Edit: And you Mahmutoglu
Vesti iz evropske košarke
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Vesti iz evropske košarke
Fuck you Gigi Datome, shame on you

Nisam čiko, nisam čiko ja!
BMW usao u KK Bayern,za pocetak upumpano 25 milki.
Ocekivano,nije Laso tamo otisao da zivotari...
Ocekivano,nije Laso tamo otisao da zivotari...
- Irriducibili
Imace sličan problem kao PAO sada, morace dobrano da preplacuju igrače, ne bi li došli kod njih
non mollare mai
Danilo Barthel zavrsio karijeru zbog povrede kolena.
Bruno Caboclo je navodno dogovorio da sa Maccabi Ra’anana-om odigra pripremne utakmice u SAD protiv Brooklyn Nets-a, Cleveland Cavaliers-a i Minnesota Timberwolves-a.
Venecija je navodno vec pokrenula pravne procedure da se zastiti te su obavestili sve relevantne cinioce o validnom ugovoru koji ima sa Brazilcem.
Ugovor potpisan ovo leto navodno u sebi nema izlaznu klauzulu za igraca, a Caboclo ne moze igrati pripremne utakmice bez dozvole Venecije.
Venecija je navodno vec pokrenula pravne procedure da se zastiti te su obavestili sve relevantne cinioce o validnom ugovoru koji ima sa Brazilcem.
Ugovor potpisan ovo leto navodno u sebi nema izlaznu klauzulu za igraca, a Caboclo ne moze igrati pripremne utakmice bez dozvole Venecije.
Generalni menadzer Breogana ja ne konferenciji za stampu izjavio da ce Zan Mark Sisko napustiti klub za koji je potpisao ovo leto posle odlaska iz Bajerna i da postoji mogucnost da ce mozda i prekinuti kosarkasku karijeru.
Ovo je navodno i izjava Siska (moj prevod sa Engleskog)
"Posle pokusaja da svoju karijeru vratim na "pravi kolosek" posle jednogodisnje pauze, stvari se nisu razvijale kako sam planirao i ocekivao tako da sam morao da donesem tesku odluku da prekinem svoju kosarkasku karijeru i otvorim novo poglavlje u svom zivotu.
Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu za svu podrsku i priliku koju su mi dali. Takodje bih zeleo da se zahvalim i svim navijacima za ljubav i podrsku koju su mi pruzili u ovom kratkom vremenskom periodu. Svima zelim sve najbolje u buducnosti."
Ovo je navodno i izjava Siska (moj prevod sa Engleskog)
"Posle pokusaja da svoju karijeru vratim na "pravi kolosek" posle jednogodisnje pauze, stvari se nisu razvijale kako sam planirao i ocekivao tako da sam morao da donesem tesku odluku da prekinem svoju kosarkasku karijeru i otvorim novo poglavlje u svom zivotu.
Zeleo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu za svu podrsku i priliku koju su mi dali. Takodje bih zeleo da se zahvalim i svim navijacima za ljubav i podrsku koju su mi pruzili u ovom kratkom vremenskom periodu. Svima zelim sve najbolje u buducnosti."
- Irriducibili
Najebao Henry bas dobro zbog dopinga.
Sale Djordjevic navodno kandidat za trenera novog tima iz Dubaia, takodje se pominju i Svetislav Pešić, Sergio Scariolo i Xavi Pascual.
Víctor Claver zavrsio karijeru.
Will Thomas zavrsio karijeru.