Godinama najjaca liga u Evropi se delimicno srozala, i ne samo da nije vise najjaca, vec je pitanje je li druga po jacini. Sad.
A tako mi je bilo lepo da trljam na nos premijerligasima da nisu najjaci
Barsa ima sistem za ovu ligu. Opet ce je uzeti rutinski.
Takodje kao saborac Fabricio (Navijaci Reala ) ocekujem rutinsko osvajanje Katalonaca.
1. Kao sto on rece,imaju sistem.
2.Real rovit,cini mi se da nisu spremni i da ce vec prvi mec protiv Selte u gostima biti problem.
3.Azar brat,nakrkao se tokom pauze,preliva.
4.NO RONALDO,NO PARTY
Barsa ima sistem za dobijanje malih vaznih utakmica. Zna da iznese sezonu. To sto trose, daj da se ne zajebavamo... igraju u ligi najbogatijeg kluba 50 godina unazad.
Real kiksa mnogo te meceve, sa Ronaldom uzeli jedva dve primere, jednu sa Murinjom od 100 bodova kad se sve konacno poklopilo i kliknulo u ekipi i drugu sa zidanom kad se opet desilo sve isto. Iskliktali igraci, osvojili sve i to je to...
Dve titule za 9 godina, obe istorijske morale da budu da bi se uzele.
Moze Nejmar da dodje u Real, i Pogba, i VBD... opet ce Barsa biti favorit. Njima snaga na papiru nije bitna koliko je bitna Realu.
Barselona ima sistem koji se zasniva na budzetu,odlican sistem
Za razliku od Reala koji trazi igrace ispod radara
Ma ista prica...Ne bih ja to nazvao sistemom nikako...
Sistem recimo ima Porto...koji ispod radara dovodi juznoamerikance za kikiriki koje kasnije prodaje za ozbiljnu svotu novca a uz to imaju i rezultat zahvaljujuci njihovom kvalitetu pre svega...