FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Dokle god je ova bolesna budaletina na vlasti Partizan titulu neće videti i bilo kakva priča o istoj je čist san.
Blagojević nije ništa manja krpa od sadašnjeg trenera, koji uostalom ako se gledaju godine obojice otprilike ima identičnu karijeru kao Blagojević. Kao da nismo gledali Hibernijan i derbi sa Dragojevićem i Ugrešićem u prvih 11.
Prave promene mogu doći samo padom bolesnika, sve ostalo je kozmetika.
PS Petrović je solidan bekčić.
Blagojević nije ništa manja krpa od sadašnjeg trenera, koji uostalom ako se gledaju godine obojice otprilike ima identičnu karijeru kao Blagojević. Kao da nismo gledali Hibernijan i derbi sa Dragojevićem i Ugrešićem u prvih 11.
Prave promene mogu doći samo padom bolesnika, sve ostalo je kozmetika.
PS Petrović je solidan bekčić.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Dovoljno je prisetiti se kako smo igrali pod Blagojevicem i uporediti to sa ovim danas pod slinom, te uočiti jasne razlike. Blagojevic je grešio, ali je forsirao moderan fudbal, iako nije imao kadar. Bilo je lepo gledati nas, dok je ovo danas gotovo negledljivo. Plus, da je do kraja bio spreman da prihvati da sve kombinacije igraju, nauljena Terziceva pudla ga ne bi makla i dovela slinavog, koji valjda dobije sastav s kojim ce početi meč. U kombinaciji s tim što ništa ne zna, imamo lagano prosipanje bodova protiv fenjeraša
non mollare mai
- Tajler Darden
Bodove protiv istog tog fenjeraša izgubio je i Blagojević u prvom delu sezone, a ako pogledaš još dublje uspeo je da ispadne i od Mačve u kupu.
Kada porediš početni period obojice na klupi rezultati su im tu negde.
Kada porediš početni period obojice na klupi rezultati su im tu negde.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ja pre svega poredim kako izgledaju tim i igra. Gde uočavam enormnu razliku, slina nam je igru vratila na livadarski nivo. Otuda nije čudo što granitne odbrane, koje Radnički i IMT nesumnjivo imaju, sačuvaše mrežu. Ovi potonji su petardu popili dok smo igrali fudbal
non mollare mai
- Tajler Darden
Napisao si da lagano prosipamo bodove protiv fenjeraša, a ja sam napisao da smo protiv istog tog fenjeraša igrali 2:2 u Nišu.
Ništa manja slina od Stojakovića nije ni Blagojević. Ljudi bez svog ja, spremni da ćute i smrde zarad crkavice. Zato će i ovaj sadašnji završiti kao prethodnik.
A tim ne liči ni na šta otprilike tamo oko kupa, kasnije i četvorke protiv Čukaričkog. Pominjani fenjeraš je protiv raspalih cigana izvukao nulu, mi smo rutinski izgubili pred svojim navijačima.
Ništa manja slina od Stojakovića nije ni Blagojević. Ljudi bez svog ja, spremni da ćute i smrde zarad crkavice. Zato će i ovaj sadašnji završiti kao prethodnik.
A tim ne liči ni na šta otprilike tamo oko kupa, kasnije i četvorke protiv Čukaričkog. Pominjani fenjeraš je protiv raspalih cigana izvukao nulu, mi smo rutinski izgubili pred svojim navijačima.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Pošto su po tebi isti, koji je onda bio razlog da isto zameniš istim?
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... avrce-usi/
U sridu
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... avrce-usi/
U sridu
non mollare mai
- Tajler Darden
Nema razloga. Presipanje iz šupljeg u prazno.
Nek se vrati Vazura, a neka poživi i Ostoja na predsedničkoj funkciji kad je sve toliko isto.
Nek se vrati Vazura, a neka poživi i Ostoja na predsedničkoj funkciji kad je sve toliko isto.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Stojaković je, kao i Blagojević i zimus i letos, iznuđeno rešenje. Zvali su sve žive ali niko ozbiljan nije hteo da dođe.
Niko neće da radi za male pare (male u trenerskom poslu, za nas obične ljude to je misaona imenica). Rusija i bliskoistočne zemlje nikad više nisu plaćale trenere, svako jače ime će da ode tamo pre nego da dođe ovde. Dalje, niko nije hteo da dođe i neće da dođe na ovu ekipu bez budžeta za pojačanja. Čim se PR kluba zasniva na dovođenju slobodnih igrača i na dovođenju igrača na pozajmice znači da je klub u kanalu finansijski, da nema para da plati obeštećenja za igrače. I na kraju, ozbiljan trener želi ozbiljne igrače a koliko će ozbiljnih igrača da dođe da igra za 15.000 € mesečno? I to sve u eri Rusije, Arabije, Katara itd.
Dakle finansije diktiraju sve. Ni Mijatović ni Lazović nisu hteli da ostave Blagojevića letos ali je bio brak iz interesa. Partizan nije imao koga a Blagojevića niko nije hteo. Pa je onda bilo bolje i crn kolač nego prazna torba. Mijatovićeva greška je smena Blagojevića bez zamene, na kraju je postavljen ovaj nesrećni Stojaković jer niko drugi nije hteo.
Kao što sam pisao letos ili jesenas, Partizan može da preuzme ili početnik kome će stajati Partizan u CVu i na konto toga će naći još par poslova ili prosečni SLS trener kome je 10.000-15.000 € mesečno ugovor karijere, potpisaće na 2 godine i ako ga najure uzeće lepe pare. I upisaće Partizan u CV, ipak je to neka referenca, na kontro toga će naći angažman još negde.
Smenili bi oni i Stojakovića prošli četvrtak ali nisu imali koga da postave.
Elem, Karabeljov se gospodski oprostio od kluba, bez ijedne ružne reči.
Što se tiče Rada Bogdanovića, zna on često da kaže nešto dobro ali ovde je omanuo. Klub je u dugu preko 40 miliona €, ne znam zašto ljudi imaju neka ogromna očekivanja. Onda nije Mijatović smenio Savu već je Savo sam otišao kad mu je rečeno da Kerkez ne može da igra. A o Savi priča kao da je u pitanju Maks Alegri a ne čovek koji je radio u Partizanu, Olimpiji, Bosni i izvesnom Nasadžiju iz Irana. Iz Olimpije je dobio pedalu posle 16 utakmica (skor 8-2-6), iz Bosne posle 5 utakmica (skor 1-0-4) a iz izvesnog Nasadžija posle 10 utakmica (skor 2-3-5). A tek ovo da se vrati Vazura da mu je sve oprošteno... Ne znam šta bih rekao.
Niko neće da radi za male pare (male u trenerskom poslu, za nas obične ljude to je misaona imenica). Rusija i bliskoistočne zemlje nikad više nisu plaćale trenere, svako jače ime će da ode tamo pre nego da dođe ovde. Dalje, niko nije hteo da dođe i neće da dođe na ovu ekipu bez budžeta za pojačanja. Čim se PR kluba zasniva na dovođenju slobodnih igrača i na dovođenju igrača na pozajmice znači da je klub u kanalu finansijski, da nema para da plati obeštećenja za igrače. I na kraju, ozbiljan trener želi ozbiljne igrače a koliko će ozbiljnih igrača da dođe da igra za 15.000 € mesečno? I to sve u eri Rusije, Arabije, Katara itd.
Dakle finansije diktiraju sve. Ni Mijatović ni Lazović nisu hteli da ostave Blagojevića letos ali je bio brak iz interesa. Partizan nije imao koga a Blagojevića niko nije hteo. Pa je onda bilo bolje i crn kolač nego prazna torba. Mijatovićeva greška je smena Blagojevića bez zamene, na kraju je postavljen ovaj nesrećni Stojaković jer niko drugi nije hteo.
Kao što sam pisao letos ili jesenas, Partizan može da preuzme ili početnik kome će stajati Partizan u CVu i na konto toga će naći još par poslova ili prosečni SLS trener kome je 10.000-15.000 € mesečno ugovor karijere, potpisaće na 2 godine i ako ga najure uzeće lepe pare. I upisaće Partizan u CV, ipak je to neka referenca, na kontro toga će naći angažman još negde.
Smenili bi oni i Stojakovića prošli četvrtak ali nisu imali koga da postave.
Elem, Karabeljov se gospodski oprostio od kluba, bez ijedne ružne reči.
Što se tiče Rada Bogdanovića, zna on često da kaže nešto dobro ali ovde je omanuo. Klub je u dugu preko 40 miliona €, ne znam zašto ljudi imaju neka ogromna očekivanja. Onda nije Mijatović smenio Savu već je Savo sam otišao kad mu je rečeno da Kerkez ne može da igra. A o Savi priča kao da je u pitanju Maks Alegri a ne čovek koji je radio u Partizanu, Olimpiji, Bosni i izvesnom Nasadžiju iz Irana. Iz Olimpije je dobio pedalu posle 16 utakmica (skor 8-2-6), iz Bosne posle 5 utakmica (skor 1-0-4) a iz izvesnog Nasadžija posle 10 utakmica (skor 2-3-5). A tek ovo da se vrati Vazura da mu je sve oprošteno... Ne znam šta bih rekao.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Od svega si se uhvatio za Sava i pošalicu o Vazuri. Šta se radi po pitanju tog duga, ili nauljena Terziceva pudla nema vremena da se time pozabavi, pošto su mu prioritet lični dugovi? Rade je vrlo jasno ukazao da se pudli sve svodi na kombinacije, koje služe za ličnu, a ne klupsku korist. Po meni je to suština izlaganja
Nikako od nekoga da dobijem odgovor, ako vec nije postojao trener da ga zameni, zašto je ekspresno smenjen Blagojevic?
Nikako od nekoga da dobijem odgovor, ako vec nije postojao trener da ga zameni, zašto je ekspresno smenjen Blagojevic?
non mollare mai
- Tajler Darden
Koje su to kombinacije?
Iskreno navijam za povratak Vazure.
I da... Zašto pominješ samo kmekavog milogorca? Koliko znam on nije usamljen u upravi.
Iskreno navijam za povratak Vazure.
I da... Zašto pominješ samo kmekavog milogorca? Koliko znam on nije usamljen u upravi.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Jedini se javno deklarisao kao Terziceva pudla, što mu je očigledno omogucilo da sprovodi potpunu samovolju. Ima li negde nešto što su odlučili Ljajic ili Milka, a ne samo on?
Prvi potpredsednik vlade, svaka sličnost je namerna. A i podrška dresiranom kucnom ljubimcu
Prvi potpredsednik vlade, svaka sličnost je namerna. A i podrška dresiranom kucnom ljubimcu
non mollare mai
- Batica ubica
Na stranu to što nemamo kvalitet, ne mora baš trener da ukanali tim svojim inovacijama.
Teško je objasniti neke stvari. Dragojević, inače klasičan zadnji vezni ispred odbrane i momak realno limitiranih napadačkih karakteristika je danas igrao kao 10. A Simić, dečko koji je štoper i ima potencijal da bude dobar igrač. je danas igrao zadnjeg veznog?! Kako i zašto, to samo gospodin Stojaković može da objasni. Baš bih želeo da pojasni šta je to dobio sa Simićem u veznom redu a šta sa Dragojevićem na 10?
Silovanje Vukotića na krilu ne znam čemu vodi, čovek jednostavno nije krilo. Niti je igrač koji napada 1v1 niti je igrač koji napada dubinu. Plus je defanzivno nenaviknut na pokrivanje boka, bila je situacija u 1. poluvremenu gde Ovusua usmerava u sredinu umesto od gola, kriminal... Na kraju je i napunio gaće kad je trebao da šutne penal.
Neki Lekić ulazi na derbi pre Natha alo prijatelju koji je tebi. Čudo da nije opet tražio od igrača da se samoorganizuju
Veći diletant nije sedeo na klupi Partizana. A nažalost niko drugi neće da dođe, pogotovo ne sad.
Edit: Nisam ni gledao do kraja, tek sad vidim da je Natho ušao u 90'
Prosto je fascinantno koliko čovek ne zna, čovek se sprda sa legendom kluba.
Teško je objasniti neke stvari. Dragojević, inače klasičan zadnji vezni ispred odbrane i momak realno limitiranih napadačkih karakteristika je danas igrao kao 10. A Simić, dečko koji je štoper i ima potencijal da bude dobar igrač. je danas igrao zadnjeg veznog?! Kako i zašto, to samo gospodin Stojaković može da objasni. Baš bih želeo da pojasni šta je to dobio sa Simićem u veznom redu a šta sa Dragojevićem na 10?
Silovanje Vukotića na krilu ne znam čemu vodi, čovek jednostavno nije krilo. Niti je igrač koji napada 1v1 niti je igrač koji napada dubinu. Plus je defanzivno nenaviknut na pokrivanje boka, bila je situacija u 1. poluvremenu gde Ovusua usmerava u sredinu umesto od gola, kriminal... Na kraju je i napunio gaće kad je trebao da šutne penal.
Neki Lekić ulazi na derbi pre Natha alo prijatelju koji je tebi. Čudo da nije opet tražio od igrača da se samoorganizuju
Edit: Nisam ni gledao do kraja, tek sad vidim da je Natho ušao u 90'
- Batica ubica
Još čovek kaže Simić je igrao zadnjeg veznog u mlađim katgorijama
Nek neko obavesti čoveka da ovo više nisu mlađe kategorije, da sad igra serniorski fudbal protiv odraslih ljudi i da više ne igra protiv dece njegovog godišta. Momak nije nikad igrao zadnjeg veznog u seniorskom fudbalu a derbi je poslednja utakmica u kojoj želiš da eksperimentišeš na taj način sem ako nisi prinuđen pa nemaš drugo rešenje. Još kaže Dragojević je igrao prednjeg veznog par puta... Dragojević sam sebe ne bi stavio na prednjeg veznog.
- Irriducibili
Slinavi nema taj luksuz da bira ko ce i na kojoj poziciji da igra. Na stranu što ne zna ništa
Igraju oni koji moraju da igraju, a danas se postavilo pitanje i kako igraju. Bez energije, bez žustrine, bez oštrijeg starta....
Čini mi se da im je osnovni zadatak bio da svedu na minimum verovatnocu da povrede rivala. Ipak sledi revanš s Lilom
Igraju oni koji moraju da igraju, a danas se postavilo pitanje i kako igraju. Bez energije, bez žustrine, bez oštrijeg starta....
Čini mi se da im je osnovni zadatak bio da svedu na minimum verovatnocu da povrede rivala. Ipak sledi revanš s Lilom
non mollare mai
- Tajler Darden
Posle današnjeg dana ne postoji razlog da iko iz uprave ostane u klubu.
VPJTS
VPJTS