braća Angelopulos ušla kojim slučajem završili bi nam na obruču.

Baš sam gledao Kecmana kod Edina i priča kako je bilo kod Dula, kakvo je bilo ispiranje mozga dan posle utakmice koja se izgubi ovako.

Ej bre nabija te svaka šuša stoka razlike i reakcija 0. Rade Zagorac je za Marinkovića Džon Teri što se tiče uloge kapitena. A znamo svi ko je bio Rade Zagorac.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Jan 14, 2026. 11:47 pm

Cekam pres
Da pijandura coki radu nikolic sportklub, mirno da spavam posle.
Sta je retard napravio od kluba..Covic ne bi uspeo za mesec dana ovo

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jan 15, 2026. 11:21 am

Sve počinje i završava se sa Limarom.

Planski se klub ponovo uništava po nalogu gazde. Limar je samo izvršitelj.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jan 15, 2026. 2:06 pm

Mene je sramota njihove sramote, oni trunku samopoštovanja nemaju. Baviš se profesionalno košarkom, nabija te kako ko dodje na red, a reakcije nema. Samo plata uredno da legne. Ne razumem taj stepen ljudske ljigavosti
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jan 15, 2026. 4:18 pm

Namerno se sabotira. Sve da bi se ispunili hirovi jednog bolesnika.

PS Ostojin Krmak misli da je Boga za muda uhvatio zato što puši kurac Limaru, pa je bahat i bezobrazan do bola. I tu seljačinu ćemo kupati u govnima.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jan 16, 2026. 12:06 pm

Koliko ovo tužno izgleda, dotakli su novi nivo. Čak više nema ni mržnje već su došli na nivo sažaljenja, ljudima je žao koliko su loši.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 16, 2026. 6:19 pm

Nisu došli na nivo sažaljenja nego je šipka na Limarovom platnom spisku, tako da im je ovo posao.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jan 17, 2026. 12:04 am

Evo i u Laktašima frenetično navijanje, očekujem ludnicu u Minhenu, specifični grobarski mazohizam se probudio

U neku ruku ima i smisla, ništa se trenutno ne može uraditi, izbor je ili bojkot, ili podrška klubu. Prkos, inat, otpor.....

Svi dobro znamo odakle vetar duva i ko najviše uživa na svoj izopačeni, perverzan način, kad ne mora da junački brani babu Bekutu. Da li mu pokazati da smo i dalje živi, da je i dalje peder i šiptar? Nemam dilemu....

Ni najmanje nisam promenio mišljenje u vezi milionima placene nezahvalne grupe gradjana, ali se mora imati u vidu da su oni prolazni, te da se moramo potruditi da nešto ostane posle njih. A glavni i odgovorni neka ne misli da je rešio problem, dokle god navijači budu na tribinama, njemu ce ostati samo zamračena policijska loža. Tek cemo se cerati
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jan 20, 2026. 10:28 pm

Pobeda, pobeda, slaviće se pobeda :lol: :lol: :lol:

Kako god bilo lepo je čuti pesmu Grobara i to u Minhenu.

Čim nema tzv. kapitena izgleda da bolje igramo.

dacolik

Post by dacolik » Wed Jan 21, 2026. 9:42 pm

Batice, sto mislis, pada li Vucic ove godine?

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jan 21, 2026. 10:14 pm

dacolik wrote:
Wed Jan 21, 2026. 9:42 pm
Batice, sto mislis, pada li Vucic ove godine?
Pre ćemo mi ući u EL plej of :D

Jedino ako ga zapad pusti niz vodu ali za sad verno izvršava njihove zahteve, otuda i atstronomska povećanja penzija zadnjih godina.

A druga je stvar što nema 3% penzionera koji su protiv njega + je mnogo ljudi iz državnih firmi na ugovorima i ucenjeni su, ili ideš da glasaš ili ti ne produžavaju ugovor a onda dobijaš rampu i za svaku drugu državnu firmu.

Napravili su mašineriju koju je vrlo teško slomiti, sem ako zapad ne odluči da je vreme za nekog još podobnijeg.
Last edited by Batica ubica on Thu Jan 22, 2026. 8:44 am, edited 1 time in total.
Reason: Greška u kucanju

dacolik

Post by dacolik » Wed Jan 21, 2026. 10:46 pm

Vazi, samo sam htio da potvrdim nesto.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jan 22, 2026. 8:50 am

dacolik wrote:
Wed Jan 21, 2026. 10:46 pm
Vazi, samo sam htio da potvrdim nesto.
Ako je u pitanju lepljenje etiketa nek ide tebi na čast, misli šta god želiš.

A ako imaš nešto da napišeš napiši slobodno onako kako misliš, nemoj kurvinski uvijati u oblande. Odrasli smo ljudi, napiši direktno šta misliš. Ako nećeš ovde ima opcije direktne poruke.

Post Reply