Sa zdravim Tomasom, dobrim pojačanjem na poziciji 2-3 i ovom defanzivnom razinom itekako djeluje. Odgledao sam sve ekipe ovogodišnjeg evrokupa i nisam nešto impresioniran konkurencijom. Ne samo igračkom nego ni trenerskom.
Evrokup
Moderator: Moderator
- Misa Baksuz
Re: Evrokup
to die by your side is such a heavenly way to die
Pa da,ali pricam o trenutnom stanju gde ni mi ne delujemo bas najbolje,a isto tako mogu i Kuban i Uniks da dovedu pojacanja...
Mada se slazem sa tobom da ni koknurencija ove godina nije nista posebno.
Mada se slazem sa tobom da ni koknurencija ove godina nije nista posebno.
A virtus? 
Ujednačeno, sve je moguce, samo da se dogegamo do 1/4.
Ujednačeno, sve je moguce, samo da se dogegamo do 1/4.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Los je EC ove godine i to treba iskoristiti....Ako se ne plasiramo u EL preko EC bice to veliki neuspeh s obzirom na nasa ulaganja ove sezone..
Nema Valensije pre svega...Oni kada god igraju EC,sampion se zna
...Zatim ni Albe,Asvela,Zenita...
U sudaru sa Virtusom vise se plasim ljudi u narandzastom no Virtusa
Nema Valensije pre svega...Oni kada god igraju EC,sampion se zna
U sudaru sa Virtusom vise se plasim ljudi u narandzastom no Virtusa
Racunaj da ovo misli jos bar 5 ekipa najmanje, ako ne i vise.
"History has the name - Conor McGregor"
Bice pojacanja u toku sezone, ocekujem da Loko i Uniks dodaju jos jednog Amerikanca.
Huventud moze da iznenadi ove sezone.
Huventud moze da iznenadi ove sezone.
Kako tacno funkcionise plasman preko EC? Udjes u finale, igras jednu sezonu i to je to? Posle toga, bez wc, nemas sanse da igras EL?
EC finalisti igraju 1 sezonu u EL, ide se na 16 trajnih licenci i 2 WC preko EC. Trenutno nema 16 trajnih licenci pa imaju jos 3 WC.
Sto znaci i da osvojis Ec (ili udjes u finale), to ti nije trajno resenje. Imas jedne godine izlet u Ec i onda ponovo ovaj krs od lige. Jako lose koncipirano, ali nisam ni ocekivao bolje od Djordija
Da, bar da uvedu neko ispadanje, pa da mozes da ostanes. Ovo nema logike...
Sam ulazak u EL znaci da ces da imas jaci tim,samim tim bices verovatno i najbolji tim u regionu,pa ako ide jedan iz Aba prvi si favorit.
@CikaZika
Virtus racunamo da ce da bude drugi
Inace,jel zvanicno od ove godine finalisti idu direktno u EL?
Virtus racunamo da ce da bude drugi
Inace,jel zvanicno od ove godine finalisti idu direktno u EL?
Da, da, finalisti idu.
Ali, Aba trenutno ima prednost ka WC za EL. U prevodu ako se ne pojavi veca ponuda.
Da li neko misli da ukoliko klub iz Aba lige osvoji EC i pobednik Aba lige, ako budu razliciti, oba ici u EL? Ja mislim jako teško.
Ali, Aba trenutno ima prednost ka WC za EL. U prevodu ako se ne pojavi veca ponuda.
Da li neko misli da ukoliko klub iz Aba lige osvoji EC i pobednik Aba lige, ako budu razliciti, oba ici u EL? Ja mislim jako teško.
Sve zavisi od konkurencije te godine,na primer mislim da je ove sezone moglo tako nesto da se desi da je klub iz Aba osvojio EC prosle godine,sa obzirom da se od Rusa samo Zenit ozbiljno ukljucio u borbu za licencu.