Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Svakako obimno vece, ispratio sam sta sam stigao, za mene ipak Saras broj jedan. CZ pokazala karakter, ali jako ruzna kosarka sa obe strane. Micov takodje majstorski, sjajan mec.
Najzanimljivija EL u poslednjih par godina.
Najzanimljivija EL u poslednjih par godina.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Gledao sam preko nekog strima pa mozda nisam lepo video, ali zar nije ono trebalo da bude lopta za Makabi pred kraj 4/4? Cini mi se da se jasno videlo da je Davidovac dirao loptu, a takva je bila i reakcija navijaca dok su sudije gledale snimak.. i onda sudije mrtve 'ladne dodeljuju loptu gostima.
- White Mamba
Zapravo je Nejc dobio po suterskoj ruci a ne mozes da dosudis faul naknadno
-
Dragan Mance
Sinoć smo u Tel Avivu gledali sve ono što košarka ustvari nije. Sijaset sudijskih seckanja, gledanja snimaka na kraju i katastrofalna priredba oba tima. U pojedinim fazama bilo bolno posmatrati neznanje obe momčadi.
Jedino vredno pomena bilo je uzbuđenje do samog kraja.
- Misa Baksuz
I sve to pred očima Jordia Bartomea iz prvog reda partera, koji je došao proslaviti 80. rođendan Shimona Mizrahija.Dragan Mance wrote: ↑Fri Oct 18, 2019. 9:27 amSinoć smo u Tel Avivu gledali sve ono što košarka ustvari nije. Sijaset sudijskih seckanja, gledanja snimaka na kraju i katastrofalna priredba oba tima. U pojedinim fazama bilo bolno posmatrati neznanje obe momčadi.
Očajan meč, 37 izgubljenih lopti, festival promašenih šuteva i slobodnih bacanja. Katastrofalan pozicioni napad sa obe strane. Pa na kraju small ball obe ekipe koji je dodatno ubio utakmicu. Još k tome utakmica trajala 2 sata i 25 minuta. Jedina pozitivna stvar su minuti Denija Avdije.
to die by your side is such a heavenly way to die
Kada se ocekuje da Mozgov zaigra za Himki?
-
Dragan Mance
Supertalentovani Deni Avdija zaslužuje mnogo više minuta no Sferopulos što mu dade. Ne samo minuta već mora biti jedna od glavnih opcija u napadu.Misa Baksuz wrote: ↑Fri Oct 18, 2019. 9:54 amI sve to pred očima Jordia Bartomea iz prvog reda partera, koji je došao proslaviti 80. rođendan Shimona Mizrahija.Dragan Mance wrote: ↑Fri Oct 18, 2019. 9:27 amSinoć smo u Tel Avivu gledali sve ono što košarka ustvari nije. Sijaset sudijskih seckanja, gledanja snimaka na kraju i katastrofalna priredba oba tima. U pojedinim fazama bilo bolno posmatrati neznanje obe momčadi.
Očajan meč, 37 izgubljenih lopti, festival promašenih šuteva i slobodnih bacanja. Katastrofalan pozicioni napad sa obe strane. Pa na kraju small ball obe ekipe koji je dodatno ubio utakmicu. Još k tome utakmica trajala 2 sata i 25 minuta. Jedina pozitivna stvar su minuti Denija Avdije.
Ono što su igrali Tarik Blek i Otelo Hanter ne svrstavam pod košarkom. Pogotovo ovaj prvi, da sam trener ozbiljno bi se zapitao šta i kako dalje.
Vilbekin da nije furiozno rešio produžetak bio bi mi takođe na stubu srama. Celo vreme nije uhvatio ritam. Đenka ga totalno ubio sjajnom defanzivom.
Bartomeu lagano kaze da ukoliko se prosiri EL,klubovi koji je igraju nece moci da igraju domaca prvenstva.
Sprda se covek lagano. Cirkus evropska košarka se nastavlja, kraj se ne vidi...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Moze li Aito da sokne Pesica nocas?
- Tajler Darden
Ne može.
@Čekić, nisam saglasan. Ima CSKA suđenje, ali juče to nije bio razlog pobede.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Gledam nešto ove statse... Danston poslednja dva kola nema promašaj iz igre.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
hahaha hvala brate azurno ali poluvrijeme je obecavaloTajler Darden wrote: ↑Fri Oct 18, 2019. 11:00 pmNe može.
@Čekić, nisam saglasan. Ima CSKA suđenje, ali juče to nije bio razlog pobede.